Fikrimizi de mi yazmayalım sadece sen yaz biz okuyalım o zaman olabilecekleri söylüyoruz kağıdın sahibi senin kadar savunmuyordur kağıt uçacak kaçacak diyelim mutlu olursun belki YTD
Printable View
Fikrimizi de mi yazmayalım sadece sen yaz biz okuyalım o zaman olabilecekleri söylüyoruz kağıdın sahibi senin kadar savunmuyordur kağıt uçacak kaçacak diyelim mutlu olursun belki YTD
Bizim borsamızda kağıdın nereye gideceğini ineceğini patron bilir sen ben bilmeyiz ama biz görüşümüzü paylaşırız bırak da o lüksümüzü kullanalım hisseyi pohpohlayınca çıkacaksa sen saniye yapayım YTD
sayfalarca geriye git yazdıklarımı oku
sana özel bişiyler yazmamın bir anlamı yok
ben elinde hisse olanları bilgilendirdim , kimseye alım yapın demedim
takas durumlarını söyledim sürekli
bundan sonra ne sen bana yaz nede ben sana yazayım
bu kağıt eninde sonunda geri gelecek ama zamanını bilmek lazım
bak şurada yazan çok şunları okuyabilirsin, ky nedir orada gözüküyor >> https://tr.investing.com/equities/merko-gida-commentary
Zeytin hocaya katiliyorum sagolsun bizi devamli bilgilendirdi aldigimiz hisseyi kotulemenin bize hic bir faydasi yok
Sanki bugün terse hareket yapacakmış gibi ama inşallah yanılırım :(
a1,marbaş,garanti ikinici seans ortalıkta yoklar bilginize. Kağıda yön veren kurumlar bunlardı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çay molasıda vermiş olabilirler bilemiyoruz :))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
altları boşalttılar yine , bi sallantı gelirse şaşırmayın
speklerin genel eğliğimi algıda yanılsama yapmak için düşüreceklerse alt kademeler dolu nasılsa düşmez
tersi yükselteceklerse üst kademeler dolu hayatta çıkmaz taktiğidir
şuan durum ortada görünüyor...
2 altına inmeye başladı maalesef
Dün işlemlerin büyük çoğunluğu 212 den yapıldı onları dökmeden gitmeyecek gibi ayrıca sabit kaldığı fiyatın hiç üzerine atmadı hep aşağı doğru verdi YTD
Evet dediğimiz gibi 2 -2,16 arası baya mal iteledi millete
şimdide kalanları veriyorlar
allah verede fazla çakmasalar :(
Şimdi de 2 de takıldı tek umut dünkü gibi yabancıya hisse devri ile ilgili yeni haber gönderilmesi dün önce şirket adresi gibi önemsiz haber yolladılar sonrasında asıl haberi gönderdiler yoksa Allah yardımcımız olsun YTD
son 10 dk ne yapacaklar merak ediyorum
hadi spek %50 keser mi seni....hiç sanmam....
bugun avlayacak açıkçı yok hareket de yok, en düşükten kapatacak gibi
95 kapar diyim ben
Hadi bi haber gönder kap a
geçmiş olsun...
son dakkayı bekleyenler satıyor sanırım. birde haftasonu tabi
iyi mal çaktılar nillete gidecek diye çıkar 2,16 ya sonra çak 90 lara :(
açıkçılar da yok istedikleri gibi dökecekler baskıyla bu sürede... açığa yasağın satış haberiyle beraber gelmesi gelgeldi sanırım...
Çakacak tabi dün twittırda spek yaltakçıları son dakikalarda takipçileriyle paylaştı sonra millet aşırı gidecek diye nerden bulduysa aldı sonra çok adaletli olan ky dostu spk devreye girdi ve güya açıkçılara ceza verip yasak koydu dünden beri gerek twittırda gerekse burda yasak iyi yönde etkileyecek deyip milleti gazladılar açıkçılar yakalanmış olsaydı normalde tavan açtırması lazımdıYTD
1.85 ustu durdugu surecr hedefim 2.47 dusmesi normal ama abartti he high yapti mi yapti herkesin karda oldugu nokta 2.17 gordu satan satabilirdi
Bi kac gune toparliyacagini dusunuyor umarim kazanan oluruz ytd
Ama tavanı bırak eksiyle açtı sonra aşağıdan patron yine aldı sonra 2 17 ye çıkarttı millet sandı ki bu sefer gidecek 217 den yine mallandı sonra hop kademe kademe aşağı bizim spk neden var çünkü patronları daha zengin etmek için varlar patron istediği gibi açık yapsın sonra sonra ky yukardan alınca devreye girip cezayı ky kessin YTD
Bu durumda pazartesi yine eksi mi açar bu sizce?