Eğleniyor muyuz Ağalar im?16 uzerindeyiz:halay:
Printable View
Eğleniyor muyuz Ağalar im?16 uzerindeyiz:halay:
Ballı adamsın hatip aga, dun pozisyon al bugun hısse zıplasın... Hayırlı olsun...
Hatip Ağam Sagolasin Ağam uyarın sayesinde Cukurovanin Hub köyünden yine nasiplendik.Ağam senin sayende balatta ve umpas tayim Ağam. 3.hissem hub köyü. Balati ucurdun, hub a da dün 30 bin lotla atesi caktin. Sayende ben de DEMIR YAMAN in kahyaligindan kurtulup GAFUR AĞA olacagim bu şekilde volelerle gidersek.
Hatip Ağam benim maliyet düşük hubvc de .Şu an 16.20 de hub köyü. Buradan satip aşağıdan 15 ten alayım mi?Tabii ki karar kendimin .
Hub devreleri yıne fazla yakmaya başladı, böyle giderse alırlar yine brute...
Ulan sen ne diyorsun YAMANLARİN GAFUR.Ben balatta 135.053 lot mal almışım ,afişe etmişim ,sonra çoğunluğu satıp 30 bin lot bırakmışım yazmışım topige,burada 30 bin lot aldığımı yazmışım dün ve sen burada "satayım mi?" diyorsun.Si...tir ol git sen bu hub köyünden .A.q nasıl bir insansin sen GAFUR .Nasıl ekmek düşmanı nankör birisisin?
Defol ulan bu hub köyünden.Si...ktir ol git bu köyden.Defooooollll.
Faşo Ağam takılma brüt takaslara falan.Hisse gideceği yere varır.Brut bunlar olabilir önemli değil Ağam.Brut gibi konulara takilirsak malsiz kalırız .Büyük resme bak sen.Zeplin ,paymes ,identifi ,segmentififi ve niceleri .Bunları aklına getir.Unicornlari aklına getir.Cevher burası cevher .:halay:
Dur kızma Ağam ,senin ağzın neler der böyle? Ben ne demişim ki Hatip Ağam .Kurbanın olam. Dur kızma yahu .Bir kusur islediysek özür de dileriz Ağam. Yapma etme eyleme .Sayende güzel paralar kazanmaya başladım.Ağam maraba kusur eyler Agalar affeder .Affet Ağam .Satmayacagim bu hub lari .:notr::yes:
Hatİp aga katılıyorum, buyuk resmi gormek lazım...
Ağalar 16.94 teyiz:halay:
Hatİp aga yıne 12 den vurdun...tahtacıda resmen ders veriyor al satçıları tokatlıyor...bedellı için paraları hazırla.. Bıstte böyle şirket bulmak zor..
Alser ,progen Agalarim benim maliyet 14.60 ama olsun.Borsada geçmişe değil geleceğe yatırım yapılır.Derin Agamin da öngördüğü üzere biradaki potansiyel çok çok büyük.Faso Ağam zaten bizden hep berabar Gafur zihniyetli ky arkadaşlarımızı yola getireceğiz.Balat topiginde bayağı bir yatırımcı yaptık Gafur u.Zamanla öğrenecek .Bu yüzden diyorum ki "Dedeye (Gafur=Alyatci) sahip çıkalım":kahkah:
Bu arada Gafur yani Alyatci arkadaş da esprili biri .Adamı aşağılama amacım yok.Burada hem "Bir zamanlar Çukurova" dizisini yaşatıyoruz hem de para kazanıyoruz.
Para kazandığımız günler çok yazıyoruz kusuruma bakmayın.Ama para kazanalım da çok yazsak önemli değil
AynenSM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GAFUR Ağam (Alyatci) benden sana bir hayat dersi daha .Bu filmi baştan sona izle.Ekmek ne demek ,nimet ne demek ,yokluk ne demek ,ümitsizlik ne demek anlayacaksın.
Kalandar Soğuğu
https://youtu.be/PUdlE6Jrh5s
Hatip ağa hoş geldin renk getirmişsin..
3 lerden beri her türlü sataşmaya rağmen, yılmadan, yorulmadan HUB ın arkasında duran, halen de durmaya devam eden derin üstadı da ayakta alkışlıyorum
Adamdur kendisi.Derinhisse..Nokta.
Derin YAMAN Ağam in gozbebegi hubvc dir ."Tüm derinhisse tarihinin en büyük işini yapacağım" demişti kendisi.
Derin YAMAN Ağam kerevitasi 2 TL'den 100 TL ye ,Netaş i da 5 tlden 300 TL ye götürmüştü 3 yılda yıllar önce .Bu yüzden hubvc de daha yolun başındayız bence .
Yekün ustalar burada bakıyorum.Hayirli olsun hissedaşlar.
Derin YAMAN AĞAM dan müjdeli bir haber
https://mobile.twitter.com/derinhisse
Agalarim ekmek kazanmak kolay değil.Hepimiz rizkimixin peşindeyiz.
Savaş çıktı diye panik yapmayalım.Bu hissede satanlar çok olduğunda agresif yükselişler yapıyor .Bu yüzden malsiz kalabilirsiniz.
Güvenli liman hubvc dir .DERİN YAMAN AGAM gozbebegi HUBVC ye sahip çıkar.Endeksten biz de etkileniriz kısa vadede ama kısa bir zamanda yeni zirvelere yelken açarız.
Bu yazıyı yazmamın amacı ABD -İRAN SAVASİ nedeniyle panik yapilmamasidir.
Gerçi buradaki maliyeti çok düşük Agalarimin başına silah da dayasalar satmazlar biliyorum ama ben burayı okuyan az sayıdaki hubvc yatirimcilari için yazıyorum bunları.
Hissenet e üye olun Agalarim .Geleceğin EGEEEN i nin topigi de bol yazar cizerli olmalıdır.Gerci ben tek başıma kalsam da yazmaya devam ederim.Hissemi gündemde tutmaya devam ederim.SPEKULASYON yasaldır ,ben burada SPEKÜLASYON yapıyorum.Maniplasyon yasal değildir.Maniolasyon yaptığımız yok burada .
Haydi bakalım herkese hayırlı seanslar .
Ben verdim aga en kısa zamanda daha iyi bir rakamla dönecem.. Piyasayla inatlaşılmaz malum.. Balat ve dardnl de devam.. Ama Hub harbiden delı bır tahta...
Rahat olun ağalar burada,derin burada,krallar burada varsın olsun ağaların farkı.. Nokta.
Devreler yandi Agalarim 17.95 :halay:
Hub da ıyı mal almışlardır, geri vermeyebılırler...
Dünkü hacımın onda biri ile çıktı 7,5 milyonluk hacım...