Sonuçta biz kaybetmedik patronda kaybetti dolar bazında ve tl cinsinden illaki bunun karşılığı olacaktır
Printable View
Sonuçta biz kaybetmedik patronda kaybetti dolar bazında ve tl cinsinden illaki bunun karşılığı olacaktır
Hemen heyecanlanmayın koyunları hala yoluyor kendi şirketlerine para aktarımına devam sonra hafif aşağı baş ansızın uçur bakalım kervan yine aynı yoldan mi
Vira bismillah....
0,89 gerisi yalan burayı geçmeden biley olmaz günlükçüler ekmek yer
https://invst.ly/7szd9
0.81 üzeri hızlanır diye düşünüyorum...:whistling:
bugüne özel degil beklenti..
Sessizlik iyidir
Patron yavaş yavaş işliyor.Günlüklerde Al’a dönecek.İşlemlerden net görünüyor.Önemli olan teknikleri de al gösterip adam mı avlayacak yoksa 0.84 üzerine gidecek mi?Hacim düşük olması sıkıntı..Ytd..
Bu hacimle olmaz
0.78 de 100 günlük hareketli ortalamadayız burayı geçip üzerinde kapanışlar gerçek bir çıkışı işaret edecektir tabi hacim artmalı
Gelen para nereye gitti bedelliden insan bi açıklama yapar nerede bakkal dükkanı olmaya devam
78kademesinden aktif olarak 850bin lot alış var,
3gündür alım önde. İnşallah bu seviyelere bi daha geri dönmez
Anlik pasta paylaşabilecek varmi
sadece endekse korele hareket bence,
twitterda pazarlanan hisseden kime hayır gelmiş?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çekilen çizgilere göre 0.72 altına gelmedigi sürece yükseliş bandında..
şahsi düşüncem 0.81 üzerindeki hareketler 0.84/89 direnç olarak görmeyecek 1.04 rahat gider..
soner ve avanileri çizgileri ve resimleri okutuyor fakat kendisi ne düşünüyor..
daha önce bellirtim may 0.89 aldıgını ortalama satışlar ve alışlarla 0.70/75 arasına düşürmüştür yani şuan fifti fifti bunun taşımasını fazla üslenmiyecek hissenin yükselecegini düşünüyorum..
may soner ve ortakları nasıl düşünür bilinmez..:wave:
Kendisi ne düşünsün tatilin tadını çıkarıyorlar
Bilançodan bişey çıkarmı sürpriz:)
Ben zigana resort oteli aradım satılan villalar var dendi birde minimum fiyat 1.5 milyon euro ymus.
Sabır lazım 29 yaşında girdik 39 olduk zarar büyük:)
Dolar -0.60la açıldı.
Siyasi sonuçlar endekse olumlu yansıyacağının sinyalini verdi.
Umarım Tektu da endekse uyarda kısa vade de herkes zararını çıkartır.
YTD.
Cuma alanlar ptesi sattı seçiminde bi yansıması olmadı dolar ve euro yükselişe geçti
sabahtan uçuyor kaçıyor diyip hisselere atlayanlara iyi gazladılar ..:kahkah:
cuma bende krstl almıştım bana da gazladılar..:evil:
Bugün rüyamda tektu 0.90 kurustu:)
Hocam bu hisse en son yükseldiğinde burada artık kimse kalmamamıştı.Herkes umudunu yitirmişti.Bizim patron herkesin umudunu kırmadan yükselmez.Hacimde hiç iyi değil.Sürekli sabit alım-satım ile tekniği de ayarlıyor.Bizimki işini iyi bilir.Sabrı olan bekleyecek.Ne zaman ne hareket yapacağını kendi ayarlamıştır.Bizimkisi endekse de bakmaz sadece fırsat buldukça eldekileri toplar veya atlayana verir.Ytd.
Alış kademeleri dolu satış kademeleri boş normalde böyle olduğunda aşağı basıyorlar.
Umarım bu sefer tersi olur .
Eğer endex aşağı gelirse sanki dünün hıncını alacak gibi bugün. Bol kazançlar
Garipten bir ses bugünü güzel bir
pozitif kapatıcaz diyor, ama hiç inancım yok[emoji23]
neyse bizim böyük patroniçemiz var gelir şimdi alır şu kalan 23 milyonla kademeleri.PATRONİÇE ÇOK YAŞA