*petrokent'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı dönem net karı 3.200.376 tl
Printable View
*petrokent'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2017 yılı dönem net karı 3.200.376 tl
Evet iyi bir kâr. Inş bu sene daha ıyi olucak. Bugün etkisi görünür ama kisa sürmez inş
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hgarip kardeş şuanda alış satış kademeleri ne durumda? Görebiliyor musun
sevgili Camell dostum yazını şimdi gördüm.128 lot günlük işlem yaptı.öğleden sonra 49.50 de 25 lot eşleşme vardı.3 lot 49.50 de satıcı kalmıştı.artık yukarı doğru sürseler çok güzel olacak.belki pazartesi.bu karı *** etmeseler bari.pazartesi eşleşmeleri yazarım inşallah.....
Bana gulmeyin arkadaslar. Eslesme ne demek nasil oluyor.
genel kurul Marttamıydı arkadaşlar sizce bişeyler çıkarmı kuruldan
günde 4 defa açılışta ve kapanışta işlem yapan kağıtlarda gün içinde alıcının ve satıcının yazdığı alış vey satış fiyatlarında aynı noktada buluşurlarsa buna eşleşme deniyor ve işlem bu fiyattan oluşuyor.örneğin alıcı 100 lot 50 alış yazmışsa satıcıda 25 lot diyelimki 49.50 den yazmışsa 25 lot 50 den eşleşme oluşuyor ve açılış fiyatı 50 den oluşuyor....anlatabildim mi bilmem....
Görünen o ki bilanço kağıda etki etmedi. Kağıda yeni alıcı gelmedikçe spek amcanın kucagindayiz. Amcam 50 civarında kağıdı rölantiye aldı. Devamlı patinaj yapıyor. Genel kuruldan birşey çıkarmı? Çok sürpriz olur....
C 'den çıkmak için de bir haber gelebilir. KENT ve IDGYO bu şekilde C 'den çıkarak fiyatları 2 ye 3 e katladı.
Haftalık Hisse Yarışmamıza 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1730365
Bence de güzel bir soru.. insan neden kendi kendini süründürür ki?
Senin bir duyumun varsa paylaş bizle. Biz 6-7 yıldır genel kurul takip ediyoruz. Ama bir türlü beklediğimiz haber gelmedi. Dolayısı pozitif düşünemiyoruz pozitif kardeş. Olursa süpriz olur ve güzel olur..
var mi duyum? bir sey çıkacak mı diyorsun? daha önceki genel kurullarda gördük duruşlarını. inşallah bu sefer ah almazlar gene ama zannetmiyorum y.t.d
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylediklerimden bunu mu anladınız.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim masumane kurulla ilgili fikirlerinizi öğrenme isteğime patronla akrabalığımı gündeme getireceksin ama kuruldan sonra hareketlenme olabileceğini ima edilince patronun akrabasımısın sorusu zoruna gitmemeli kanımca neyse sorumu geri aldım anlaşılan herkesin sinirleri gergin beklemeye devam
adam 100 lotla istediği baskıyı kuruyor....bi tarafını yırtacak düşürecem diye.....
45 e düşürsün de 100 lot daha alayım
turkish 2017 yılında aldığını satıyor 625 lot kaldı,oyak aldıklarını sattı... topu topu 89.000 lot hisse...elbet bu dağlara bahar gelecek...
900 lot oldu benim gibi birinden bunlerı kiyamet kopsa alamaz 40...48 arasi devamlı alıcıyım...
https://i.hizliresim.com/G9D4R7.jpg
aylık takas
söylenecek pek bir sey kalmadı sanırim. isteyene gayet veriyorlar bu fiyatlardan.
sıkıntı yok satan satar ufaktan biriktirmeye devam,garantiden 103 lot alış benim,alışta bekleyen 87 lot bana ait satmak isteyen satabilir yarın 47 ye alış giriyorum
48.60 'dan sadece 1 lot verdiler. Bende bu haftanın kapanış fiyatını belirledim. En azından yeşil yanıyor..
Artık şu 50 yi rahatlıkla geçmemiz gerekiyor. Buralardan satanlar bu kağıdı kactan aldılar merak ediyorum. Çünkü son 5-6 yılın dibindeyiz. Biz bu kâğıdın ufak ufak 'ta olsa sahibiyiz. El birliği ile kağıdı ayaklandirmaliyiz. Tabi satanlar artık dur demeli...
27 marttaki genel kurul'da çıkacak kararlar önemli. Patron c'den çıkmak için hareket ederse bizim için yolun başlangıcı olur.
49-50 arasında yaptığı işlem binlerce lot.ama 50 yi geçmekten aciz.neler oluyor yahu......
PKENT Solo 2017/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2206497
Işlem yapan aracı kurumlar bellimi
deniz-66
halk-35
garanti-20 (ben)
ak-6
ahlatçı-5
satanlar
iş-123
ziraat-24
integral-5
instagramdan takip edin vonresort güzel bir otel müşterilerin yorumlarıda olumlu,2017 yılı doluluk oranı %65, şirket değerli ama patron şirketin değerini düşük gösterme çabasında.
şirket değerli gercekten ama patron israrla düsuk gösteriyor. etilerde 3 daire parası nerdeyse. neyse kazandirsinda gidip biz de tatil yapalim otellerinde
2015 yılından beri ffkrl biriktiriyorum sabırlı olmak lazım,önemli olan şirketin büyümesi değerlenmesi zamanı gelir... bakıyorum içi boş şirketler bile uçuyor şirketin bir değeri var benim için önemlisi bu.vonresort ederi enaz 100 milyon lira 330 lot daha alıp unutacam böyle c gurubu hisselerden çok büyük paralar kaçırdım.