Tşk ederim.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tşk ederim.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaş sen benim 2014 den bu yana bu hissedeki yazdıklarımı aldıklarımı ve sattıklarımı bir ara oku. Kitap değil ansiklopedi olur. Bu kağıt sayesinde 2014 den bu yana 260 bin ve 180 bine iki daire aldım. bu hisseyi toplamaya başladığımda eşime belki 1 yıl belki 5 yıl içinde bize kar bırakır dedim. iki daire bıraktı. ben buradayım arkadaşlar kurular hisseyi elinde tuttukça daha bana 1 daire bırakır. ama bir ama 5 yıl. yatırımcı her zaman kazanır. siz iki günde borsadan zengin olmak istiyorsunuz. o zaman sayısal veya piyango alacaksınız hisse değil. ben hiç piyango almadım ama 10 yılda borsadan kazancımla şimdi 3 dairem var. ytd.
1,30-0,93 DEN topladıklarımızı mart 2017 de 3 civarı çıktık. hedefim 3,20 idi bu hedefi bulunca sattım. kar 321 bin. 180 bine bir daire aldım. şimdi tekrar beklemedeyiz biraz sakinleşsin bakarız. 1,30 dan almaya başladığımda 0,93 geldi. daha nereye düşecek derken patron alımları ile topladı ve spek ile 3 leri gördü. ne yapacağı belli değil.2 önemli bir destek kırarsa 1,55 ytd.
bakın bu yazıyı 11 haziranda yazmışım kağıt nereye geldi 1,40 dan döndü 1,55 - 1,70 arası dolaşıyor. Yukarıda boşuna yazmadık . ama 2 üzerine atıncaya kadar yazmayacağım. YTD.
spek carsamba kayboldu 2 tl olunca cıkacakmıs sen ruyanda bile goremezsin 2 yi seni gidi yaramaz spek carsamba seni endeks 118500 oldu dustu endeks dusuyor yine dusuyor birde elindeki malı cıkmak icin sıraya girersiniz diyor seni gidi yaramaz spek seni :kahkah:
Bu hafta ortalama 1,62 lerden bir 20 bin lotta bundan aldık hayırlısı haftaya uçar mi acaba,,Ytd.
Carsambaya fazla takılma adam en azından 1 tık bizden iyi bu kagitta
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadarlık yukselis bile fazla buna ne tavanı tavanın t si gecmez bunun 1 km yanından patron yine malını satmıstır bunun yapacagı anca bu cop torbası hisse bu
simdi bugunku bu hareketi gorende bunu yukselmis sanır 20 gun once 1.70 zaten gormustu gecememisti simdi yine gecememis bunun 1.70 ustunde tutunmaz hele tavan bunun 1 km yakınından gecmez ..20 gun once endeks birde 107-108 000 lerdeydi o zaman 1.70 ti ..simdi endeks 113 000 te..endeks 118500 oldu yine yukselmedi anlayacagınız tipik gel gel cekmis geleninde kucaguna bırakıs malı bakalım patron aksama yarına kac lot sattım diye haber gonderecek
Yakında demiş ama gün belirtmemiş. Onun kağıtta yıllarca kalmasına bakılırsa yakın demesi aylar alabilir. Tabi o 2lerde yazacağını yazdığı için onun cevaplaması iyi olur ben de avukatlık yapmış olmiyim
daha 1.70 ustunde kalamıyor 20 gundur geclu direnc 1.78 orayı gecerse ki gecmez belki 2 olur bu hisse 1 yılda 1 kere tavan yapar en son tavanını 4 ay once yaptıgına gore 8 ay daha tavan olmuycak demektir adi tuvalet pecetesi bu tuvalet pecetesi bile 3 ayda 1 %10 zam goruyor gerci
bundan bi halt olmaz 23 yıldır borsadayım tecrube herseydir yazdıgım hisselere bakın vakko %6 kordsa%10 dagi %4 karel %9 bugunku getirileri buna da yazıyoruz sonuc dedigimiz gibi ..artık hisse hareketlerini ezbere biliyoruz .bunu 1.40 dan al 1.70 sat .tavan mavan hayal hikaye bunda
katılıyorum borsanın en b....n hisselerinden biri borsoda bosuna yer kaplıyor madem kucuk yatırımcıya kazandırmayacaksın cık git borsodan niye kotesin o zaman oyle sirketler borsodan atılmalı
Bence de
heyyyy tavancı spek carsamba devekusu gibi kafanı kuma gommus hani nerde tavan 3 hafta oldu sen tavan olcak diyeli 1.99 tavan olucak cok yakında almayan pisman olucak dedi hani nerde tavannnn cok yakın bu mu :kahkah: simdi cıkar derki tum borsa dusuyor oda dusuyor borsa rekor kırarken cıkıyordu sanki ama bak duserken nasılda ayak uyduruyor cıkacak hisse cıkar bak derimod nasılda %17 yukseliyor . elindeki malları 1.68 lerden bosaltmak icin tavan olucak dedi sattı kayboldu spek carsamba seni gidi seni spek bunları yemeyiz kucuk yatırımcı olarak :halay:
dunku kapanısın bile altında kaldı endeks %1.60 yukseldi varın siz hesap edin ben 1.30-1.40 arasında yazılıyorum oradan alacagım borsa kuralı cıkamayan duser o kadar basit tuvalet pecetesi bile bundan daha kaliteli :kahkah:
dun ejndeks 114 000 iken 1.68-69 du simdi yine endeks 114 000 bu 162-63 :kahkah: ondan sonra kucuk yaıtımcı borsoya niye gelmiyor ulan bunun gibi soyguncu hisseler patronlar varken niye gelsin sabahta yazdım buyrun borsa uctu bu dunku kapanısın bile altında ama borsa duserken borsanın 4 katı dusuyor .lanet hissenin tekidir 1.30 alım yerim olacak
1.30 olsa ben maliyet dusururum. Yukselmese dussun bari. Kol kaptirildi bir kere.bu kagit iyice sikici oldu.
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alırsın merak etme baksana 3 gun once 114 000 endekste 1.70 gordu sonra endeks 111 000 dustu bu 1.59 a dustu endeks 117 500 oldu bu anca 1.66 olmus simdi yine dusmus ..endeks cıkarken yerinde sabir endeks 100 puan dusse tum cıktıgınının fazlasını geri dusuyor birde bunu hisse diye borsoda tutuyorlar . spek carsambanın 2 tl hedefi endeks 500 000 oldugunda anca gelir
1.67-68 den alanlar 2 ay beklesinler simdi tekrar 1.70 gorsun diye ya bunu hala hisse diye bistte tutuyorlar diyecek birsey yok :28::kahkah:
En kötü hisse bile hareket etti bu hala uyuyor sonu ne olacak bunun?
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyumaya devam
1 ayı da gecti nerde o tavancı spekk carsamba:kahkah: 1.99 tavan olucak diye yazdı kayboldu gitti tesadufen 2 tl olsa ben demistim diye cıkar ortoya ulan endeks 120 000 gecmis be tavan olucak dediginde 105 000 lerde geziyordu o zaman bile 1.70 gormustu zaten pehhh tuvalet pecetesi bile bundan degerli :kahkah: borsa 500 000 olsa bu mal 2 tl olamaz o derece copluk :kahkah:
Riskli bir kağıt ben girdikten sonra düştü 1.4 ve 0.93 destekleri var gelecekse o fiyatlara çok iyi olur kendi açımdan gelmeyecekse de gelmesin. Gömdük artık ne yaparsa yapsın.
1,66 125000
1,67 95000
1,68 64000
Ne anlama geliyor kardeş
Hisse fiyatı desek 8 basamak ondalik var
Bitistirilmis kademe fiyatları bir boşluk olsa daha iyi olur.
Normalde Örneğin
1.660 81500
1.670 75000
1.680 95000
Olması gerekmez miydi üstelik oranları da yazilabilirdi.
Ilginiz için teşekkür ederim.
şu dünya ne kadar ilginç,adam üşenmemiş üç kademeyi elle yazmış millet görsün faydalansın diye ama millete yetmemiş yani pasta vermiş adam pastanede bedavaya, yok abi üstüne sos yanlarına meyve koysanız diye sitem etmiş ilginç.türkçede bu tiplere ne deniyor bilemiyorum ki.arabana adam alıyorsun otostopçu sonra indiremiyorsun evinin önüne bıraksaymış falan.valla süper.ilginç tipler var burda biraz takılayım bari belki hayatı biz yanlış oluyoruzdur bişeyler öğreniriz.
gorup gorebilecegi en yuksegi gormus oda 1.73 .simdi gelenin eline malı vermek var yine 1.60 ..endeks 500 000 olsa nafile 2 tl hayal otesi uzay otesi bu tuvaley pecetesinde :kahkah:
bir çorba parası versin artık ytd
boyle yazdıkya kucuk yatırımcı almayınca dikkat cekicek aklınca bırak bu numaraları bos unlar sanki %15 yukseldin ya da tavan oldun kapanıs yine 1.70 altı
nasılda geriledi dimi hızla cunku ogrendik artık 5 para etmez bu hareketleri bu ancak yayla gibi en az %100 bedelli verirse kucuk yatırımcı cekmek icin belki yukselir hepsi bu yoksa endeks degil 500 000 1 milyon olsa yine nafile yine nafile