2.47 kale olmuş..............kırarsa az bir miktar tekrar almayı düşünüyorum.................
Printable View
2.47 kale olmuş..............kırarsa az bir miktar tekrar almayı düşünüyorum.................
http://www.hisse.net/topluluk/showth...439#post745439
HAFTALIK HİSSE YARIŞMAMIZDA YENİ HAFTA TAHMİNLERİNİZİ HEM TOPİĞE HEM LİNKE ALALIM.
Sayın spek çek biraz yukarıda ortalık şenlensin. Merak etme gemi boşalmaz yeni yeni yolcular belki biner. Belki dedim çünkü güven vermen lazım. Yoksa yıllarca aynı mürrebatla gezer durursun. Yazdıklarım asla ytd.
http://fs5.directupload.net/images/170804/23un43ss.jpg
taakaslar haftalıktır
Sayın.cefaks emeğinize sağlık iyi tatiller Sevgilerimle.
Kağıt iyice uyuza bağladı
Tahtayı 2.5 altında çok sıkıyorlar....Daha zamanı var diye düşünüyorum........... Arsa ile ilgili inşaat başladı veya birine gelir paylaşımla verdik falan haberi düşene kadar mala bağlayacak görüntüsü var............
Adi serefsiz bunlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biraaz haraket ettii sonra geri sal aşagılara bi kerede kararlı bi çıkış yap yaa düşerken en önce çıkarken en geride süründüre süründüre ama olucak olucak sende çıkıcaksın sabırla herşey olur seninde vaktin gelicek ytd.:)
Bilanço açıklandı mi? Son gündü sanırım.
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dünya piyasaları ekonomik krize doğru adım adım yaklaşıyor. Bu firma elindeki imkanları şimdi değerlendirmezse ekonomik kriz geldiğinde istese de değerlendiremez. YTD.
Ek 7252iphone ile gönderildi
bugün de artı kapattı.bir hisse yatırımcısını mutlu etmek için daha başka ne yapabilir ki.işlem hacmi de yükselişi destekliyor.maşallah diyelim de nazar değmesin.:):)
Endexe göre çok çıktıya endexe görede düşüyor ******** kagıt ytd[emoji35]
Bist başkanı özkaynakları 100 milyonun üzerinde olup faaliyet karı elde eden ama finansman gideri ile boğuşan firmaların bilançolarında karlılık aranmıyacagını açıkladı....tam bizim efeler tarım ı işaret ediyor..belki patronlar bu fısatı kaçırmayıp,efelerin halka arzını yaparlar...şirket en az 250 milyon degerinde %40 halka arz 100 milyon kaynak demek....
Ytd....
Arsayı daha ne yapacaklarına karar veremeyenler den ne beklenir ki!!!! KGF kredisi kullanıp maliyet düştüler mi? bla bla....Efeleri halka arz edeceğiz deseler kağıt 5 tl dir ..........ama çok çıkmış ya enexle beraber salınıyor aşağı.....Ben ufaktan tekrar bir poz açtım.....bakalım doğru mu yanlışmı yaptık...............
Demek istenilen şudur. Siz ky lere satış fırsatı veriyorum, ben istemedikçe bu hisse yükselemez. Bunu bilin kısa vadeli vur kaç yapma fikrinden vaz geçin.iyi tatiller.sevgilerimle :)
Efeleri halka arz etseler kağit neden 5 tl oluyor.
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elinde olanlara hayırlı olsun??VD -9.7 gelmiş
2016/12 VD -46.5 M tl Konsolide -31.6 M tl
2016/6 VD -11.9 M tl Konsolide -8.6 M tl
yani konsolide bilanco VD den daha guzel geliyor
Zarar mı açıklamış?
Bu gün yine bulaştık.........Konsolide SKTAS 21.08.2017 kadar elimde tutarım.....Konsolide de kar görmezsem ben kaçarım.....
Dip Not: Arsa veya başka bir olumlu haber gelmesi durumun da durum değişir.....
3 aylık -16 . 6 aylık -9. ikinci çeyrekte -2 zarar var ki 6 aylık -9 olsun. Bence gayet iyi ...ytd
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun bu kagidi tenis topu gibi oynadik.Haftaya sektiririz artik.Kim uzun tutarsa, cebe yakisir :kahkah:
YTD