Kağıt analizi çok yorar. Biz endeks analizi istiyoruz. Önemli kağıtlar da olabilir.
Printable View
Kağıt analizi çok yorar. Biz endeks analizi istiyoruz. Önemli kağıtlar da olabilir.
pıst 100 de 1986 üzeri kaldığı sürece yarın 2002-2035 takip edilecek bantlar.
2035 üzeri çoklu günlük kapanışlarda kelebek formasyonu işler hedefi 2100 ,
Sayın bulut mrb,analiziniz gerçekleşirse yani 210b görürse size göre üst seviyeler var mı?Veya şöyle sorayım endeksin dönmesini beklediğiniz bir seviye..Sağolnuz.YTD
En düşük 1908 - en yüksek 1997 dalga boyunu görüyorsunuz , bu şekilde makinalarla aşağı harekette yapabilir şu olur demekten ziyade , formasyon üzerinden yorumlama yaptım bantlarıda yazdım zaten.Şuan yükseliş demirçelik ve kuş ateşlemesiyle tüm endekse yayıldı bilanço beklentileri ile , burada önemli olan para girişi devam edecek mi teknik olarak 1980 baz aldık kısa vade üzerinde kaldığı sürece , endeks ağırlığı olan tahtalardaki alıcı durumuna göre oyun devam eder.Söylediğimiz formasyon teyiti gelirse yeniden yorumlarız.
Sayın bulut ;kıymetli bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Sağolunuz.İyi geceler.
Sindoma ustayı bekliyoruz.
https://i.hizliresim.com/bg8p4ln.png
pıst 100 son durum bu şekilde.
Usta şeyde de hareketlilik var. Bu şey ne yapmak istemekte anlamadım. Sanki aşağıya daha basamıyorlar.
Onunla ilgili geçen hafta vıop topiğinde formasyondan bahsettimdi.
yon konusu yukarda 13.80-85 aşağıda 13.20.25 olarak teknik bir formasyon hedefi paylaşmıştım.
durumu bu şekilde şuanda.
https://i.hizliresim.com/t9f1hdg.png
Paylaşımlar için teşekkürler
https://i.hizliresim.com/84h01tv.png
Buda yonca grafı saatlik 12.14 üzerine atarsa , çanak hedefine yol alır.
Elimden geldiğince grafları basitleştirip atıyorum.
kolay gelsin.
Eline sağlık dostum…
Ereğli bakalım ne yapacak?
Sen de oradaydın bir miktar herhalde kısmet …
Ana kağıdım başka ve devam ediyorum orada da…
Sindomacıyız!!!
Şey de 13,67 kırılırsa 2 li dip olacak ve 14,05 deneyecek mi izleyeceğim. Bu formasyon çalışır ve hedefe giderse yukarı yöen de açılacak. Endeks de yönünü ona göre belli eder diye düşünüyorum.
Yalnız piyasada para yok , yabancı desen hızlı vur kaç makinaları mevcut.
Yerli yatırımcı bu piyasayı yukarı taşıyabilir mi diyorum,
19 Aralık haftası piyasada game over olan çok olmuştur.
Gerçek yabancı gerekli , Bakan Nebati yabancı yatırımcılarla konferans yapacak ,
yalnız faiz ve swap olayı halledilmeden ben londradaki yatırımcının bu şartlarda buraya geleceğini düşünmüyorum.
Bu yüzden bu hareket tahtalar arası makina ve aynı para ile döndürülüyor.
bugun mesala demir çelikten çıkan para tup ve bankalara kayıyor , akşama makinalar girer satanları geri alır bu şekilde .
Piyasa Tahminleri
@piyasatahmin
·
1d
Rusya, tatbikat için Karadeniz'e 6 savaş gemisi gönderdi
bu haberle satış geldi piyasaya
Ereğli güzel tepki verdi…
Kapanışa tekrar bozulmazsa yarına olumlu olabilir…
yukarda yazdığım msj uyguluyorlar aynı makinalarla
Aynen öyle, Bim ve Ereğli’yle çevirdiler yine maçı…
Veee yeşilleri yaktı yine…
Şuanda endekse makinalarla hacim yaptırıyorlar ,
28.77 üzeri 17.00 barı gelirse 29.25-30 lardan kapanış gelebilir.
sasa da saatlikte formasyon mevcut 48.65 üzeri kaldığı sürece formasyon hedefi 49.70-50.75
hocam zahmet olmazsa poltk bakabilir misin?
Akşama kuş ta gözüken bir formasyonu paylaşıcam.
Sabah akşam burdayız. Açılış kapanış değerlendirme isteriz endeks için.
Tam manyak makinalar bunlar :)
neler yapıyorlar .
Büyük tahtaların bilançolarından sonra endeks de daha dikkat etmek gerekir benim görüşüm.
Dışarıda da bilançolar açıklanıyor orada da çoşku yok .
Şişe-işc bilançolar gayet iyi geldi…
Yurt dışı çeliklerde uçurtma yine…
Yarına bakalım iyi başlangıç olabilir…
Bu arada dünde mevzu yapıldı Msci dan isc’nin çıkma durumu olabilir Morgan Stanley’e göre…
Ayın 9’u herhalde açıklanacak gibi okumuştum raporda, oradan bir sürpriz gelmez umarım…
Aynı söylenti Kasım ayında da oldu ama birşey çıkmamıştı…