Her banka aynı artık hocam:%5...kanun böyle diyor...yada kararname işte neyse :)
Printable View
$ için %6 dendi. +100K için %6.25
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oksijen'de 100.000 TL üzeri bakiye olunca EFT'yi sıfırlıyordu bende internet şubesi, 100.000 TL'nin altında 4 TL alıyordu. Bakiye ne kadar süre o limitin üstünde kalmalı onu tam çözemedim, günlük değil çünkü kısa süreli 100.000 üstü bakiye olduğunda da EFT aldığı olmuştu. Belli bir gün sayısına veya ay kapanışına bakıyor olabilir belki. Ara ara 4 TL bayılıyorum, bir kez de 8 TL bayıldım.
Benim MT çok kolay ulaşılabilir değil öyle anında cevap vermiyor ama biraz geç de olsa isteklere dönüyor çözüm getirmeye çalışıyor. Günlük döviz alım satım işlem limitini de 50.000'den 250.000'e yükseltmeyi başarabildik en son.
Odeabank'ın internet şubesi mobil şubesi de kullanışlı pratik ben genel olaral beğeniyorum bankayı. Oranlar aşırı rekabetçi değil ama yine de piyasa ortalamasının üstünde ve rekabetçi oranlardan çok geri kalır yanı yok kabul edilebilir seviyelerde.
bugün fazla oran alan olmadı sanırım
Dolar günlük icin aktifin reposu vergisi yüzde 15, mevduat doların yüzde 20 değil mi bilen arkadaşlar cevap verir mi lütfen
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak
Tl 26
USD 6
halk 270k ya aylık 23 dedi bugün....
Nkolay bono cok geride kaldi, aktifin hareketlenmesi lazim
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa da ve dolarda dusus var ....eger mb faiz artırmamak icin kendi dolar satıp rezervden yiyorsa ( nasıl olsa doları maksimum dusurim faiz artırmam sonra eski seviyeleri olan 6.80-7 lere giderse gitsin diyorsa yarın acısı cıkar ) ...ama su piyasa durumuna gore iyi derecede bir artırım gelecek gibi duruyor .
Dolar 5.50 olmadan alış yapmayın derim .Gün mevduatçıların günü .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cash is the king
Nakit kraldır .Hisse almıştım gecen ay keşke hisse bile almayıp nakitde kalsaydım .
Halk 250k üstü 32 gün 24%
Halk 250k üstü günlük 21%
Halk 250k dengi dolar 32 gün 4.75%
Aktifbank 250k 32gün üstü MK 27% bono faizi 28.5
Aktifbank 250k dengi dolar 32 gün üstü 7% bono faizi , MK ise 7.43%
MB bu kadar beklenti yarattı önceki toplantıları gibi vazcayabilir de? veya anlamsız bir artış da gelebilir. absürt yeni bir enstrumanda deneyebilir. Bu olasılıklarda da yüksek ihtimal hazırlıklı olalım derim
Mb nin bu sefer hiç şansı yok...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aktifbank %7.43 bono faizi nereden takip edilebiliyor, bu sayfada %5 olarak gözüküyor?
https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire.../n-kolay-doviz
Halk 200k için 22.5 dedi ama parayı görelim arttiririz dedi.
Yine halk 30k dolar için 5.25 dedi Fatih şubesi.
İngbank a gittim gitmez olaydım o yüzden yazmaya gerek yok.
155k ziraatten ihtiyar baba hesabı için 20 yi zorla aldım oda taşırım vs dedim,kadın la baya sohbet ettik benden iyi biliyorsunuz bu işleri diyor arada gelin bilgilenelim dedi ;) ben burgerde takılıyorum dedim babamı vazgeçiremiyorum malüm
Arkadaşlar oran paylaşırken lütfen,
oran,vade, miktar, temdit veya yeni diye belirtiniz...
sonrasında kriptolu şifre çözdürmeye çalıştırmayın bizi...
Özür dilerim Merkez Bankası bağımsızdı değil mi?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alternatifbank 32 gün vade 133K 23.50 oran ile bağlandı
Ak
2m 26
300k usd 6 temdit
En az 1 yıl daha faizler %20 altına gelmesi mümkün değil dolayısı ile 2019 da faiz yılı olur...çünkü yerel seçimler var hükümet musluğu kisamaz kisarsa seçim kazanmak zor olur ...para basılarak ya da zamlarla harcama yapılır o...ve yeni gelecek 2_3 milyon Suriyeli için de ya zamlara devam ya da para basıp harcama yapmaya ...acin şimdi ATV haberi 20_25 dakika suriye idlip başka birşey yok 2 gündür aynı ..yani yeni Suriyelilerin gelmesi için altyapı oluşturuluyor böylece ..
2020 de aynen devam eder.dobiz kontrolu olmadigi surece
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın merkez 500 den düşük artış yaparsa ; piyasa 20-40 dakika süreyle bayağı bir silkelenir. Yeteri kadar meyve döküldüğüne inandıklarında yere düşenleri hızla sepete toplamaya başlayabilirler. Faizler arttı diye yabancı top top dövizi koşarak getirecek mi ? Borçlarımız birden bire silinecek mi ?Daha kendi vatandaşı bile DTH ları çözmüyor. Benim kanaatim tüm bunları bildiklerinden en fazla 200- 275 puan artışla yetinirler. Böylece devalüasyon da yerini bulmuş olur. Yatırım tavsiyesi olmayıp, beyin jimnastiğidir.
daha % 40 üstü faizleri göreceğiz...
460 milyar usd borç orada duruyor...
dolar borç ödendi mi ki ?
bu kriz süreci sona ersin...
dolar borcunu dolar borç alarak ödeniyor...
yaa merkez sahte dolar basacak,
ya da dolar ile satılan bir emtia bulup satacağız.. (petrol,altın,elmas,vs..)
domates satarak kapatılmaz bu borç...
Ben mevduatta %45_50 aralığını bekliyorum..rezerv hızla eriyor ..turizm sezonunda bile rezerv hızla eridi ...turizm sezonunda bitti şimdi nolacak? Aynen dolar basamayacagina göre ya da katar sonsuza kadar para gondermeyecegine göre IMF ile de anlasmazsan dolar nereden akacak ? Tatminkar bir faiz olmalı ki yabancı dolar getirsin...daha öncede soyledim ...eskiden %100 luk develuasyona karşı TL mevduat faizi de en az %500-700 arası artardı ...bu durumda %300 develuasyona karşı X3 %1500_2000 faiz artmali idi ....2013 te en düşük %7 den sayarsak %250 anca arttı ..yani daha yukarı yolu çok
Onu herkese soyluyorlar inanın bankacılarla sıcak iletişimden kaçının 2 dakikada daha fazla veren yere hiç acımadan bankanızdan daha kolay uzaklasabilirsiniz boylece
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.