60 dakikalikra yyapi'da harika bir aci var.ama gunluk asagi yeni kirmis..Bir bakabilir misiniz Sacro Bey?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
60 dakikalikra yyapi'da harika bir aci var.ama gunluk asagi yeni kirmis..Bir bakabilir misiniz Sacro Bey?
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakko 3,56 'da takılmış 2 gündür, o sebeple biraz bekletebilir, belki gelecek hafta ...ytd...
Atpet
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
atpet'de yakın zamanda bir patlama yaşanabilir,
2014 ocaktaki hareketine benzer bir rotada gibi, bazıları benzerliklere burun kıvırabilir ama piyasada yapıcılar olduğu sürece herşey olabilir...ama zaman için sabır lazım...şu an başıboş görüntüsü veriyor, haftalıkta düşeni kırmayı bekliyor...zamanı bilinmeye...ytd..
Teşekkürler sayın laykin...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tehlikeli sularda Dgate >>> teknige bakilirsa benim analizim bu.Iyi primlenmis.Doydum diyor.
Daha evvel Despc paylasmistim.OV iyi prim yapar diye.Bunun gidecegi var daha.Iyide kar etmis 9 aylik.
Dgate bir Link olurmu? bence olmaz.Decpc sansi daha buyuk bana gore
Bir kiyaslama yaptim.Tercih sizin.
YTD
Enerjisa ile ilgili Halk a arz fiyat bilgisi.
Halka arz fiyat aralığı 6,25-7,50 TL olarak belirlenmiştir.
@Pascha
Tesekkür ederim
Alıntı yaparak yanıtla Alıntı yaparak yanıtla
Dün, 09:31 #482 foki48 foki48 is offline
Yeni Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
1
Sacro Hocam merhaba müsait olduğunuzda Yyapı ve Ykgyo hakkında bilgi verebilir misiniz.
Sygl.
Hocam bakabildinizmi
YYapı bugün artıda devam edermi acaba.
Sygl
arenanın da zamanı gelmiş gibi..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacrosanct Hocam Yunsada yabancı payı 7,14 iken dun bir günde sıfır olmuş çok ilginç geldi. Hocam son durum nedir sizce daha aşağılara gelme durumu var mı. Saygılarımla...
Forumda bahsedilen bir hisse, vertu'nun da zamanı yaklaşıyor sanırım...
Sacro Klgyo ve MsGYO teknik açıdan sorun yok gibi...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Klgyo yorumu olan varmı arkadaşlar???
Desa adamı mezara gömer yine gitmez ısrarla üzerine oturuyor adam hisse gitmesin diye....
denizkiraz42 isimli dostumuzun Grafiklerini bu topikte gördüm çok ta hoşuma gitmişti Geç bulup erken mi kaybettim acaba?
okuduğum kadarıyla bu arkadaşımızın foruma olan katkısı baya da yüksek seviyede imiş neden Ceza aldığını bilen var mı ?
@Rosense
Koza sayfasinda bir üye kendisini tahrik edici konusunca
oda forum kurallarına uymayan kelimeler kullandığı için banlanmış,
(ben öyle bir postuna rastlamadim)
yönetimden rica topiğininde kendisine verilen cezanın kaldırılması veya azaltılması için ricada bulunuluyor..
Ne sodaymis 5,10-5,11 arasinda günü bitirdi.
Sktas da hacim düşük ama bir hareket olacak gibi sanki sayın hocalarım saygılarımla
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen yorumu arkadaşlar?
Hocam bilgilendirdiginiz için eksik olmayın. Baş tacisiniz. Sizi yakından izlemeye devam. Saygılarımla...
Siz ismini söyleyince Günlük benim SOSYAL MEDYA yardımıyla bu günkü sistemle bakayım dedim karşıma aşağıdaki gibi bir resim çıktı ...
ayrıca her zaman Grafik paylaşımımı kendi ÇÖPLÜĞÜMDE yaparım.. hatta denizkiraz42 isimli dostumuzda gelse çok sevinirim .
https://i.hizliresim.com/jy3X5L.png
1.05 verdigim etyati 02 den geri aldim.
Karel alsat yaptim.
Yunsaya 5.11 12 13 alislarim bekliyor.
2.23 sanel.aldim.bide
Teşekkürler
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 30 taneniz geldi bende 5.18'de satıştayım :D :)
Hocam elim boş olunca 10 dakikalık Grafiğine bakayım dedim rahatsız olmazsınız değil mi ?
https://i.hizliresim.com/az3dnO.png
Egeen yorumu arkadaşlar?
Berada 60 lik sonda
Yunsayi cevirem az yukari.
30 luk donuyor yarin 60 likda sona gelir 5.10 11 ikili dip yapar ordan 5.40 a sonra 5.20 salar sonra 5.50 irdan 5.30 bole bole kanal icinde suren bir trendi var.
Rakamlar bile nokta atisi calisiyor.
bayanlar beyler asuzu ytd. asuzu ytd.
https://invst.ly/6i4wb
Hocam ASUZU asuzu deyince saatlik Grafiğe baktım keşke %15 yapmadan önce haberimiz olsaymış ...
https://i.hizliresim.com/LbAyaj.png
Arkadaslar uzun süredir yazismalarinizi takip ediyorum. Çok kaliteli yorumlarınız var. Dayanamadım bende üye oldum. aranızda olmaktan gurur duyuyorum. Bu arada bugünkü halka arzlardan talep ettim. Ancak iyimi ettim, kötümü ettim anlamadım. Siz değerli üstadlarin yorumları benim için önemli. Neyse ilk günde fazla yazmayayim. Sevgi ve saygilar
arkadaşlar karel nereye kadar gidecek