MAL kimseye kıtlediği yok ama mılletın parası kitli:yahoo:
Printable View
MAL kimseye kıtlediği yok ama mılletın parası kitli:yahoo:
valla kardeşim tahtada alan satan aynı kışı genele bakarsak...arada 2-3 kurum illakı gırecek çıkacak ...
Çökmüş borsaya çökmüş tövbe ALLAH im
Ha birde şu Gedikten 10 gündür hep satan kim acaba çok merak ediyomm
benım anladığım gedik-yatırım fınans-yabancı kurumlar aynı kişi iş yatırım ortaya karışık ak-garanti- farklı A1 şirket patronu ama ıttafakın da işlemı var gıbı orada hısseyı baskılanyan ve çıkmasını engelleyen A1 Kapitaldı ama mal satamıyor artık sebebi malum .oyakta aynı kişlerin ziraatte bırden çok kurumdan aynı kişiler alıyor ve baskılıyor gedikk tahta yapıcının arada güç gösterısı yapıyor... yuklu alım ve satımlar kendınden değilse kıpardatmıyor..klasık spek davranışı..(aşağı çekıyor satacaksan aşağıda ver dıyor)
tahta yapıcı olduğu soylenen kişi kımseye hısse önermedım keyfınız bılır dıyor ama 15 bın takıpçısının sorsan 10 bınınde hısse var ve malıyetelerı ankette yapabılırler %85 de 1,85 ve uzerı ..40 gundur.:yahoo:kimse önermıyor kımse yorum yapmıyor ama nedense herkes almış..içinden dua edıyor:rules:
bu arada tahtada açığa satış zaman zaman olsa da mıktar olarak çok az ve hep guzel açıp guzel yerden kapatıyorlar buyuk ıhtımal tahta yapıcısının adamı ya da adamları...çunku harıka işlem yaptılarr..tahtacıdan daha ıyı trade etttıler k, bu mumkun değil normal de
borsaya çökmeyı boşverın bır hısseye bırı çökuyorsa %100 den aşağı yapmaz ama yapacaksa bılmem ama yapsa bıle çok küfür yedi bence endeksın çıkışların da..çoğunluğu ele gecırememıştır ya da hesabı çok uzun vade dir.. ama sorun mılletın endeks çıkarken kazanmaya ıhtıyacı var yarın endeks çakılır hıssede çakılır sonra şöyle oldu boyle oldu..derler genel de bahane çokturr ve hıç bıtmez
Sonuç olarak tekniği kenara koyar da sadece bugunluk takasa bakarsak adamsa yarın tahtayı yurutmesı lazım sadece bugunluk işlemler ile (sadece bugunnn) yoksa bıldığımız borsaya s...ksinleeerrr çoook bılenlerrr. yanı adam gıbı spek sadece bugun aldığı mal hatırına tahtayı kaldırır ...pasta okuyan ne demek ıstediğimi anlamıştır...
özelden bır kaç arkadaş laf gıydırmeye çalışıyor ben şuraya yazayım bugun eksı kapatan kaç şirket var...ve turk yatırımcısını bır hısse de ortalama bekleme suresı ne kadar...endeks 15 bın puan çıkarken yerınde sayan kaç şirket var...ve bır hisse kımse önermediği halde neden bınler kışı tarafından alınıyor komık olmayalım..ve kımse önermedi ise niye savunma ıhtıyacı hıssedıyorsunuz o da garip..yarın bu hisse tavan ya da taban olsa ben ne kaybedecem..sen kaybettiğin zamana yan..
REBEL yaman çıktın çünkü Ağanın yaverleri anında heryerde bitiyolar ve herkesi susturuyorlar nasıl bı aidet se
tanımam bu ağayı ama eski başarıları ne var bu ağanın kuşlu sitede anladığım kadarıyla bı oyayo da biraz bişey yapmış başkada bulamadım ama YEMeK gurusu konusunda baya basarili
hisselerde ne yaptı bılmıyorum ama bu sıtede bır zamanla 5-10 yıl onceydı belkı sayfası vardı..herkese çok detaylı cevap verırdı bılgısı az bulunur kışılerden o zamanlarda tahta yapardı bıldığım ama yaptığı tahtaları bılmem bır kaç toplantıda gördum çok saygılı bırı benım hatırladığım sesız sakın birisi....ama zamanla nasıl bırı oldu ya da nasıl bırı tanımıyorum. benım aklımda ıyı kaldı..ama yandaşı çok olanın aklı çok karışır onu bılmem:) ben hakaret etmedım etmıyorum bana ne dıyecekler ...görunen köyu gördüğümüz şekılde anlatıyoruz eksısı vardır fazlası vardır bılmem
ayrıca ılla herkes bırılerıne bırşey kazandırır..eskıden cömerttı bu tur paylaşımlar kazık atmakta azdı şimdı borsa kım kıme korsa her yer de ağada yaparmı belkı de yapıyordur o bılır sadece gerçeği... ama bu işin doğası bu...onun için fazla kızmaya hakarete şuna buna gerek yok tek şahıslı hısselerde çok pozısyon açmıyacaksın o kadar...bırılerının popusu kıpardamak ısterse gıder onlar..ama borsaya çökmeyı geçtık ona gulerız hısseye çöktuyse en az 3 lira yakar.. zamanını bılmem .. tahta da yapıcı da bılmez şartlara göre davranır...ama A1 KAPATALIN SATIŞLARI GIBI SATIŞLAR İLE BIR TAHTA YIKILMIYORSA O TAHDA DA POTANSIYEL VARDIR DAHA O KESİN.
aşağı salarsa ben alacam ..
Borsaya çökecek adam DAKKA başı Twetle mi ugrasir çöker geçer Ama adam napsin sağı solu dlkavuk la dolmuş :28::28::28:
Yalnız Tweterdaki DERİN HİSSE harika işler yapiyo helal olsun
tarzlar farklı Derin hisse sürüklüyor ve dolu dolu bilgi verıyor ender kalmış temelcilerden...onda az laf çok icaraat var..
mal çakma yok onda evirme çevirme bahane de yok...yetişme tarzı farklı belli ki..balık tutmayı öğreneceksen onu takip et ağanın tarzı farklı gaza çok gelıyor
bugun alması lazım ...
Yine mi Çakıyor bu Ağa yazık lan yalan bari atma düt düt deyip hep aynı hikâye
sabah al yukselınce sat benım olayım bunda bu ..portfoyde riskli işlem yapılacak kısımla bu tarz abıdik gubıdık senedler de işlem yapılmalı..bugun 1,88 verdım bu sefer 1,89 verırız:))
GİTMEYEN KAĞIDA AÇIKÇI BEKLIYORLARR..NIYE GELSİN AÇIKCI ANLAMADIM AMA:)))
son bır hafta da gedik ve iş yatırım 1 mılyon mal sattı takaslar da sorun yok ise...hepsını de bır fransız almış::::)
bu tahta da bahane çok sankı giden diğer hisseler de al satçı hiçç yokkmuş gibi..yorumlar var arkadaşlar satmayın gidecek dıyorlar:))) ne güzel dunya...bu hıssedekı arkadaşlar ben yarın almaktan da vazgectım tekrar en çok satan tahtacı..başka bır rıskli kağıda geceyım hıç olmassa zarar ederiz:yahoo:
bu ay herhalde en çok zarar eden bu tahta yatırımcısı olmuştur..
bu arada endekste düzeltme gelebılır çıkışlarda mal azaltmak faydanıza olabılır...bu tarz hısseler endekse bakmaz ama...mılletın aşağıdan korkup satmasına bakar..yarın mesela tum ky 1,84 elındekının yarısını satsın kağıt 2 liranın uzerıne gıder.. bu hisse de tahta yapıcının %10 nu kadar al sat yapılmıyor..
bu hissenın ky bu hısseyı yoğun olarak aldiği tarıh 10-11-12 ekim hisse fiyatı 1,88-1,90 iken endeks fiyatı da 94-95 bin iken (hisse ortaya çıktı) alan aldı hisse 1,66 gördü tamam dedi endeks oldu 108 bın hısse hala 1,85..butun ky olmayan yatırımcı acayıp para kazandı.
ky olupta son 10 gun bu hısseyı alanların tamamı yarın satsa hıssede kademe devıremezler açık ve net..
Adam 2 kademe goturemiyor Akşam uçmuş yine borsa öğretiyor sanki satanlar sadece bu kağıtta ninni de ninni Anlaşıldı bu ağa çok tehlikeli
Bak yine aynı düt düt elde var sıfır
Eee insan ne düsúnür hep aynı olunca ula bu Ağa mal mi kitliyi der
Yine satan satanaymis eeee o kadar büyük büyü k laflardan sonra sen nasıl çökecek misin borsatlya GALİP ağa ula bile yarisirmisin
Hep çek çak
Yav AGA sen bu iş bırak efsane mefsane de olamican bu gidişle Tweter fenomeni olsan yeterli Borsada kağıdı gidemeyen tek AGA o da bı başarı
Şu AGAnizin mazeret olarak bahane ettigi Trade olayını bı sorun laa ylk lar
Hangi kağıtta Trade olmuyormuş olunca nasıl bı yol izlenirmis ????????size borsayı ogreteni .............
Azda olsa ben de de var 1,85 alıyorum 1,88 verıyorm..bendekı hısseyımı alacaksın 1,89 çıkart olda kal ben tekrar alırsam ben zarar edeyım ya da çek 1,95 ordan alayım :)) bunca zamandır borsadayı çıkmak için bu kadar çok bahanesi olan sened görmedim.. kaldırın satışları denıyor hedef verılıyor hoppp satan kendısı maliyet ıyı ayarlanamaış sanki...hep bahane ne zamana kadar maliyet bıraz daha düzelene kadar.. borsada ne derler satış kademesı dolu olan senedden korkma derler ..100-200 bın lotluk malı 5 kademe kaldıramıyor..bu hissenın şu an 2,20-2,30 larda olması lazımdı. hala 1,84 mal gelırmı dıye beklıyor kımın malı gelecek senı takıp edenın malı...borsaya çökmeyın hısseye zamanında çökün yeter..
Bunu takip edenler laaa bı sorun Aganiza GEDİK ten kim satıyor miciniz yiyosa tabiki
Bugün ki konusu da TİRİP
lan bi de doğru konuşun
ben yazdım 1,88 nasılsa alır tekrar gelır 1,85 'e:) gerçi bugun bayağı yoğun satış yazılmış 1,85-1,90 bandında ..beklerız işimiz ne:bravo:1,86 çektım bugun yazan çok satış
1,86-1,87 satışlar gıttı yazıldım gene 1,85 gelir nasılsa
1,85 geldı ... 1,84 bıraz yazayım nasılsa gidemıyor
hiç çıkmasın 1 ay daha bu hareketi çizssin yeter bana