hosgeldin kardes kactan maliyetlendin
Printable View
79 dan geçende ilk sağlam düştüğünde 73 den niyetlendim tam alacam araya bir şeyler girdi alamadım sonra fırsat kolladim ama denk gelmedi 78 yazılsın bugün vermedi ben de 79 aldim.bakalim kısmet artık.
Yurdun borsasında, her zaman kasanın kazandığı, tahtacının dolaşımdaki hisselerin en az %98 veya 99 ünü diplerden toplayıp sonra yukarılara çıkarıp kucaklara dökmeye çalıştığı ve tahtacının bu amaca göre hersey düzeneklendirdiği ve ancak arda kalan %1 lik hisseleri elinde tutan yatırımcıların kazanma şansı olduduğunu hisselerin sayısı oldukça fazla. Ve bu olgu borsada en temel belirleyici durumdur. Teknik temel analiz be bunun sonucu yapılan yorumların bazen hiç bir geçerliliği olamıyabiliyor.
Kimse ayrilma hakkini kullanmamis kayhan bey kullandim demisti nasil oluyo
ne zaman beklenti oluştuysa hisse ne yazık ki hep düşürüldü. yukarıdan mal itelediler . yine aynı terane ayın 12 si açığa satışlar yasaklı , kredili işlemlere kapatıldı şimdi çıkar diye düşündürüyorlar , inşallah çıkar diyeceğim ama bu hissede inşallah , maşallah pek işe yaramıyor ...
Ayrılma hakkı 68 kr borsada 78 kr’a satılabiliyor ise kimse gidip 68 kr’tan hisse vermeyeceğine göre ayrılma hakkı sadece prosedür olarak kaldı ve doğal olarak kimse gidip hissesini vermedi.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kayhan bey verdim dedi genel kurul oldugunda imza atanlar vermek zorundaydi diye diyodu aciklama yaparsa seviniriz kayhan
Anlasilan yine tuzak dusecek uzulmeye devam heralde
60 A indirir bu pezolar yine
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/724329
DOSYALAR:
OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2018-12-12
DIL SECIMI
DIL SECIMI
TURKCE
INGILIZCE
YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO)
YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO)
KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI -
YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO)
BILDIRIM ICERIGI
ACIKLAMALAR
ACIKLAMA
SIRKETIMIZIN ALBARAKA TURK KATILIM BANKASI ILE KREDI BORCLARININ KAPANMASI CERCEVESINDE YAPTIGI GORUSMELER NETICESINDE BORCLARIMIZIN TAMAMI OLAN 1.109.804,63 USD + 543.858,38 TLYAKAMOZ YAGSAN. VE TIC. A.S. TARAFINDAN ODENEREK KAPATILMISTIR. SIRKETIMIZINALBARAKA TURK KATILIM BANKASI''NA HERHANGI BIR BORCU KALMAMISTIR.
KAMUOYUNUNBILGISINEARZEDERIZ.
SAYGILARIMIZLA.
bu habere satış yediriyor yuh be kardeşim
Ebemin alysğıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e6d5ec64f.jpg
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
,ovıhhh7h7http://cloud.tapatalk.com/s/5c11163a...212-WA0003.mp4
Açıga satış yasagının bugun son günüydü..
Topige girdigimde farkettim sayfa 78 alyag 78 :)
Yatırım teşvik belgesinin yakamoz yağ a devri de tamamlanmış.
Patroncum, yarın kredi yasağı kalkıyor. haberi de az önce gönderdin artık yarın bir hareket çekersen bizde sana ağa deriz:)
Ytd
Gjkkjjjhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c43a2b32d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...426fdbb4d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7aeb201490.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5a627d7cfc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8f208a2302.jpg
Musadenizle bu soruya cevap vermeyeceğim, geçmiş sayfalarda kurulda ret kararı verip ayrılma hakkını, kullanma hakkını elde ettiğim de var. Fazlasıyla ky lere başkaca bilgilerde verdim ayrılma hakkında lutfedin de sayfaları okuyun. Sonra da gelin özür dileyin. Benim ne yazdığım geçmişte duruyor 5 10 dakikanizi ayırın ayrılma hakkında da sayemde birşeyler öğrenmiş olun, kuru kuru atıp adam karalamayin.
Aaaa burada ne varmış oturun zamana kiyin 38, 39 46 ya kadar okuyun 5 dakika, haaa 38 den öncesini de okuyun, öyle kuru kuru ortaya boş boş konuşmayın.... Aynı sayfalarda 38 sanırım SPK tebliğini yayinlamisim ben.....daha ne istiyorsunuz....benim bu kadar yazıma şimdi söz sizde lütfen benim satmak zorundasınız dediğim yazıyı bulun gösterin millete, siz paranoya ya baslamissiniz, borsayı bir an evvel bırakın.
Tartistiginiz konidan hicbirsey anlamadim. Kayhankaya Alyagda yoneticimi? hisseleri evirip cevirenmi? Neyi aliyonuz neyi veriyonuz mubarekler..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrılma hakkı fiyatına da önceden ayar verdiler,
Ve sonrasında hisse flyatını ayrılma hakkı çok üstüne çıkararak yatırımcıları satışa yönlendirme stratejisi uygulandı,
Ayrılma hakkı süresi bitince tekrar aşağı basma olayı da olabilir,
Yapmacık şekilde ayrılma hakkı kullanılmasın diye fiyat çok yukarı çekildi,
Sonra şimdi ayrılma hakkı Kuman’ım fiyatının üstüne çıkarıldı ama bu fırsat değerlendirilemediği, hissede tekrar olmadı gereken yere iniyor
gibi piyasayla algı oyunları oynuyor olabilirler...
Ve bundsn sonrada aykarca yatırımcıları yıpratmak bezdirmel ve sirkelenek için bir çok psikolojik düzenekler oluşturabilirler.
Borsada bşr çok hissedectahtacıların işi bu,
Kasa her zanan kazanır
Kardesim kusura bakma yanlis anladin sen ben sadece ayrilmadinizmi hisseniz duruyomu ve yahutta nasil oldu bu ayrilma hakki kurul toplantisi oldugu gun ayrilma hakki kullananlar mecbur tutulmadimi onlari orenmek istedim bu kadar yoksa baska birsey yok benim tek derdim firsat verdi bozmadim elim gitmedi cok pisman oldum o seviyeleri bir ahada gorebilirmiki ben sanmiyorum zarar cok buyuk
Birde sen demistin ya hisse yukselirken ben erken ayrildim kalanlara bol kazanclar diye onlar kalmis aklimda
Sen kusura bakma, ret verenler o hakkı kazanır ama kullanmak kendi isteklerine bağlıdır. İster piyasadan satar, ister ayrılma fiyatından satar, isterse de hiç satmaz bekler....ret oyu vermek ayrılma hakkı verir ama zorunlu tutamaz. Zararına üzüldüm ...ben erken ayrilmisim dediğimde kağıt 1.1* leri görmüş ben ise 80 kusurlerden ayrildim....erken o manada söylemiştim. O günün seans bitiminde yazmıştım....ama gerçekten 1.10 lar kedere 82 88 Lee nerede gerçekten. Erken olmuştu bana göre...neyse inşallah zararını cikarirsin....bazen böyle oluyor, çıkarsın kağıt daha da gider bende olduğu gibi , cikmazsin kağıt düşer, ha döndü dönecek dersin beklersin....neyse sağlık olsun diyelim
Bol kazançlar...iyi aksamlar
Bugün yukselecek....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün haberler güzel, dün spk mallandı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseden bi cacik olmaz
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah'tan patron bugün iyi haber yollamadı yoksa bir 3 kademe daha kafamıza yerdik
1. Kurul Karar Organı’nın 13/12/2018 tarih ve 63/1448 sayılı Kararı Uyarınca Yapılan Duyuru:
Önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilen Altınyağ Kombinaları A.Ş. (Altınyağ) ve bağlı ortaklığı Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin sahip olduğu gayrimenkullerin ve makine parkı ile ekipmanların Sodrugestvo Group S.A.’ya devredilmesi nedeniyle doğan ayrılma hakkına ilişkin kullanım fiyatının ve ayrılma hakkı süreçlerinin incelenmesi sonucunda; Önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilen tek bir hususun iki defa genel kurul onayına sunularak ayrılma hakkının kullandırıldığı ve süreç içerisinde Altınyağ’ın önemli nitelikteki işlemin gerçekleşmesi niyetine ilişkin herhangi bir vazgeçme durumunun söz konusu olmadığı dikkate alınarak, II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği’nin (Tebliğ) 10 uncu maddesine uygun şekilde hesaplanacak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Altınyağ’ın 28.12.2017 ve 21.11.2018 tarihli genel kurul toplantıları için 1 TL nominal değerli pay başına 1,14257 TL olduğu hususunun kamuya duyurulmasına ve ayrılma hakkı kullanım fiyatının hatalı olarak kamuya duyurulması nedeniyle zarara uğrayan Altınyağ pay sahiplerinin, söz konusu zararın tazminine ilişkin olarak genel hukuk hükümleri çerçevesinde söz konusu tarihler itibarıyla görev üstlenen yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabileceği hususunda bilgilendirilmelerine karar verilmiştir.
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=57
Bu haber nezaman cikti? Yenimi
şirket bu knuda bir açıklama yapmak zrunda.bakalım ne diyecekler genel kurula katılanlar belli ama çgu hisseyi satmıştır.bu durumda ne lacak.çagrı fiyatı için tüm yönetim kurulunamı dava açmak gerekir bu işin içinden ancak avukat çıkar.davanın izmirde açılması gerekir burada yazan arkadaşlardan izmirli varsa ilgilenirse iyi olur.