Nasıl bir hesap yaptın da rüçhanın %800 yukarıda açması gerekti. Zaten hissenin geleceği yer belli rüçhanın değeri belli hepsinin toplamı = toplam portföy. Açıldıktan itibaren rüçhan sürekli ekside olmazsa çok fazla bir problem yok.
Printable View
Bıstte tarihin rekorunu kırıyor peker terse gidiyor. Amaç belli sattırmak stratejini iyi yapan kazanır ama bugün ama yarın gelecek gün gelecektir ama bugün ama yarın
1,25 ve 1 liradan niye patron bedelli aşamasında hisseye girmesin ki? ortalama 2.5 dan sattığını yerine koyar hazır elinde 300 milyon nakiti varken!
alan satan nedir görebilen varmı
https://i.hizliresim.com/NgKn2b.jpg
aylık takas
Bedelli onayı çok geç kaldı!
Onaylasanda, red de gelse bir atak yapar diye düşünüyorum!
İzahanamenin tekrar güncellenmesi bana zaman kazanma gibi geldi. 1-2 ay daha sürercek gibi bedelli kararının alınması.tahtada sürekli sağ cep sol cep yapılıyor. Teknik olarak 1.75-1.80 aralığı dip olarak gözüküyor. Teknik olarak herkesin bi düşen kama takibi var ama şahsen ben bu kurnaz tahtacının haftalık logaritmik grafiğe göre hareket ettiğini düşünüyorum. Gelelim bedelli muhabbetine... Hasan Peker bu hiss den para kazanmadan bedelliyi onaylatmaz.malum parayı seven bir patron. Ben eminim ki sadece bedelliyle gelen parayla yetinmeyecektir. Ay sonuna kadar kkanal dibinden kalkarsa eğer hisse kanal tepesi 5.80-6 TL bandına kadar düşe kalka gider. Kanal zirvesi kırılırsa eğer asıl show o zaman başlar. Bedelli yaptıktan sonraki sermayesi 1.25 milyar TL olacak şirketin. Şuanki piyasa değeri komik. Bedelli fursayasında genel olarak yaşanan durum şöyle; bedelliden sonraki sermayenin en az 2 katı piyasa değerine git sonra geri gelip içinde ky bırak ve zorla bedelliye katılsınlar. Yani basit olarak en az 2.5 milyarlık piyasa değerini göstermeleri lazım. Yukarda bahsettiğim gibi hisseden de para kazanacaklar. Bu durum diğer bedelsizlerin hepsinde yaşandı. Burada ki ince nüans piyasa değeri ve bedelliden sonraki sermayesinin ne kadar olacağı ilişkisi. Aranızda herhangi bir bedelliye katılacak olan olursa buna dikkat etsin yoksa üzülür. Bazı hisselerin zaten piyasa değeri çok yüksek oluyor ve bedelli açıklayınca uçurumdan aşşağı geliyorlar.peker de bu durum söz konusu değil lakin tahtıcı abimiz fazla sert ve inatçı birisi. Yatırım tavsiyesi değildir. Grafik de atacağım. Saygılar.
Ek 27152 takip ettiğim ve grafik bu şekilde. dip çalışması sonrası yükselişin başyacağını düşünüyorum. benim için stop noktası alt trend desteğidir. yatırım tavsiyesi değildir.
1 milyar TL bedelli onaylanmış
Bedelliyi hangi fiyattan gerçekleştirmesi beklenir sizce.
Ben açıkçası bedelli için fiyatın henüz hazı olmadığını düşünüyordum. Bedelli onaylandı,şimdi şirketten gelecek kap ile bedelli tarihi belli olacak. Fiyat hesabı yapmak için daha erken. Tarihler belli olsun rühçan tahtası açılsın öyle bakalım.kafamda 2 senaryo var. Kötüsünü düşünmek istemiyorum. İyisini anlatayım. Patron kap ı geciktirip hisseyi yukarıya sürer diye umuyorum. Yeni alacak olanlar lütfen çok heveslenmeyin bu hissenin tahtacısı ve patronu çok kurnaz. Zarar etme olasılığınız yüksek. Bedelli illa bilmem şu fiyattan olmalı diye bir kural yok kardeşim. İsterse 1 liraya düşürür hisseyi.bedellisine katılmak akıl kârı mı? Bence değil. 2 lira olan hisseye 4 lira ver diyorlar.izleyip görelim yarın ola hayrola.
Adamlar taban yaptı , çok garip
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bedelliden kurtulmak isteyen satacak hisse cok dusecek satamazsan 1.5 tl olsa 4 tl bedelli verilecek her turlu zarar kisa vadeden uzun vadeye gecis olacak bedelliye katilinsa bile parasi olup ortalamayi dusuren kazanir bence
bedelli aciklandiginda hesapta para olmazsa bedelliler ne oluyor birde baska bankadan ruchanlar 0.7 tl duserse mesela sadece ruchan alabiliyormuyuz
Hiç mantıklı değil, taban yap yığ malı eee kim alacak o kdr malı. Amaç mal satmak mı alıcıları korkutmak mı?
Hadi yavrum kapanışa bi tavan yap. .
Bu hasan varya hasan tam bit Operasyon Çocuğu
Her haberde mal sattı, her haberde mal sattı. En son bedelli paralarını alıp kaçmazsa iyidir.
Benim anlamadığım bu fiyatlardan bedelliye kim katılacak yeterince katılım olmazsa parayı kimden toplayacak
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marbas açığa satmış.Bunlara izin ve ödünç lot verenlere
özellikle spk ya iş düşüyor.Spk ya defalarca başka zamanlarda yazdım sizde yazın.
Marbas açığa falan satmadı dün 198 den aldığı mali 180 den verdi ama niye....bazı oyuncular bence hazırlıksız yakalandı zarar kes yaptılar...bedelli oranı çok yüksek bu fiyatlarda spk onay vermemeliydi. Bu fiyatlardan bölünse 116 denk gelir R lerde74 krş olur millet bedelliye katılmaz çünkü ana tahta sahip çıkılamazsa 1 tl ye gelir hasan efendi düşünsün ne toplarsa kâr derse onu bilmem ikinci senaryoda speklerle anlaşır tahtayı yukarı sürer yatırımcı çeker başka çare yok...ytd
Hiç kimse 3.5 milyon lot malı hazırlıksız almaz, Üstelikte bedelli onay haberi eli kulağındayken.
Adamlar bildiğin film çeviriyorlar, ben bugün yavan kapatmasını beklerdim. Çünkü %20 lik bir marj vardı. Bakalım pztside eşleşme taban olursa farklı şeyler beklerim.
Tahtada bir veya birden fazla grub vardı bunlar en az 6 veya 7 aracı kurumdan karşılıklı işlemlerle kağıdı buraya getirdi.basda deniz a1 ak ış garanti global alnus ahlatcı Invest olmak üzere arada bir yatirimfinans ve son olarak oyak yatırım arada bir tahtaya girip kimi zaman para kazandılar çoğu zamanda kaybettiler.....marbasida unutmayalım size 12 tane aracı kurum yazdım bunlar göze batanlar birde arka bahcedekiler var vakıf gedik vs .....Neyse bakalım sonu ne olacak hasan efendinin planı ne bekleyip gorecez..ytd
marbas in elinde 1500000 lot vardi virman yoluyla sattilar sali belli olur kimden virman oldugu
Düşünsenize, 5 ayda elinizdeki tüm hisseleri en zirve fiyattan halka satıyorsunuz, onun öncesi birde bedelsiz hikayesi var, 2 kere kazandınız, %20 şirket sahipliğiniz ile %400 bedelli onaylatıyorsunuz, 200 milyonluk şirkete 800 milyon para topluyorsunuz, Bu arada 1.8 kuruşluk hisse için 4 lira istiyorsunuz, as resmen soygun lan bu.
Ha bu arada topladığınız parayı yurt dışına yatırım adı altında çıkarıyorsunuz.
Ülkenin gidişatı hoş değil zaten şirkette ortaklınız da kalmamış, topla parayı bin uçağa git güle güle.
Peki bu şirket ortaklığı ile spk %400 bedelliyi nasıl onayladı, Acaba soygna spk da mı ortak? Bedelliden gelecek paranın zaten bir kısmı da aylardır zararına al-sat yapan hisseyi çöp eden aracı kurumlara verilecek.
Neyseki birileri somut bir adım atacak
https://twitter.com/patateslibrek/st...15740653768710
Kaçtan bölüneceği ve bölünme tarihi belli mi şu an?
Tabandan o kadar malı kim alıyor?
Tam op çocuğu bunlar.
Mal satmak isteyen tahta sahibi kağıdı taban da tutmaz. Mal satacak tahta sahibi fiyatı yukarılara çeker.
Bu bildiğin yatırımcıyı korkutma.
Uzun yıllar sonra bir gyoyu
Bugün portföyüme aldım.
Tabandan mal almak ayrı bir güzel.
Bedelli olayı bircok ky için ağır olsada umarım iptal olmaz..
Bol kazançlar dilerim.
adamın şirketteki payı %13 kalmış :))
Bu adam %87 hissedardan 800 milyon toplayacak, ***** ... düzen senindeeee, seni bu hale getirenin de.
Müracat etsek kayyum atanmaz mı bu şirkete?