Eksi kapatmış lanet kağıt..
Printable View
Eksi kapatmış lanet kağıt..
senin gibi kağıdın seni bana aldıran SAHTE KAHRAMAN ın Allah bin.......versin.......
lanet uğursuz kağıt...1,04 olmuş lanet uğursuz..
10 gün kadar bi, londra yapıp geleceğim.çocuklara söyledim şu 2013 den beri oluşan mali ,temel analiz bakalım ne diyor.
kısaca özet 2013 dolar bazında ve %32,5** iskontolu halka arz**edilen mücize halk gyo hisselerinde halk bank ne kadar arz etti kaçtan etti ne kadar kaçten baskılı**geri aldı..
arada brokerlardan **v.s.lerden sebeblenenler**?
şekerpınar elde kaldı.**şimdi istermisiniz ya talip yok beleşe verelim** kurtaralım mı*
genel kurul kararı bedelsiz **hala spk ya başvuru yazısı yok**sallıyorlar**mı.*
halktan bıkmadılar tekrar para toplacaz diyorlar .yok 34 kuleyi falan diyorlar sonra bişi demiyorlar tahvil diyorlar**da BDDK ve SPK izinleri müracatı henüz bilmiyoruz.**
şirket bilançosunu illa finansal borçlu hale getirecekler.***mi??
neden şöyle %40 gibi bedelli*yapıp şirketi daha güçlü hale getirmediler**
bu mücizelerin fikri acaba yeni g.müdürü oolan çalışan finansal uzmancı mı*..
çok acil emlak gyo tecrübeli iş bilen şirket odaklı gelişimli çalışan çok değerli bürokratlarımızdan yetişmiş eleman olarak buraya acil kaydırma yapılmalı ..**herkes bunu konuşuyor kulislerde..halk gyo da neler oluyor..
bu arada 30 yıllık borsacı olarak k.yatırımcı kardeşlerime hep söylerim banka portföysüz olmazzz****...bizi hep kurtaran bankalar**buradakiler çekirdek üzüm...**
bu arada blombergte dün açıklandı gayrimenkulle ilgili bir örgütlenme Uluslararası kuruluyorda**halk gyo haline bakın gyoder in **bu kafayla nasıl başarı yapacak anlayın...yani gyoder vah vahhh...
1.07+ gerekiyor!
Kendi gibi Betasi da sacma sapan olan bir kagittir bu. Endeksle yakindan uzaktan ilgisi yoktur , nesesine gore hareket eder. O bakimdan endeks arsa cikti bu niye eksiye gidiyor diye dusunup kendinizi uzmeyin.
Endeksle baglantisi da hep menfi yondedir , endeks artarsa duser , endeks duserse bu ondan da hizli duser.
Mevcut kifayetsiz yonetimin aciklayacagi bi bedelli ile destansi diplere yelken acabilir. Bknz. Vkgyo.
Bedelli ilani icin Nominal ustu fiyat geregi olmasa Allah bilir buralar bile gorulmeyecekti. 75 bin den 105 bine %50 artan endekste su rezilin hali ortada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ulen rezzil hisse senin gibi hissenin seni bana aldıranın Allah bin..............versin
75 bin endeksden borsaya essek baglasan en az %50 %60 artardi.
Bunda dua edin de bedelli gelmesin , yoksa siz de benim gibi paranin 1/3 une razi olabilirsiniz.
geç şu 1,06 yı be adi kağıt.. lanet kağıt..
bedelsiz verecekti bu uğursuz ne oldu..
1,04 oldu gene adi kağıt
herkes buradan hesaplayabilir elindeki lota göre
http://www.finansmatik.com/Sermaye%20Temett%C3%BC
Kagittaki arkadaslar icin boyle bir hayalim var ,
Insallah gerceklesir de diger kagitlari almayarak ettikleri zarari biraz da olsa cikarirlar.
https://invst.ly/4d9w2
1,04 lanet kağıt kimbilir belki de 1,03 kapatır. uğursuz..
Endexe bakıyorum, diğer hisselere bakıyorum, bir de bizimkine bakıyorum, Ne desem bilmiyorum. Valla bize de yazık. Hiç mi gülmeyecek yüzümüz. Tamam uzun vadeli buradayız ama şöyle biraz hareket yapsa bizi umutlandırsa fena mı olur. Şansız bedeviden farkımız kalmadı burada.
Rezil hisse.. Senin gibi kağıda seni bana aldirana
Isin kotusu endeks sona yaklasiyor [emoji53] cikis icin cok az zamani kaldi. Cikamadan bi de dususe yakalandi mi iyice tüy diker.
8 aydır izlemiyordum değişen bişey yok endek %100 yaptı vkgyo yakında hlgyo nun değerinin iki katına çıkacak ama halkbank halkın bankası hala tahtanın amk işine devam ediyor bugün de tek satıcı 2 milyonu dayamış 1,07 ye...neyse 8 ay sonra tekrar bakarız...olanlara sabırlar dilerim....(esas sorun halkbankın başındaki fosil varya 1890 doğumlu 1600 kafasında yasayan ayda 500bin maaş yıl sonuna 37 milyon jestiyon alan sahsiyet) ...ytd...
vay arkadaş endeks 107 bin olmuş rekora doymuyor.
olumsuz bir haber akışı yok..
bütün gyolar prim üstüne prim yapıyor..
bu uğursuz lanet kağıt geri geri gidiyor..
1.07 satış yazdım 9.45 te. Dünya lot işlem gördü gitmedi, tekrar 1.05-1.06 çalışıyo.
senin gibi kağıdın seni bana aldıran sahte kahramanın Allah bin .............versin
Temettü oranı ve tarihi nedir?
HALK YATIRIM 103940 1.066 383164 1.066 487104 5,9 -279224 1.067
DENIZ YATIRIM 25004 1.068 473928 1.065 498932 6,04 -448924 1.065
FINANS YAT. 175359 1.057 670444 1.053 845803 10,24 -495085 1.051
ZIRAAT YAT. 306441 1.066 1088531 1.060 1394972 16,88 -782090 1.058
bugünkü satcılar ilk başta ziraat tabiki kamu bankası ve kamu çalışanların ve emeklilerin bosta ki paralarını söğüşlemek için kullanılan ziraat ver ziraatin fon unu yöneten memura aylık 10 bin elden tasıt hlgyo ları istediğin kadar hareketten önce bir 10 daha gönder verdir malı bugün 1.06 ya verdiği gibi yarın 1,10 dan gelsin geri alsın...aynı sey halk ve vakıf için de gecerli ama orda esas işlemi yapan fon cular değil bizzat şirket yöneticileri..yarın hlgyo 1,10 dan ziraatin ve halkın 5 milyon mal almasını bekliyorum...ytd..
1,10 dan daha çok beklersin
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TC tarihinin en vicdansız ve s.i bir spekle karşı karşıyayız!
ne adi bir kağıtmışsın be lanet uğursuz geri 1,05 olmuş adi kağıt..
vay arkadaş hzını alamamış 1,04 yapmış Allah sız
yatırım finansmandan alıntıdır
Yatırım tezi:
2010 yılında kurulan Halk GYO, Halkbank grup şirketlerindendir. 1Ç17 itibarıyla 1,8 milyar TL portföy değerine sahip
olan şirketin İFM’de (İstanbul Finans Merkezi) 646mnTL’lik ekspertiz değerine sahip arsası (portföyün %35’i), ofis, otel ve
konut projeleri bulunmaktadır.
İFM’deki binaların katkısı sayesinde, şirketin kira gelirlerinin 2015 yılındaki 42mn TL seviyesinden 2020 yılında
284mnTL’ye yükseleceği beklentisi ile, şirketin uzun vadeli iyi bir yatırım fırsatı sunduğunu düşünüyoruz. Orta vadede ise,
yaklaşık 1.1 milyar TL tutarındaki yatırım planının, 2017 ve 2020 yılları arasında serbest nakit akımını negatife
döndürebilir.
Referans Bakırköy ve Eskişehir Panorama konut projelerinin tamamlanmasının ardından, devam eden Sancaktepe Bizim
Aydos ve Erzurum Şehristan konut projelerindeki teslimlerin 2018’de olmasını bekliyoruz. Bu iki konut projelerindeki
teslimlerle 2018 yılında satış gelirine 238mnTL (satış gelirinin %76’sı), 2019 yılında 96 mn TL (satış gelirinin %56’sı) katkı
yapmasını bekliyoruz. Halk GYO’nun konut projeleri, hedef net aktif değerimizin %24’üne denk gelmektedir.
Şirketin projeleri için 2017 ve 2020 yılları arasında yaklaşık 1,1 milyar TL tutarında yatırıma gereksinim duymasını
öngörüyoruz. 300 mn TL’nin devam eden konut projeleri için ayrıldığında, Halk GYO’nun önümüzdeki dönemde yaklaşık
600mn TL tutarında finansmana ihtiyacı olabilir. Bu borçlanma varsayımı ile, 2018 yılında net borç’un sermayeye oranın
0.4 seviyesine yükselmesini bekliyoruz.
Kısa vadeli görünüm:
İFM Projesi finansallarda 646 mn TL değerinde, arsa olarak belirtilmektedir. Önümüzdeki dönemde, arsa olarak belirtilen
İFM, proje kapsamına alındığında net aktif değerinde bir artış yaratabileceğini ve bunun da hisse performansına olumlu
yansıyacağını düşünüyoruz. Ancak, bu konudaki zamanlama henüz net degildir.
Halk GYO’nun piyasa değeri, net aktif değerine göre %54 iskontolu işlem görmekte olup, bu rakam muadil şirketleri
ortalaması olan %48’den daha düşük seviyededir.
HLGYO (Endeks Üzeri) Halk G.M.Y.O.
Sektör Gayrimenkul Yatırım Ort.
Kapanış Hedef Potansiyel
Hisse fiyatı (TL) 1.06 1.50 42%
Allahin faydasizi , aynen kendisinden beklendigi gibi hareketler yapiyor. Ne bir eksik ne bir fazla. Gevseyen endeksle birlikte yuvarlanip dusuyor. Ulan cikmadin ki dusesin [emoji57]ne omur torpusu kagitsin.
bildiğin ömür törpüsü lanet bir hisse. endeks 107 bin de eksi yazan endeks göçerse bu ne olur bilemiyom artık..
hay seni aldığım güne seni bana aldıran sahte kahramana..
ulan ne mal varmış adamda be 1,05 sat sat bitiremedi.
1,04 e alırım diyor çıkartmam beklemeyin diyor sanki eleman..veriyosan ver 1,04 e diyor..
ulen spek misin nesein ..hakkımda ne istiyorsan Allah sonsuz katını sana versin diyorum bende mübarek cuma gününde..
tahtaya bak hele
1,05 de 1,03 milyon
1,06 da 1,37 milyon
1,07 de 2,02 milyon lot var
şöyle dandik bir kağıtta..
adamın mesajı net sıkıyorsa biri gelsin de kaldırsın..
Sevgili Harun'u uğurlamaya geldim bu arada arkadaşlarla beraberiz borsadaki tarihi en büyük hisse vurgunu olduğunu söylüyorlar sağlam bi çete organize halkbankgyo da muazzam hisse vurgununu devam ettiriyor çete organize olmuş tarihi vurguna devam ediyormuş tabi izleyenlerde varmış bakalım ne zaman opera olacaklar