işlem var alan satan yok.bu işlemle mi %2 düşmüş...
Printable View
işlem var alan satan yok.bu işlemle mi %2 düşmüş...
https://i.hizliresim.com/rJ24L3.png
yorumsuz
Birkaç güne sert yukarı atmalı gibi...
sert aşağı algıladı :thumbdown:
anlaşıldı 1.56 ya dokunmadan rahatlamıyacak.
günü 1.61 ve üzeri kapatır mı
yeni oluşan yukselen kanalın alt bandı 1.56 dan geçiyor. Buradan bir tepki bekliyorum.aksi taktirde aşaği kırarsa tası tarağı toplayın...
:wave:
Formayon tamam hacim yok buradan tepki gelmesi muhtemel
yeni para girdi bedelli ile tamam.
bitecek projeler tamam.
ırakta ortak çalışma varmış tamam.
nükleer için devlet ostim lerde üretim yapmak istiyor.bunula ilgili teşvik parası ayarladı tamam.
şirket kötü yönetiliyor,
borsada sahipsiz,
şu an altına kaçırma formasyonunda.............:vk:
Şu andaki fiyat sanal fiyat(ben öyle diyorum)
Gerçek fiyat alıcılar gelince ortaya çıkacak...
Bu fiyatlardan ufak ufak cukka...
işlem bile yapmıyor bu fiyatlardan alan satan bitti....
sanki borsa yükselirken yükselmiş gibi borsa düşerken birlikte düşüyor.
Bunları ostim sanayi yapıyordur belki ama bizim ostimin bunla ne alakası var emlakçı gibi bişey bir binası var kira alıyor bir de yapılacak iş merkezi kendi bile yapmıyor fırat inşaat yapıyor .Ostim end. teknolojisi şu an kağıtdan uçak yapacak kadardır. Yatırım tavsiyesi değildir
ostim sanayi bçlgesinde işler iyi olursa bu şirketin kira gelirlerinde artış olur...boş depo ve dükkanlar dolmaya başlar...duran varlıkları değerlenir...dolaylı etkisi olur...
ne zaman grafik paylaşsam tam tersi oluyor...*** katır gibi tepiyor.
Orhan AYDININ yönettiği şirket iflasın eşiğine geldi.bedelli ile yoluna devam ediyor. ky soyarak.. birilerinin korumasında ayakta duran OSTİM dikdatörü.
kayyum atansa bunlardan 40 kat iyi idare ederler.
3. çeyrek bilançolarda 30 eylül tarihi geçerli olduğundan 9 aylık bilonçoyu şahsen iyi beklemiyorum.ama yıl sonu bilanço iyi gelebilir..
kanaatimce hisseyi yukarı taşıyacak en önemli haber bedelli ile gelen para nın kullanılması ve borçların yeniden yapılandırılmasıdır...
tabi ostim prestijdeki satışlarda hisseyi etkileyecek diger beklenti.
bilanço beklentisi ile hisse baskılanıyor....spek ky dökmek için kullanabilir...ama sonrası güzel olacak gibi...
Sn MedwiG ellerinize sağlık her gün paylaşım inceliğiniz için.
takaslarda METRO alıp vermiş.Galibi kalıcı bekleriz.tabi her METRO alımı gelip değildir.
Cuma alan HSBC yabancı dün vermiş bu ne acelecilik buna durum.tüm işlemler tek elden izlenimiayan beyan ortada demek dahaca tahtada çok seslilik yok.
endeks yukarı bu iyi yönetilen ve her dönem kar patlaması yapan,temettü veren,bedelsiz veren hisse aşağı.çok ilginç.bu kadar güzel yönetilen şirket bunu hak etmiyor. SPK inceleyerek tüm şirketlere bu yönetimi ve borsa performansını örnek göstermeli.KAYYUM atanan şirketlere bu şirketin yöneticileri atanmalı.......:kahkah:
Yerli otoyu ostim sanayi esnafı yapar.başkası yapamaz...tek eksiği organizasyon..
borsaya giren şirketlere yaptırım olmadıkça yaptıkları yanlarına kar kaldıkça MODERN SOYGUN yapmalarına göz yumuldukça bunlar arsızca yatırımcıya kazık atmaya devam ederler.Yatırımcıyı zarar uğrattığı kadar malına çökecek ya da ceza verecek bak nasıl düzeliyor.SİPEK-PATRON ver kafa kafaya olan gariban yatırımcıya.....
OSTİM Organize Sanayi Bölgesi, 5 milyon metrekarede, 17 ana sektörde, 139 iş kolunda, onbinlerce farklı ürün, 5 bin 200 işletme, 60 bin çalışanıyla bir sanayi kentidir.
devlet destek verse Ostimde yapılmayacak iş olmaz...ben olsam yerli üretimde yerli markada milli kalkınmada ostimi başrol oyuncu yapardım...
takas atan olmamış.yine sağ,sol cep mi yoksa yeniler var mı görürdük.yarın yine açılış üste gidiyormuş gibi yapıp altına kaçıracak mı ??
endekse ters tepki vererek sürünme pozisyonunu devam ettiriyor.görünen o ki sanki kayyum atandı.ya da şirket tamamen battı.bedelli paralarını ne yaptınız şirket yöneticileri.açıklamanız yok taaa ...........
Söylentilere göre Vestel Anadolu Isuzu ve BMC yerli otomobil konusunda üreticiler olması durumunda Ostimin bu işte pay almasi olabilir mi.. orta ölçekli işletmeleri destekleyen bir anlayış varsa . Beklerim . En azından yan sanayi yedek parça kısmı olabilir mi ne dersiniz
Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankalar birkaç gün dinlenmeli yan tahtalar da alım bekliyorum.
ostim şirketlerinin bazıları buradaki paylarını halka arzdan beri satıyorlar.. bu durumda o şirketlerin hissedarlarının bu şirkete dolaylı bir katkılarıda yok ki bu kadar rahat satıyorlar.. örneğin borsadki ostim şirketi . bir ihale alsa kime yaptıracak? 60 bin şirketten birine veya bir kaçına.. bu durumda bunların çıkar ilişkisi nasıl işliyor..