Bari bu hafta yüzümüzü güldür yeter artık bıktırdığın :Sad:
Printable View
Bari bu hafta yüzümüzü güldür yeter artık bıktırdığın :Sad:
Yok yok bu adam ah almaya yemin etmiş. Emirlerini 31 lot olarak veren yurdum insanı, boşuna yorulma. Utanma duygusu, vicadn gibi şeyler olmaz bunlarda. Sağlığından olma. Ciğerini yakma, ciğerlerinin yanmasını dile. Krediye mirediye girme, lazım olan parayı borsanın bataklığına sokma. Hele de böyle cibiliyetsiz kağıtlara bulaşma bile..
YTD
Piyasalar bu kadar badireler atlattı satmadım ve de satmayacağım da.. Gel istediğim fiyata satayım... Sizin zamanınıza da yazık benim zamanıma da yazık. Boşu boşuna zaman kaybetmeyelim. Yoksa sonuna kadar bekleyeceğim. Yeminle lannnnn... :kahkah:
Günahım neydi? ky olmak mı? Büyük para sahibi olsam yapacak o kadar çok iş var ki, borsada ne işim var? Kim soyuyor bizi kim? Devletimize güvendim ve devletin borsasında hisse aldım. Almaz olaydım keşke almaz olaydım. Bu mu olacak her borsaya giren yatırımcıya ??? Aylarca bekle, yıllarca bekle, eeeeee ne oluyor hep zarardayız. Bu resmen, alavere dalavere ile adam soymaktır. Bir kere de kazandır be borsa birkere de kazandır.... Allah'ım neydi benim günahım ??? Merak ediyorum acaba bunları yapanların kendisi benim durumumda olsa ne yaparlardı. Kesin intihar ederlerdi herhalde... Çok değil biraz vicdan gösterin biraz ve kendinizi ky yerine koyun...
Kabak tadını çoktan aştın sen neyse küfür etmicem ama beddua edicem her gün her saat anladın sen... KY arkadaşlar illa borsaya giricem derseniz kendinize başka bir Kağıt bulun derim bu uyuz eşşek ile hastalık hastası olursunuz benden size tavsiye ...
PARK HOLDİNG YKÜ RECEP BAŞTUĞ: ULUSLARARASI ARENADAN 1.6 MİLYAR DOLAR TAZE PARA GETİRDİK. (1 ağustos 2018 tarihi itibariyle)
Ciner Grubu İştiraki WE Soda limited 1 milyar 660 milyon dolar sendikasyon kredisi sağladı. Bu anlaşma, Türkiye borçlanma piyasalarında son 5 yılda görülen en yüksek tutarlı kurumsal finansman anlaşması olarak tarihe geçti.
PARK HOLDİNG YKÜ RECEP BAŞTUĞ: SON 5 YILDA 4 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPTIK
Küçücük bir yatırımcı olarak böyle adi ve ahlaksız bir saldırı altında hisseme sahip çıkıyorum. Eyyyyy yönetim siz napıyorsunuz, ne işe yararsınız siz ???
Beyler o iş bende [emoji870]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala ayni durumdayiz:(
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef üstad endeks ve genel piayasa artı belirsizlikler sebebiyle durum bu şekilde [emoji17]
Bunun da sırası gelir. Ölme eşek ölme. Yaz gelince salatalık yersin.
YTD
Uyanık bir tahtası olan hisse. Para kazandırmamak içim çok çaba içindeler. Ancak şu gerçek ki ; ben ve benim gibiler iyi gelecek bilançoyu fiyatlayacağını biliyor.
Çünkü çok iyi bir bilançosu gelecek.
Faaliyetlerden dolayı bu kriz ortamında zarar yazmadı çünkü faaliyet yok.
Kambiyo geliri ile muazzam kâr yazacak. Bu rakam kabaca ilk altı aya göre yıllıklandırılmış kârın %60 ı kadar.
80 milyon TL gibi bir tutar.
Elinde döviz var , elinde para fazlası da var. Daha neyin nazı ki bu.
Bekliyoruz.
Dolar alsan dolar olmuş 6,30
Ev alsan ne fiyatı belli ne de satacağın zaman belli, onlarca ev var satılmayı bekleyen arz fazlası..
Altın alsan dolarTRL endeksli.. yani alınacak çok da enstrüman kalmadı.
O zaman biz de elinde doları olan şirketi alıp bu şekilde bekleyeceğiz.
O zaman gelecekte büyük bir enerji santrali olacak olan şirkete ortak olacağız.
Ben bu gerekçelerle full park ile beklemeye geçtim.
Gün gelir hayaller gerçek olur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,72-73 kanalın dibidir.
20.09 perşembe bugün 2,72 ile uzun süre için görülen en düşük seviye olacaktır.
Öğleden sonra burası şenlenir..
Ver elini 3,xx li seviyeler .
Ölmek var silkelenmek yok .
cuma kapanış 2.83
pazartesi kapanış 2.78
salı kapanış 2.76
çarşamba kapanış 2.71
Kağıtların tamamını bist makine yönetiyor bence, makinenin bireysel yatırımcıların kazanmaması üzerine programlanmış olduğuna inanıyorum, bireysel yatırımcının olduğu hisseleri sürekli baskılıyor, bıktırıyor, buna dayanamayan yatırımcılar zararına satıp çıkıyor diye düşünüyorum. Doğal bir piyasa ortamının olmadığına inanıyorum.
Giden kağıtlar gidiyor, neden? Çünkü orada benim gibi bireysel yatırımcılar yoooookkkkkkk.... Allah belanızı versin...
perşembe kapanış 2.57
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***PRKME*** PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
06.08.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin işletme ruhsatını elinde bulundurduğu Gaziantep İli, İslahiye İlçesi'nde yer alan boksit sahası ile ilgili olarak devam eden dava süreci kapsamında bir sonraki duruşma tarihi 06/12/2018'dir. Geçen süre zarfında konuyla ilgili herhangi bir gelişme olmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/711929
BIST
(05/10/2018 - 16:44:45)
cuma kapanış 2.58
pazartesi kapanış 2.69
salı kapanış 2.70
çarşamba kapanış 2.60
perşembe kapanış 2.57
Seni böyle programlayanların ya da sana böyle hareket yaptıranların Allah binlerce kere belasını versin....
Cuma kapanış 2,64
Bir kere de ben yazayım. Sayın balkes zahmet etmesin 😂
pazartesi kapanış 2.71
Salı kapanış 2.73
Sayın balkes, merka ettim neden hergün kapanış rakamlarını yazıyorsunuz. 🙂
Niye yazayım ki?
çarşamba kapanış 2.74
2 ileri bir geri moduna girdi geçenki 260 lara salınım son düzeltmeydi kanaatimce yakında 5-6 hareketini yenileyebilir.:rules:
YTD.
perşembe kapanış 2.72
cuma kapanış 2.70