Arkadaş tam benim maliyetime geliyor orda tıkanıyor. Ben satıyorum sonra çıkış başlıyor. Adam 1 lira yedirmedi.
Printable View
Arkadaş tam benim maliyetime geliyor orda tıkanıyor. Ben satıyorum sonra çıkış başlıyor. Adam 1 lira yedirmedi.
Hiç insan gibi hareket etmiyor bu işlemi yapanlar :)
4.18+1 M. alış 4.33 Satış şükür altan beklemedeyim fırsak verirse vermese kalanlara bol kazançlar
Ek 4871
Her yöne gitmeye müsait kumar kağıdı gibi
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
bu yazıyı alıntı yapacaktım
Galip muhakkak var. Ben parasal yönden konuştum. Metrodan alış olduğunda bu alışların galip tarafından olduğunu düşünmüyorum sadece. Çinlilerde para bol.
sanırım milleti ambele etmek istiyor, almaya da satmaya da cesaret bırakmayacak.
Sent from my iPad using hisse.net
şu an tahta tamamıyla kontrolünde, kedi fare oynuyor
bütün gün aynı numara ve hala alan var. yuhhh diyorum artık. göstere göstere yapıyor artık. millet zevk alıyor demek ki
metronun lotları mı bitti mi?
bu hisse 1 saate kalmaz 4 ün altına yerleşir
zayıf ihtimal ama günü nötr de bitirebilir. buyur, hadi. alıcaz mı satıcaz mı))))
teslim oldum[emoji242]
Surf güzelmiş ilk gez oluyor.
şimdi de aynı halt olacak. aşağı mınyukarı mı onu bilen kazanacak, kumar oynuyoruz burada. bu borsa falan değil
borsa olsaydı devlet çoktan müdahale etmiş, şüpheli işlemlerin hesabını sormuştu. sormayacak. galip her zaman galip gelecek
4.18 gördüm ve alışa gaçtim. kafamı kaldırdım 4.10 olmuş tekrar gerçekleşen fiyata baktım 4.10+1 maliyetle 4.11 gerçekten de çok ilğinç bir hisse oldu
Muhtemelen herkes şu an korku filmi izler gibi izliyordur kağıdı. Çünkü ne zaman ne yapacağını kestirmek çok zor. Belki de bu durum cazip hale getiriyor galipin olduğu kağıtları.
kaldırıp kaldrıp denızden verıyo
bir arkadaşın hakkını yediniz 4. 10 kadar basacak demişti ve gerçekleşti.
bişey daha sallayayım
bu fiyatlarda bırakmaz
ilgi azalır çünkü. o yüzden kapanışa doğru toparlayacak. yarına ümit saklasın insanlar diye
bu defa fiyat vermedim))))
şu an 4,10(saat değil fiyat) yarına kaz lazım yolmak için
Anlık takas atabilecek yok mu
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adama laf ettiniz ozur dileyin bari .. simdi biri cikar "sansa tutturdu" der ve sivar
Zaten isin icinde sans olmayip bilse adamin forumda isi ne , paraya para demez
Basarili tahmine saygi , kurusu kurusuna tutturdu
Sent from my iPhone using hisse.net
5 e kadar bekliyorum. Taban olmazsa bir daha girecem. Tahminim 5 e kafar taban olmazsa 4, 4 ta kapatabilir.ytd