Þuna bak len hem hainler hemde fakir fukaranýn ekmeðini yiyiyorlar 2 dönem vekillik yapýnca birde ömür boyu maaþ alacaklar özel yasa çýkartýlmalý öcalanýn akrabalarý Meclis’e giremez diye
Allah bilir öcalana da para gönderiyordur bunlar
Printable View
Þuna bak len hem hainler hemde fakir fukaranýn ekmeðini yiyiyorlar 2 dönem vekillik yapýnca birde ömür boyu maaþ alacaklar özel yasa çýkartýlmalý öcalanýn akrabalarý Meclis’e giremez diye
Allah bilir öcalana da para gönderiyordur bunlar
Yeni hükümet ve iltifattan beklediðimiz
Öcalan karayýlan alayý þehit Ailerine teslim edilsin
Bir nebze su serper yüreklere
Yandaþ arkadaþlardan kimisi fox izledim diyor, kimisi halk tv izledim diyor. Üstüne buraya girip akþama kadar iktidar eleþtirisi okuyorlar...
Yalan dolan izlemekten býkmýþlar, gerçekleri merak ediyorlar çünkü..
Geliþme var, çok güzel.
bor ðibi mesela ,þöyleki katký maddesi atýlan motor yag çubugundan yada egsozttan bi süre için mavi dumaný kestiði söyleniyor,,
teyit için sormuþtum,,
Vekili, oy vererek meclise kim soktuysa sorularý onlara sormak lazým.
Kaç kere yazýldý, yine yazalým.
Akþener: ''Fetocu olduðuma dair elinde bilgi, belge olup da savcýlýða vermeyen ********dir, alçaktýr.''
(Burada yazýlan da bilgi sayýlýr, demek ki biliyorsunuz ki söylüyorsunuz.)
Yaw Fetonun yanýna giden, hatta turbeye gider gibi baþörtüsü örten kisiler Þuan akp de mv seçildi. Baþtaki ne diyorsa ayný kelimeleri tekrarliyorsunuz. Biraz interneti karýþtýrýn, yakýn geçmiþe bakýn yaw
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhabbet koyu gelin burayý millet kýrathanesi yapalým çaylar ve kekler benden. sponsorlu hehehe seçim biter muhabbet bitmez. hiç þeye girmiyom polemiðe sabah akþam Kemal -Ýnce atýþmasýný izliyorum. ayný seçim sonucunu takip etmek gibi biþi. neden mi çok önemli. memleketin siyasetin geleceði þekilleniyo. Þimdilik sosyal medyada Kemal Beyi destekliyorum ama Gönlüm Ýnce den yana çünkü artýk Kemal bir beden küçük geliyo partiye. Siyasetin de bi rajonu var. Ýnce gücü yetiyorsa alsýn parti baþkanlýðýný.:whistling::whistling::whistling::kal p::kalp::kalp: ilk yazým hayýrlý olsun.
Yazýlarý okudum son kýsýmlarý. Dikkatimi çeken dünün bir hafta bir ayýn öncesinin hesabýný veremeyenler 3-5 hatta 10 yýl öncesini soruyor. Kime sorsa herkes haklýyým diyo. Nedesen Arçelikl :)
Ahlaksýz insan müslüman olabilir mi ?
Türkde benim Atatürkçüde benim senin gibi sahtesindende deðil
Hýmmm . Feto tüm devlete sýzmýþ . Ýktidar milletvekillerinden sadece Hakan þükür fetocu .
Bürokratýn , ordunun , kamunun her yerine sýzan , Genelkurmay baþkanýnýn yaveri , rte nin korumalarý bile fetocu
Ancak vekiller arasýndan sadece 1 kiþi fetocu
Bu feto ne salakmýþ di mi ?
Vob pastayý baktýnýz mý
Meril 60 bin tane short açmýþ bitecek vadeden
Diðer vadeden 80 bin tane long açmýþ
Ýþ yat 80 bine yaklaþmýþ diðer vadeden 35 bin dene short açmýþ
Amma fýrýldak var vadelide ya
Bitecek vadeden 1 günde bu kadar short açýlýrmý len
15 temmuz da sokaga cikip hain girisime karsi cikan biri olarak gecen iki 15 temmuzda evde oturmustum sadece hiçbirþey yapmamýþtým sehitlere saygidan.
Su arincin oglu nun mv olmasindan sonra bu 15 temmuz da aynisini malesef yapamiycam
Sehitlere ragmet okucam sadece. Yazik sehit aileleri baya uzulmuslerdir bu mevzu icin
Arkadaþlar cep telefonuyla siteye girdiðimiz de forumdakileri görebilmenin bi yolu var mý,bu arada ziyaretçi sayýsýn da azalma var dikkat.
hep sonuç odaklýyýz
seçimden önce izmirde ankarada istanbulda coþanlar þimdi neden reisi deviremedik diye iç meselelere baþladýlar
oysa reis %49 alsaydý çok farklý bir ortam olacaktý
peki mübarekler tek suçlu ince mi siz naptýnýz diðer insanlarý ikna etmek için
intikam intikam demekten baþka
yolda izde gördüðünüz kamu görevlilerini iþiniz bitti sizi süreceðiz demekten baþka
arkadaþ siz naptýnýz vatandaþý ikna etmek için
koltuk peþinde ince mi
adam tek baþýna iyi oy topladý
bence bu seçimin yýldýzý oldu
beklenmeyen performansa imza attý
Akþener tam hayal kýrýklýðý çýktý
þimdi sonuçlar üzerinden yorum yapýyoruz
hiç birimiz ilkeler üzerinden hareket etmiyoruz
ülke menfaatleri üzerine stratejimiz yok
rakibi yenelim yýpratalým yeter
eðitim sistemimiz de bu yönde dizayn edilmiþ
sýra arkadaþýný geç iyi okula git arkadaþýný geç iyi iþe gir
þartýmýz arkadaþýný geç nasýl geçersen geç
iþ hacmini arttýralým istihdamý çoðaltalým ikimizde çalýþalým yok
diðer ülkeleri geçelim yok sen beni geç ben seni
Eskiden teb,credit,meri long olup bizi söðüþlüyordu,þim di meri yalnýz kalmýþ ama iþ long dikkatli olmak lazým bu hafta.
Topikler ayrýldý sadec VÝOP 24 ve VÝOP muhabbet olarak.
Burasý VÝOP muhabbet eskisi gibi karma olarak devam etmekte diðer taraf sadece borsa VÝOP .
http://www.hisse.net/topluluk/showth...41#post2337641