.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3053127c91.jpg
Printable View
4.24
Eğer 12 aylık bilanço iyi gelecekse (mesela tabii)
4.24 u göstermeleri risk değil mi
Mal kaptırmak ta var
Ha anlık 5_10 bin lotla gosterirlerse ayri
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ogün yazışma trafiğinden bu yazınızı görmemiştim😊
Bende açığa alış ya da kredili eminiş yok.
Buradaki arkadaşların da çalı arkasına gizlendiklerini dusunuyorum😊
Ama bugün iyi bir işlem hacmi olacak gibi.Aksam bir yoklama yapariz😊
Dostum bu hissede kimse kredili işlem yapamaz yada açığa satış sözleşmesi olsa dahi açığa satamaz... Ben açık pozisyon derken hareketlenme durumunda tahtada pozisyon arttırabileceklerden olduğunu kastettim... Haklısın çalı dibine saklanan var ama malda kalanda var.. Bu sene geçen seneye göre ekstra yaklaşık 150.000 lot mal yedi tahta. (aile tarafından) kimde bunlar sence.. Bol kazançlar..
150 bin lot ilk anda yeşil ışıklar yanıp sonerken küçük yatirimcida ama sonra bunlar 2018 yılı için beklentisi olan PIYASA 😊 da bence . Yoksa eminiş gibi bir tahtada benim bizim sizin gibi kaç kişi alabilir ki çılgınlık yapıp
Zaten örneğin burada yazan yada yazmayip sessiz izleyen hep eskiler.
Bende o yazdığınızın 1/10 u var ziraat yatırımda 😊😊iyi sayı yazmışsınız
Bir de sizin arkadaşlarınız 😊 var. daha ne olsun
35.000 de bende var dostlar
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer arkadaşlar nerelerde... Sattılar mı?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON İŞ GÜNÜ
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
O malı yukarıdan bize verirken düşünecekti bunu. Aldığım fiyata gelsin karsız vereceğim. Yolu açık olsun. Ytd
Daha büyük ihtimalle satmamis olan sayın suluman corau öz şahin dinar mehmetc var eskilerden
E nerdeyse piyasadaki malın 1/4 ü hissenetteymiş😊😊
Tahta sahibi epey bir mal vermiş bizlere
Biz de tahta toplu diyorduk😊😊
Aslında 2 nci tavanda ben dahil kimse kalmaz da yapmıyor işte
Çok haklısınız 2 tavan giderse zarar dahi olsa vereceğim sahibine, alıp hayrını görsün. Yeri gelince kolu kesmeli. Koldan vazgeçtim, gövdemi istiyor, işte o zor. O sabırlıysa ben ondan sabırlıyım. Şirket değeri düşüp pul olan ben değilim, allaha şükür maaşım buradan gelmiyor. Yatırım dedim, şirkete hissedar oldum, o cwbimdeki yatırıma göz diktiyse malın çoğu onda olduğu için zarar eden o olacak. Sabırla 2 tavan beklemeye devam. Ytd
Bunu zorlu bir maraton olarak görmek gerek... Diplerde olumsuz herşey fiyatlanır olumlular saklanır... Marj lar açılır ilgi çekilir... Piyasa tersi hareketler oluşur.. Hisse toplanır.. Şirket incelenir inanç hariç temel teyitli gelir... Uyur.. Ama gecenin en karanlık yeri tan vaktidir 5 dakika sabredersen güneş doğar... Tahtada o an beklenir... Bol kazançlar
6,50 de ben ayrılırım gemiden. Muhtemelen sonra çok gider. Kalanlara da allah bol kazanç versin gidene de. Sayın üstadım ben götüreceğim diyorsun, patron izin verecek mi? Tam giderken çelme takan hep o oluyor, en son yaşlı babacığının hisselerini paketlenmişti güzelce veya servis etmişti diyelim. Ytd
Dostum bu tahtada 11 cent ten de satan onlardı.. 1.3 cent tende satan onlar.. Yanlış bir ifade ben götürmeyeceğim.. Patron götürecek ben eşlik edeceğim.. Başka yapacakları birşey kalmadı.. Ya şirketi kurtaracaklar ya patacaklar... Risk bu. Hangisine inanıyorsan... Bol kazançlar
beter olsunlar
94 yaşındaki adam imza atarak hisse satıyor
insan akşam ne yediğini unutuyor
ama 94 lük herşeyi yapabilir.
şirketin kurucusu 1923 doğumlu
sagol bu güzeldi
An itibariyle 2017 yi kapamak üzereyiz. Tüm hissedaşlarımın yeni yılını içtenlikle kutlarım. İnşallah 2018 bizler için çok daha karlı geçer.
Yeni yılın hepimizin gönlüne göre olmasını dilerim
Hocam
Intemadaki hareketi de siz mi baslattınız yoksa 😊😊
Intemadaki yazılarınızı okuyorum😊😊
Bende yok buarada.ilk hareket ettiği gün ters psikolojiye sanırım bilerek bir sonraki hareketi 2018 aralık dediniz.Diger aracı kurumlardakini düşünerek dillenmesin diye heralde😊😊
Eministe daha önce söylediğiniz gibi.
Belki sizden birşeyler öğreniriz diye sordum😊
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Dostum herzaman poftföyümde olan bir hissedir Ve samimiyetle yazdığınızı bildiğim için yazıyorum her karlı pozisyonumu İNTEMA ya çeviririm. holding te flamayı alacak hissedir ecbyo satışından sonra.. Her sene aralıkta hareket eder ve sonra uyur.. Ben sadece o yazıyı yazdığım günlerde bir miktar satış yaptım.. Özelden mesajlar geliyor ama Bu kadar detaylı takip edildiğimin farkında değilim. Bunu hissettirmek kendi açımdan hoş umarım eminiş içinde yanılmam. Saygılar
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN YARIN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİYILINIZ KUTLU OLSUN
Çok uzun zamandır cuma günü hareket yaptırarak haftaliklara al verdirmemislerdi.Acaba bu geleneği bozacaklar mı ?
Yoksa yine tırmalamaya devam mı
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
4,71/4,74 bandı dikkat ile takip edilmeli.. Bu seviyelerin üzerinde 5,23/5,27.. Geri dönüşler 4,48/4,52.. bol kazançlar
Hocam 4.24 'ten şimdilik vaz mı gectik
Takipteyiz ustad
Dostum hayır vazgeçmedik ancak gerçekleşecek diye birşey yok... 4,22/4,25 bandı test edilir ve hareket tersi yönde devam ederse göstergeler ve güç toplama bizi dediğim yerlere götürecektir(6,85/7,15).. Bu seviyelerden (4,52/4,61)kalkışlar sınırlı kalacaktır o nedenle bir önceki Yazımda sınırları daralttım. Şöyle ifade edebilirim sanıyorum. Son 7ay marj açma ve ilgi çekmenin yanında ekstra 150 bin lot civarı yeni mal yedi tahta..Derinlik arttı evet ama Bu malların sağılması ve yoğrulması gerek. O süreci yaşıyor tahta.Teknik olarak 5 hafta 27/32işgünü içinde düşündüğüm teyid ler gerçekleşirse 2019 2. Çeyreğe kadar buradayım tersi olursa fiyata bakmaksızın çıkarım tahtadan. Bir yayı ne kadar gerersen ok o kadar doğru hedefe gider ve uzağa. Bol kazançlar
Ağzına bilgine sağlık üstadım.