bu haziranda temmettu odemesi varmiydi
Printable View
Keskinali kardeş bu kağıt mutlaka patlayacak.. ya elimizde , yada tahtada :) Bir şekilde patlayacak öyle böyle değil..artık yorum bile yapılamayacak şekilde..;) Çünkü her tarafdan sıkıştı endeks 100 bin olmuş ya... ne demek bu , hiç bir beklentisi olmasa , 2 TL olmuştu. Öküz olsa 2 TL idi yani.. Endeksin akışına gitse bu devirde 7 senedir. Olduğu fiyatın altında olan ( aynı fiyatta bile değil ) bir kağıtmı var. Ben diyorum keşke beklentileri olmasaydı. Keşke rasyoları iyiye gitmeseydi. Özsermaye ve geçmiş dönem borçları artsaydı. sanırım daha iyi olacakmış. Diyecek bir şey yok. Tersini beklenti yapalım bari.. 5 milyon zarar açıklarsa prim yapma olasılığı daha yüksek :) Hadi buradan yak..!
2016 temettüsüde bence geçen yılki gibi belirlenir.Her olayları yalan dolan dümen.Bir yönetim kurulu oturup ancak bu kadar dümen düşünebilir.Helal olsun ama dalga dümen işlerinde örnek bir yönetim kurulu aldıkları paranın hakkını veriyorlar.
Erol soyal vardı bizim şirketin muhasebe müdür yardımcısı.Sanırım ortada yok, yada ayrıldı.İletişim bilgilerinde Barış kömürcü yazıyor muhasebe müdürü olarak.vaybe erolum neler gördü bu şirkette.Bulsakta erolumu biraz dinlesek şirken hakkında bilgiler alsak.:DAzmı işler çevirdi şirkette.İş çevirdi derkene yani spariş al ver falan yorucu işler.
Vay bee...Eröl'üm de dayanamadı bu kadar entrikaya yalan dolana.Millete hikaye anlatmak için az çırpınmadı.Eröl bey burayı takip ediyorsan sende katıl aramıza.Anılar canlansın.Millet ,Barış beyi arayalım ,başarılar dileyelim.Farkında olmadan çok zor bir görev üstlenmiş
Camia olarak arayıp hayırlı olsun demek evet bencede mantıklı.Tebrik edelim ama erolu örnek almasın kendine.Yeni bir vizyonla dönsün piyasalara.Birde gelişini belli etsin.Tahtada lambada isteruk barışım demek lazım.
endex aşağılara gelirken bakın bu kağıt aşağılara nereye kadar sarkacak...ben demiştim demeyi sevmiyorum ama yapacak bişi yok..yazdıklarım beni bağlar ..ky yi de uyandırayım dedim yeni alacaklar dikkatli olsunlar..
Sevgili trail,öyle yazmışsın ki sanki kağıdın çok aşağılara düşeceğini net biliyorsun gibi bir konum var...Onu bilmem ama bugün tahtayı izledim 1330 a bayağı verdiler hele kapanışa doğru 1330 da 300 bin lotun üstünde alış vardı neredeyse tümünü verdiler ama yine de alıcı geldi..Böyle küçük bir tahtada küçük yatırımcı bu kadar alış satış yapamaz..Açıkçası ne yapmak istiyorlar anlaşılmıyor.Halka açıklık oranına göre piyasada 18mil.300 bin lotu var neredeyse bugün bu miktarın %10 u kadar işlem yaptı..Normalde bir çok şirkette halka açıklık oranının %10 u işlem gördüğü zaman hissede marj aralıkları % 6-bazen %10 üstü oynama olur..bunda bu da yok..Açıkçası temeline bakıyorsun stoklardan ve satış maliyetinden kaynaklı sanki makyaj var,,tekniğine baksan anlaşılmıyor..Sahi bu ne biçim hisse öyle...6 aylığını da bir görelim....
[QUOTE=YATIRIMCI-X;Sahi bu ne biçim hisse öyle...6 aylığını da bir görelim....[/QUOTE]
6 aylik bilanco vs hikaye.iyide gelse farketmez, cete istedigini toplayamadi.Kanaatime gore zamanı gelince üfürükten bir haberle götürecekler. kardes biz zorumuzdan bekliyoruz.Yeni gelenler bu kagidin hicbir kriteri gozunuzu boyamasin.vskit yeniyken bu batakliga saplanmadan kurtulun.Selamlar
Bu kağıtta 6 yıldır bekliyoruz yazanlar var ve gerçekten sabırlarına hayran kaldım..Benim iki ay oldu gerçekten sinir bozucu bir kağıt...Temeline baksan umut verici..tekniği bazen al konumuna dönüyor tam umut verecekken bir bakıyorsun bir anda düştü..üç aylık bilanço döneminde 1600 e giderken 1500 üstünde bayağı işlem gördü ama kar az geldi diye iki günde 1300 e kadar düştü..Burdan anlaşılan kağıdı tutan bir motor güç yok...Şayet bir motor güç kağıtta olsaydı 1450-1600 aralığında bir maliyet oluşmuştu..emekli fonu elinde bir milyon lot vardı o da 1500-1600 aralığında satmadı..1300 e düşerken 300 bin lotu sattı..citti bank bazen 500 bin lota kadar alıyor bir bakıyorsun hepsini satmış...Yani anlayabilene aşk olsun...Arkadaş, yeniler satsın çıksın diyor bu kağıtta ne olacağı belli değil yazmış...Ben her şeye rağmen 6 aylığını görmeden çıkmam...bunca stoğu ne yapacak bakalım...stok daha da artar da satış maliyetlerini tekrar yüksek gösterirlerse o zaman şirket sahiplerinin bilinçli bir şekilde zarar yazdıkları düşüncesine kapılırım...Ben 6 aylıkta kar bekliyorum ve 2-3 trilyon kar gelirse hiç bir baskı kağıdı buralarda tutamaz diye düşünüyorum....
KAP: EMKEL [ ] EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/609273
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5c435ed83e00b5
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-05-26
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 24.05.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Açıklama :
24.05.2017 tarih ve 10:56:50 saatli
açıklamış olduğumuz 2016 yılı şirket yönetim kurulu kar dağıtım teklifinin KAP
açıklaması revizesidir. Kar dağıtım tablosunda sehven eklenmeyen Nakit kar payı
ödeme tutar ve oranlarının eklenmesi
Şirket Yönetim Kurulu'nun 24.05.2017 tarihli
toplantısında;
Şirket'in 2016 yılı faaliyetleri
sonucunda elde ettiği konsolide dönem kârı 3.105.313,00-TL'dir. Esas
sözleşmenin 30.maddesi gereği ve SPK tebliğlerine uygun olarak Genel Kanuni
Yedek Akçe (1.Tertip), geçmiş yıl zararları, yasal yükümlülükler ve kontrol
gücü olmayan paylar düşüldükten sonra kalan 1.612.505,01-TL tutarındaki Net
Dağıtılabilir Dönem Kârının aşağıda görüldüğü şekilde dağıtılmasına,
Birinci Kâr Payı 524.010,42.-TL
Yönetim Kurulu Üyelerine 54.424,73.-TL (Bağımsız Yönetim Kurulu
Üyeleri hariç)
İkinci Tertip Yedek Akçe 5.442,47.-TL
Olağanüstü Yedek 1.028.627,39.-TL
Toplam Brüt Kâr Payı 524.010,42.-TL
Kâr dağıtımının
yukarıdaki esaslara göre yapılması neticesinde, VUK hükümlerine göre hazırlanan
yasal kayıtlarımız esas alındığında yasal kayıtlarımızda yer alan Net
Dağıtılabilir Dönem Kârı 2.405.076,64.-TL'nin 1.821.199,22.-TL'sinin Olağanüstü
Yedek olarak ayrılmasına,
24.300.000.-TL sermayeyi temsil
eden pay sahiplerine dağıtılacak 524.010,42.-TL
kâr payının 21.12.2017 ve 21.06.2018 tarihlerinde eşit taksitler halinde
dağıtılmasına,
Kâr dağıtıma dair teklifin 2016
yılı Olağan Genel Kurulun onayına sunulmasına,
emkel gel oğlum kuçu kuçu:)
sizin işlemlerden haberiniz yok..az kaldı bakın 1.30 un altına nasıl gelecek hep beraber seyredelim..uyandırıyorum ama yapacak bişi yok..ben şahsen 1.10 u bekliyorum..yazdıklarım beni bağlar demek zorundayım..
götürecek olsa 1.34 ten bu kadar servis yapmaz..bırakın toplamayı adam milletin eline nasıl veririmin derdinde..bu da gol değilse napayım arkadaş..
ne mal adamlar var ya..servis e devammm..
elinde fon tutanlardan içinde mal olanlar var ama bu kadar da değil yani..
Varsa elinizde tutarlı ve mantıklı gerekçeler o zaman inanırım. Aksi halde acaip çıkacak diyenlerle acaip düşecek diyenler benim için aynı kategoridedir.
Zaten sizde bu topiğin faydasını istiyordunuz, gerekçelerinizi ortaya koyun. Endeks düşerken her kağıt düşmez.
Terbiyesizleşmenin bir anlamı yok...İnsanlar bir kağıda inanır alır ya da satar..Kağıt düşer ya da yükselir..Borsada bunlar normal şeylerdir..Anlamadım sana neler oluyor epey süredir işin gücün bu kağıt yok 1100 e düşer yok yok kesin düşer vb. gibi çapsız söylemlerin var..Üstelik hiç bir gerekçe elinde yokken,bir bilgi sunmadan göreceksiniz düşer de düşer yazıp duruyorsun..Düşebilir de sana neler oluyor.Kağıt düşünce alanlar mal mı oluyor...Ya da düşünce sen zeki mi oluyorsun...Derdin nedir bilelim...Hiç kimse bir şey bilmiyor bir sen mi biliyorsun o zaman git çıkan kağıtlara takıl...Biz burdayız ve bir kağıdı almışsak şirketin geleceğine yatırım yapmışız. Dalgalanmalar elbette olacak borsada bu doğal bir şeydir..
Tamam anladik dusecek.Sen sat git o zaman .Derdin burdakileri kurtarmaksa git Ihlas isiklar grubundaki Arkadaşlarin Sana ihtiyaci var.21 Haziranda temettu var Sen Burda kalkmis millete akil verip mal adamlar deme luksunu kendinde Nasil buluyorsun.Bilgi paylas.Birak gunluk takaslari.Bu ceteyi Sen kimsin ki cozeceksin.Cete tahtaya mal beklerken Sen millete mal diyorsun.Bu tahtada lotlarin Tek Tek hesabi yapiliyor.Burda bir bilen Sen degilsin merak etme.Sen Daha yenisin Bu tahtada.
Herkese hayırlı Ramazanlar.Teravih namazından yeni geldim.Namazdan sonra malum çeteye de dua ettim.Dedimki Allahım bunları ıslah eyle , makyajlı sahte bilanço hazırlamaktan men eyle, yalan yanlış bildirimde bulunmaktan alıkoy, bunları nefisleriyle başbaşa bırakıpta paraları iç etmeyi nasip etme,bunlara insaf,cömertlik dürüstlük nasip et.Yola gelmeyeceklerse neye layıklarsa o şekilde muamele et.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...772eafdc97.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuyun da hissenizin kıymetini bilin... ilerde, düşecek diyenlere kapak olur belki. YTD
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben yaşar beyi önceden beri iyi takip ederim. şimdiye kadarki aldığı ve önerdiği hisselerde yanıldığını görmedim.
orta ve uzun vadede emkelin iyi olacağına eminim. buralardan da sürekli alım yapıyorum.
saygılar
Marbaş Menkul, Emek Elektrik için teknik analizde bulundu
EMKEL:
DİRENÇLER: 1.42 – 1.60
DESTEKLER: 1.29 – 1.17
EMKEL hissesini incelediğimiz zaman ilk dikkat çeken özelliği endekse göre aşırı derecede ucuz kalması, endeksin 100 binlere yaklaştığı şu tarihlerde EMKEL hissesi bir türlü beklenen yükselişi gösteremedi. Son günlerde ise hissede bilanço beklentisi ile yükselişler görüldü ancak bilançonun açıklanması sonrasında gap yaparak 1.4’lere kadar çekilen hisse haftayı 1.34 seviyesinden kapattı. Son günlerde bolca konuşulan hisseyi teknik acıdan baktığımız zaman fiyatların 1.28 ve RSI indikatöründe 42 seviyesi üzerinde kalınması halinde hissenin yükseliş potansiyelini koruduğunu görüyoruz ancak yükselişlerin hızlanması için yukarıda verilen grafikteki mavi yükseliş trendi çizgisinin kırılması ve RSI indikatöründe 53 seviyesinin aşılması gerekebilir. Bu seviyelerin aşılması halinde fiyatlar 1.60 seviyelerine doğru tekrar atak yapabilir. Aksi halde ise yaşanabilecek sarkmalarda 1.28 aşağıya kırılır ise fiyatlarda 1.17’lere kadar geri çekilmeler yaşanabilir.
http://www.borsagundem.com/haber/eme...nalizi/1198566
defter değeri: 2.37
[QUOTE=trail;461736]ben de bunu söylemeye çalıştım..ama insanların inanması için aracı kurum olması gerekiyormuş..[/QUO
Hisse 1300 e düşerken bu hisseyi alanları mal olmakla suçlayıp göreceksiniz bu hisse çok düşecek deyip hele 1100 e gelsin o zaman alırım yazdın..Yazıların orda duruyor..Bu hisse 1100 e bile düşse ordan alanları bile mallıkla suçlar hele bir 097 e gelsin ordan alırım yazardın..Ben bir şirketi beğendiğimde senedini uygun bulduğum bir yerden alırım,senedi aldıktan sonra senet hemen yukarı fırlarsa bu beni haklı çıkarmaz ya da senet düşerse bu beni haksız çıkarmaz..Borsada çoğu zaman çok iyi bir senet %20-%30 aşağı yönde düşede bilir..Ama şirketin gidişatı mali yapısı iyiye gidiyorsa er geç yönü yukarı olur..Senin cümlelerinden bu işle bir ilgin varsa da bir bilgiye sahip olmayan biri olduğun anlaşılıyor..Ben bu senedi aldığım gün bu sayfada aldığım fiyattı da yazdım..Öyle kıvırmaya gerek yok...Almadığın bir senedi millete ben sizi koruyorum daha çok düşecek deyip insanlara akıl verme yol göstermeye soyunmak cehalletten başka bir şey değildir..Belki sana uyup da 1300 den almak isteyen vaz geçti...Hesabını verebilir misin?Aklın varsa kendine sakla...
EMKEL'in piyasa değeri 32 milyon halbuki sadece bir gayri menkulunun değeri 33 milyon. Üretim iyi. ABD'de tamamlanmış ve faaliyetini sürdüren bir fabrika var. Sadece yöneticilerine güven yok zannediyorum. Şirketin karını bilançoda yapacakları hile ile aktarabilirler endişesi var. İlk çeyrekte yüksek kar beklerken zarar açıkladı. Bunun makul nedenlerinin olabileceğini arkadaşlar açıklamaya çalıştı. İkinci çeyrekte kar açıklaması durumunda iyi bir yükseliş sergileme potansiyeli kendini gösteriyor.
Bu durumda şimdi bize düşen sabırla beklemek. YTD
Kar payı dağıtacağıni açıklayan şirketler, ödeme tarihi ve miktarları ( son güncellenmiş hali )
https://i.hizliresim.com/Eg75Pz.jpg