dostum takas paylaşır mısın ?
Printable View
İyi sisirdiler hisseyi bence taban yapacak verdiler kucaga
Kim alır bu salak hisseyi bu fiyatlara ya. Limanmış. Sanki bana rotterdam limanı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c134baeb3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...940c8093db.jpg
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt kademeler bomboş laylaylom tabana hazirlaniyor
Salaklik bizde hisse bi yerini bulsun öyle al sazan gibi atladik aq
Açığa mi satıyorlar acaba
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik analiz yapan arkadaşlar; 19 un altına düştük
bu hareketi silkeleme mi yapıyorlar yoksa elimize verdiler diye mi yorumlamak daha doğru olur?
ya şimdi yukarı yapsa zıplarsınız hepiniz bırakın bu ayakları sanki yatırım yapmak için aldınız :)
Yatırım yapmak için alan ky var mı acaba☺
ne yatımı aldıgı kademın 40 deme ustunu gorup satar hıkaye yatrım yapcak adam buraya yazma en az 3 yıl bekler
dun 21 den almak ıcın tepıyorlardı bugun 19dan vermek ıcın bunu adı yatrımmıs hakıkı kumar
Devir al sat devri şirket araştıran yok. Kim kime itelerse. Bunun adına borsa demişler. Kardeşler paranızı çara çakala yem etmeyin. Ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bu nedir ya bu mantıkla kime kağıt satıyor bunlar :)
abi at yarışı oynasak gene atın insafına kaldık bu para babaları tam imansız ne edelim bilmem :)
dun 21 den almak ıcın tepıyorlardı bugun 19dan vermek ıcın bunu adı yatrımmıs hakıkı kumar
ılakı bı gecırcekler
Bu tür kağıtlar yeni ve dağınık olduklarından kimselere bırak ekmeği su bile vermezler ancak ve ancak 10 TL ve altlarından belki taahhüt falan hikaye yıllardır çok darbe yedim bu tür yalanlardan şimdiki tecrübeme karşılık çok paramı kaptırdım bu çakallara ona göre iyice düşünün ve kararınızı veriniz.Bol şanslar arkadaşlar...
pazartesı kapanıgı yerın 30 kadem ustune acar aldırmadan gıder beım gıbı kredılılere gecırıyorlar
Bu filmin sonunu merak ediyorum. Her kurumun maliyeti yüksek. Benimde öyle ama şu bir gerçek ki ben 1 zarar edersem onlar 1000 zarar ediyor
Günluk 400k alim taahhutu yok muydu bu hissenin.
HTC One M9 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
piyasada 6 milyon lot var, yeniden kartlar dağıtılıyor deniz yatırımdan sonra en iyi oyuncu iş yatırım, zaten bi kurum üflese 2 tarafada gider tahta o yüzzden panik olmaya gerek yok, maliyetler ortada,ytd
piyasa safkarı baz alınca bi hayal kırıklığına uğranıldı doğrudur, safkar % 70 gitmişdi ama Tlman % 37 gittti, bakalım kapanış nasıl olacak tepki gelecekmi yukarı doğru, ytd
tahta yapıcının eli şuan çok kuvvetli henüz devre kesiciyi gerektirecek hareketler yaşanmadı ( kısa zamnda 4 devre kesici yediği zaman kredili ve açığa satış 15 gün yasakalnıyor ) şahsi fikrim agrasif hareketler devam edecekdir...ytd
Katılıyorum. Kapanış fiyatının en az 30 puan üstünde acar. P.tesi de çok haraketli olacaktır. Devre kesmediği için vbts de gelmez
Kemerleri takalım uçuşa az kaldı....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d3e8448541.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e2c1e1a5c.jpg
saat 15:00 e kadar ortada olmayan İş güzel toplamış
desene ikinci trabzon zokası krsan gibi acı olmaz inşaALLAH
18.60 tl den isleme acılan tlman 18.60 a varmak üzere şok şok şok [emoji15]
Bu kadar kurum neden zararına satış yapar. Anlayan varsa anlatsın bir zahmet. Ben anlayamadim
basit açığına satar alttan malı alır götürür bu en masumu elinde malda yoktur kredili basar aşağı kyde düşüyor diye dökülür hisseninde sahibe yoksa gelsin tabanlar
karedenızlıler adama para yedırmı
pazatesı gotrcekse 19 ustune atmalı