hey yavrum hey, beşin altına da gelir mi acep :)
isviçre falan halt etmiş, böyle değer kazanan başka ne var dünyada...
Printable View
hey yavrum hey, beşin altına da gelir mi acep :)
isviçre falan halt etmiş, böyle değer kazanan başka ne var dünyada...
beyler haber mi var?
5.1571 de sağlam Bi fibo desteği var.. Hükümet bıraksa 4,18 leri öpecekte uzun zamanda 10 yılda topladıkları LONDRADA TUTTUKLARI dolarları anca piyasaya yedirirler.. Özelleşecek Bi şey kalmadığı dolayısıyla vergi toplamak için dolaylı vergilerde artış her yılbaşı kaçınılmaz ve Bi bahane lazım o da dolar olacak tabi ki.. Yılbaşından sonra bir gerilim yaratırlar Bi yüzde 20 artış gelsin yüzde 100 tepeden tırnağa zamlar..
Stoplar çalıştı. Dolar 5.30'u gördü.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
düşüşü bundan olduğu söyleniyor.
çeviri yapabilecek varmı..?,
https://twitter.com/NBCNews/status/1063111419158245376
Umarım doların 7 liraya gidişindeki ve buralara düşüşü kimlerin kontrolünde yapıldığı açıkça görülmüştür..
Trup yakında bekar kızı var ise onu bile verecek. Vay be..
Iki ay once yazdim hatirlayan vardir.
Tr icin iki avantaj
Biri fed biri trump
Etkileri cikiyor
Dolarin iki kabusu trump ve fed
şimdi bu ********i verseler nolcak enflasyonmu düşecek üretimmi artacak borçlarmı bitecek, vakti zamanında bir pisliği verdiler başımıza bela şimdi ikinci pislikmi,siyasi getirisi çok olur ama ülkem çok şey kaybeler, acaba bu pisliğe karşılık ne tavizler verilir
adını bile anmayacağım o diğer pisliği verdiklerinde sanmıştımki o *** pkk bitecek, ama öyle değilmiş, şimdi bu pisliği kürt devletini kurmak için vereceklerinden hiç şüphem yok
Kim bilir trump belkide Türkiye aşığıdır
Tr de daha yabancı firmalar yokken adam gelip istanbulun tam ortasına boşuna trump tower ı dikmedi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump ve fed tr icin velinimettir.
Yalniz tum olumlu beklentiler realize oluyor
Bir halkb kaldi ondan sonra dolar ustundeki baski kalkar.
Fed med saçmalıklarıyla kafa bulandiranlari da dinlenemyin bir daha.
Dolar tl siyasi bir kurdur.
bizim honili dayu ne demek istedi bugün diye düşündüm durduydum bu foto.u atinca..haber piyasaya düşünce benim jetun düştü :)
meğer , yarin cuma namazıni trump kildircak miş
https://resmim.net/f/YSkoGY.png
Ogleden sonra 5.50 leri yoklamaya baslar. Dolar tutunamadi asagilarda begenmedi havasini .dag havasina alismis dolar himayalar gibi 7000 rakimlari seviyor
indirsinler indirsinler, aynı miktarda peçeteyle daha çok dolar alırız...
ne oldu bizim 8 - 10 çizen elilotlar , elilotlar bizi ellediler :)))
Yok daha neler
Maydonozlu köfteler
Adam daha doğrusu amerika günlük biz gibi strateji çizmez
Zaman kazanıyor
K. Koridor için muhtemel . Dönemsel şirin gözüküyor
Yoksa hep bodoslama girisemez
Dalgalı siyaset
Bi iyi bi kötü
Ama sonunda benim dediğim olsuna getirmezse Bizim için iyi
Üzülerek. Hiç de öyle yapacaga benzemiyo
Tabi karşısinda böyle basit mantıkla ilerleyen bi rakip kesim varkende
İşi 2 değil. 10 kere kolaylaşıyo
E peki napalım
Kendimizi geliştirmekten başliyabiliriz pekala
Akp İmamı gerçekten istiyor mu ???
Güney Afrika iklimi güzel bir ülke.
Dollarsss 10 olacak diye basta ayhan53 olmak uzere cok kisinin canini yaktilar,yazik yav dollaarrrss 5.30....
y.t.degildir..
eğer millet dolar 10 tl olacak diye düşünüp dolar almasa, dolar düşmezdi. miletin hesap hareketlerini kabak gibi görüp takip ediyorlar ve en büyük zararı etmeleri için kurun nereye gitmesi gerekiyorsa oraya götürüyorlar. milletin para kaybetmesi de onların kazanması anlamına geliyor...
bunun için matematiksel bir model oluşturulup bilgisayar yazılımı geliştirilebilir ve eğer bu kadar çok para kazandıracak bir şey mümkünse kesin yapılmıştır. bunun borsada yapılmışının olduğunu zaten biliyoruz. tl gibi oynak bir para birimi için de muhtemelen bunu kullanıyorlar...
yeter olmadan beter olmayanlari bekliyoruz sahneye,nerdesiniz bea!
acaba diyorum bist grafiğine baksak biz şuanda 2000 krizininn 11. ayında veya 2008 krizinin 8. ayında olamazmıyız,bakmak lazım sonrasında neler olmuş, aman ha sonra bize borsa aldırmadınız dolar aldırdınız muhabbeti yapmayalım her koç kendi bacağından asılır burası sadece muhabbet yeri isteyen kaveye gitsin be canım
bir kesim var.
10 kuruş-20 kuruş düşünce hemen ortaya çıkıyor. ne kadar olduğu da önemli değil, ziyaretçi olarak takılıp düşene kadar takip mi ediyorlar nedir anlamadım.
bu kişiler aklı yettiği kadar da, bir kesimin ideolojilerinin söylemlerinin gazına gelmesiyle, kafasına yerleştirilmesiyle, acayip acayip bir savunma argümanları üretecek kalibreye geliyorlar.
aslında içer acısı bir durum ama düştüğü durumu, ne eğitimi, ne de bunu anlayabilecek kadar kendini eğitebilme kalibresine gelebilecek kadar analiz etme yeteneğine sahipler..
5 yukarı gider, 8 aşşağı düşer.
hadi sizin gönülünüz kırılmasın. 2.5 lira yukarı gider, 2 lira düşer.
önemli olan bu değil, önemli olan şey bu işin eğitimini almışlar, kendini eğiterek belli bir düzeye gelmiş insaların uyarmasına ya da yol göstermesine bile aldırış etmeden hala dayatılana at gözüğüyle bakabilmek, işte hak ettiğiniz kısımda bundan dolayı ki, insanlar buraya müstehaktır (beter olmadan yeter olmaz) minvalinde yazınca o kesimin yarası var ki, $ düşünce içine attıklarını kusmak için ortaya çıkıyor.
...ama olayın özünde trende bakıncı cümbür cemaat dolarda gidilen tek yönü bilir, en az 30 senedir. Dolar rezerv paradır ve tl 3.dünya ülkesi parası muamelesi görür.
hatam varsa affola çakır keyf oluşumdandur.
(bu bir iki kişiye yazılmış bir şey değildir, geneldir. üstüne almak isteyen bit tabi alınabilir.)