Bu günden sonra açığa satış yapacaklar 3 kere düşünür gibime geliyor ,Şu ana kadar gerçekten a...larını bellediler açıkçıların
Printable View
Bu günden sonra açığa satış yapacaklar 3 kere düşünür gibime geliyor ,Şu ana kadar gerçekten a...larını bellediler açıkçıların
Bu saatten sonra açığa satanlar malı yukarı götürüyor:)
4.23 üstü 4.55 e kadar yolu açık görünmekte. Ytd
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne dedıysek o tren kalkıyor
kuraya kadar cıkar sonra dınlenır
4.32 önemli üstünde tutunmalı ve hatta kapanış yapmalı bence YTD.
Herzamanki gibi beni hiç üzmedin Beşiktaş’ım herkese bol kazanç dilerim...
marta kadar bekleyin derim her sene bu zamanlarda başlayan sportifler mart ayına kadar yükselir şampiyonluk potasına giren takımlar daha da yükselir
Hadi koçum benim...%20 yap , yarında vitesi 4 ten 5'e..........
bı yuzde 12 yap artık bugun
Tur garantilendiğinde yapmadığı, 9 aydır yukarıdan gelene kafa atma hareketini yaptı nihayet[emoji4] Hayırlı olsun.. Pozitif İkinci bir gelişmeyle (?) üzerine de bi bakar önümüzdeki günlerde..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu anda alım ,satım hız kesildi hacim 100 milyon TL ye yaklaştı ,sadece 4.09 lardan açığa satanlar ağlaya ağlaya 4.30 falan alıp yukarı çıkarmaya çalışıyor hisseyi .Allah razı olsun
2 senedir verem etti bizi her her geçen gün biraz daha fazla düştü. 6 kusurlerden buraya gelene kadar tek kuruş kazandirmadigi gibi her gün zarar yazdırdı. Kimine kol kimine bacak kimine kafa kimine de gövde kestirdi. Bugün kalkmış ufak bi hareket yapmış karaktersizler. İşte bunlar adama kanseri gösterip vereme razı ederler. Delikanlilarsa yapsinlarda 3 4 gün üst üste tavanda görelim. Ama nerde cibiliyetsiz bunlar
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.35 tam da düşen trendin zirvesi. Tam da oradan döndü. Hacim iyi gibi dinlenip 4.35 i patlatması lazım. 4.35 üstü kapanışta hikaye başlar. Yoksa hala tırt
Benim görüşüm speki sittir ettiler .Bundan sonra nasıl bişey olur bilmiyorum
noldu beyler düne kadar bedelli deyip yırtınanlar şimdi kağıt çıkmaya başlayınca sesleri çıkmıyor.hiç bedelli konuslmuyor hayırdır.şuan itibari ile yukarda olanlar yani bizler zarardayız spek kimse işte onlar kurmus olduğu düzeni kullandı grafiğe bakanlar anlıyacaktır .4,22 ve 4,35 kırılma noktasıydı ,4,22 yi kırdı 4,35 e uzandı 4,35 i kırarsa 4,59 gelir ondan sonrası açık 6 lara kadar yolu gözüküyor grafikte.aşağı saldılar biraz ama kapanışı görmek lazım.hayırlısı artık bekliyoruz.
onnumarasın burarc yorumunu beğendim işten ve grafikten anlıyorsun. yorumun 10 numara beş yıldızlık
evet 4,35 e kadar fırsat tanıdı .yani silkeleme yaptı şimdi aşağı bir silkeleme yapar yada yapıyor sonra tekrar 4,35 i deniyecektir kırdığı taktirde 4,59 hedef sonrası 6 lar tekrar.
Malı iyice azalttım ,bundan sonra 3 e de inse 5 ede çıksa ,önemli değil ,6 sonrası olursa düşünürüm ,değilse dursun ,ekmek su istemez
Zamanı gelmişmiş demek ki. Beni silkelemeyi bekliyormuş neyse kalanların kazanmasıda tesellim olsun.
Elinde olanlar aşağıdan maliyetliler işinizi bilirsiniz artık yani iyi hesap edin maç daha yeni başladı.
YTD
4,30 ve üzeri iyi mallanma olmuş bu demek oluyorki yukarı satışa sunulanı toplamış aşağıyada yukarıyı ayarlıyarak merdivenli bir şekilde iniş yapmış görelim bakalım nereye basacak .grafiğe baktığınızda yukardan aşağıya inen bir çizgi var adına kırılma çizgisi deniyor o çizgiye hep değmiş ve aşağı salmış bugünde aynısını yaptı .çizgiye çarptı geri döndü buna grafikçi avcılığı denir ama yukarıyı toplaması onu ele veriyor o çizgiyi kırdığı an patlar kimse tutamaz. yukarıya yaptığını aşağı kademelerede yapıyor bu tehlikeli işte bu seferde aşağı merdiven kuruyor eşeleyerek.y.t.d.
Görüşüm bundan sonraki günlerde artık düşmez ama unutmayın ,borsanın%80 i psikolojidir ,onun için çoğunu sattım zararına satmadım ,4.58 ortalama olan malı daha önce verdim zararına verdim ,geçen gün 4 altına düşünce yeniden aldım(insan s.kildiği yere tekrar geliyor ,son derece yanlış bir strateji ama psikoloji böyle bir şey) son durum biraz var ama ,şunu öğrendim ,hayatımda ilk kez spor hissesine girdim ,bundan sonra yemin ediyorum isterse paramın 10 katını kazandıracağına inansam yine girmem
aynen bende cogito kardeş .ilkkez girdim spor hisselerine sk.seler birdaha girmem bende ortalamama gelse çıkıcam takipte olduğum kâğıtların çoğu gitti başarı hikayesine ve grafiğe göre alım yaptım ama çok aşağı saldı ayarlama yaptı aklı sıra.neyse 6-7 bin zarar var şimdilik oda ortalama düşürmeyle oldu .
kapanısa yakın bı daha basabılır gaza
Neden bu hisseyi aldım?
,Feneyliyim aslında ama Azizi sevmiyorum , Biraz spordan anlayan birisi Beşiktaş kadrosunun diğer lig takımlarına göre açık ara önde olduğunu görür ,(ben de bunu gördüm + , endeks 110 bin olmuş bunun dönüşü olması gerekir artık diye düşündüm spor hisseleri endeksten en az veya hiç etkilenmezler ) Bazı şansızlıklar ve biraz da doymuşluk olayı ,anadolu takımlarına karşı başarılı olamadı Beşiktaş
Ama en önemlisi ,her başarıda hisseyi aşağı basan psikopat bir y.şak spek var ,işte olayın bam teli burası
Bir kişi bir hisseye yatırım yapıyorsa ,spek denilen ..o ..cuğunun keyfi gelsinde veya bu gün olduğu gibi ,a..sını bellesinlerde hisse kalksın diye beklemez ,spor hisselerinin sermaye olarak batak olduğunu herkes bilir ,spor hisselerindeki olay istikrarlı bir başarı olayıdır en büyük etken .
Naçizane tavsiyem ,uzak durun spor hisselerinden ,az bir hissem kaldı ,o da psikolojik birşey ,,isterse uzaya gitsin ,batak şirketler ve her daim ky dan para koparmaya çalışan kuruluşlardır bknz GSRAY 1 senede 2 bedelli yaptı .. futbol sevgimizi adi yönetimler ve speklerle öldürmeyelim
sevgiyle kalın ..
Yoksa bedelsiz mi verecek... 😃 diyor ve bölünme muhabbetine yeni bir boyut kazandiriyorum .. tabiki ytd.
oğuz24 olumsuz yorumların işe yaramadı. Hiç sesin çıkmıyor. Millete almayın almayın dedin dedin bugün hisse nerelere gitti. Aldığın vebal da sana yeter. Demek ki neymiş bilip bilmeden konuşmayacaksın.. Hep böle ol kenardan izle.. Ama eminim iki gün - kapasın konuşmaya başlarsın..
#bjkas 4.35 onemi eve gelince baktim buranin gecilmesi sarthttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...387a4d1b8a.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://www.milliyet.com.tr/en-degerl...2-skorerhaber/
şu piyasa degerlerine bakarmısınız.
beşiktaşın bugün kapanış itibari ile
261 milyon dolar.real madrid piyasa dgerine göre
realle arasında 12 kat fark var
baz alınsın diye demiyorum ama beşiktaşı bu kulüplerle
kıyaslamak lazım.
Bugün takılır gibi böyle, nedenide sanırım birçok yabancı yatırımcı araçların kapalı olması.....yagni kendi aramızda top çevireceğiz......
ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri diyor spek amca
bekleriz beşiktaşkım
14 şubata daha çok var nasılsa
Grafiği güzel, bir büyük hacimle daha düşen trendi kırabilirler... Bjk ligde de öne geçerse buralarda kalmaz. Spor hisseleri sakat ama bjk takımın kalitesi ve artan gelirleriyle göz dolduruyor.