Balatalar kokmaya başladı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
Spek kendini çok gizlemeye başladı, Finans'ın sortilerini özler olduk.
o kademelere satısı koyup hısseyı baskı altında tutan kımse onun yedı sulalesıne ıyı ıleklerımı sunuyorum kım aldı la bunun lotlarını alan versınde gıdelım bırde patayı paylasacak var mı acep ?
Dostum spekten baska kim olabilir. Adam teknik olarak sınırda tutuyorki yeni musteri gelmesin sahip olanda korkup satsin diye uğraşiyor.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.......
Ek 2217
O 1nisan reklamından sonra hisse 2.30 u bile görmedi 10 gündür uyuyo
Kavun karpuz bilmem ama artık bu kabak tadı verdi. Yarın bakarız artık. Ne meraklıymış aşağı doğru vermeye. Bakalım bu hafta son 3 işlem günü kaldı. Referandum sonrası pazartesi görürüz. Son 3 işlem gününde yaklaştır şöyle iyice 2 ye doğru ki pazartesi sonrası çok tırmalar hisselerim diye [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Yukarıya 2.25 hedefli formasyonu değil de aşağı 2.09 hedefli formasyonu tercih edip ters köşe yaptı güya. Esas bahanesi seanslık grafikte oluşan formasyonun hedefi ile milletin elindekine çökmek. Bakalım sen mi toplayacan yoksa biz bir kaç dirayetli ky mi?
2.03 - 1.73 arası alımda çok alan olur [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
2.0 değdirmeye niyeti var gibi ama sanki speğin ekrandaki adamı değişmiş gibi son 1 haftadır onun tarzı değil bu altlar bomboş destekde fazlaca lot bile tutmuyo hacimsiz işlemsiz duracak hisse değil bu mal boşaltcak hareket de yapmadı farklı bi tarz oynasın bakalım
Düne kadar 2.35 e değip gelen hisse hacimsiz salıp 2.20 ye bile değmiyo son 3 işlem günü ya uyutup vuracak ya da referandrumdan çekiniyo
Son dakika nasil basti s.siz. Farkli bir yontem kullanmaya basladi kendisini daha cok gizliyor ve milletin psikolojisini fazlaca yipratma pesinde. Artik kimsede yukari yonde hareket edecegi ümidi kalmadi.
Subnimal mesaja bak seen [emoji3]
http://i.hizliresim.com/ALGy9Q.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iş yatırım almış bugun gençler sahip olun malınıza bas lan assagı pez.vnk spek ac goozlu ıpne bu kadar mı gucun :)))) satmayacagız sen bas koksun avgyo da 4 ay bekledım 1.20 malı 5 den verdım senıde bekleyecegım %300 kazanmadan gıtmem sen bılırsın ıster yan yat ıster camura bat senıde 3 yıl beklerım gerekırse
Bu kadar baskıya elbet birileri dur der acaba o zaman satılan lotları yerine koyabileceklermi sabreden kazanır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onada bi basan çıkar elbet.
Bu saygıdan geriden takip ediyor abilerini akşam kapanışta marifetini göreceğiz.;)
Ben bu speği hiç sevmedim. Adam malı yığmış hiç götürmeye niyeti yok. YTD.
Hissedeki heyecanı bitirdiler, gazını aldılar, geriye birşey kalmadı. Artık tavanlar hayal gibi. YTD.
ben böyle karektersizi görmedim kim aldı la bu puştun lotlarını alan versin de gidelim hisse hareketleniyor hemen üstlere satış kademeleriyle dolduruyo lan ****** mağrurlanma elindeki lotları alırlar g...t gibi ortada kalırsın
Kalmış zaten hemde donsuz kalmış:)
Ben aldım ama nereye koyduğumu unuttum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Seanslık grafikteki formasyona göre hareket edip aşağı vermeyi düşünür ise biraz daha alırım[emoji6]
Eeee patronda evet demiş zaten[emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Resmen ölü toprağı serpilmiş çalı dibi ot dolu bahar geldi yeşil alan herbir taraf aman dikkat edin kendinize bazı çiftçiler organik gübre kullanır yani inek moku. Bazıları ise ot ilacı atar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.superhaber.tv/mersinde-ak...mi-45930-haber
19 martta sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende Murat Ülker'e ödülünü sayın Numan Kurtuluş verdi.
Ülker'e fetocu diyenlere duyurulur...
Niyeti 2.03 e değdirtmek. Altı paşa keyfi bilir. Bunu da cumaya kadar yapmak ister gibi. Çünkü önümüzdeki pazartesi referandum sonrası başka bir gerçeklik başlayacak. Eeee patronda evet dediğine göre, spek eğer "kripto" değil ise yukarı dönüş başlar artık!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...48f1849c67.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52534f040f.jpg