Hedefin 27 mlyonu erişmiş neden cikmiyor anlaşıldı.bedelli parasi da ucmus galiba .ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hedefin 27 mlyonu erişmiş neden cikmiyor anlaşıldı.bedelli parasi da ucmus galiba .ytd
Diyolar ki "beyler sıkıştı aşağıya yarın bana kiri verin"
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...68dd2c21ef4592
Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi 2019-02-11
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yoktur
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Mali Tablonun Hesap Dönemi 01.01.2018-31.12.2018
Mali Tablonun Verildiği Otorite Üsküdar Vergi Dairesi
Mali Tablonun Verilme Nedeni 2018 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi eki olarak verilmiştir.
Mali Tablonun Verilme Tarihi 2019-02-11
Açıklamalar
Ek Açıklama Şirketimizin
01.01.2018 - 31.12.2018 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Üsküdar
Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne verilmiş olan (Sermaye Piyasası Mevzuatına göre
düzenlenmemiş) gelir tablosu ekte sunulmuştur.
MCT danismanlik in yuzde 39 oranindaki payini satin almisti paralar oraya gitmis demk ki . Ozetle karlar gitmis ytd
Kardeş, bilançodan anlamadığın gibi finansal okur yazarlığında yok.. bu şirket üretim veya ticaret yapan şirket değil.. farklı şirketlere sermaye yatırımı yapan ve ortak olan şirket.. kap taki gelir tablosu sadece hedef girişimin finansal piyasalardaki kusa vadeli yatırımlarının sonucu sadece.. esas gelir tablosu ve kar, konsolide bilanço- gelir tablosu açıklandıktan sonra belli olur.. yani ortak olunan diğer şirketlerin gelir tabloları ve karları açıklandıktan sonra gerçek kar ortaya çıkacak.. bedelliden gelen paranın mctas ın satın alınmasını nereden çıkarttın bilmiyorum.. kamuoyuna bir duyuru tapıldığını hatırlamıyorum.. %39 payını ilave olarak aldıysa bunun kap a bildirilmesi gerekir.. gönderir misin bu haberi? Kap açıklamasında bedelliden helen paranın sadece %30 unun kredi olarak seykim ve mctas ve diğer iltiraklere verileceği belirtilmişti., yanlış yönlendirme yapma.. bilmiyorsan öğren ondan sonra yorum yap
Aynen kardesim finansal okur yazarligim yok ama kap haberi var . Yuzde 39 unu almis . Bunu bedelliyle mi aldi yoksa neylr bilmiyorum . Bilen arkadaslar vardir elbet
yeni üyede değil 1553 paylaşımı var kimbilir neler yazmıştır diğer forumlara
Allah onun yazılarını okuyanlara sabır versin işte böylesinden korkacaksın
bedelli olalı 3 ay oldu mctas ı alalı 1 yıla yaklaştı nasıl bağ kuruyorsun
komutaaaan seni mumla arar oldum bir daha sana kızmayacağım beterin beteri varmış :kahkah:
şaka yaptım komutan kızma emi :)
daha önceki bilançoları hemen hemen tahmin ettimiştim eskiler bilir 12 aylık bilanço 17 yırmi arası gelir diye tahmin ediyorum
Bugün doğru düzgün giremedim buraya, ortalık karışmış. Ama arkadaşa fazla yüklemişsiniz. Belki genç bi arkadaşımız yada şirketi bilmiyor olabilir. Ayrıca bugün aradım dedim açıklayın artık parayı eve mı görürseniz dedim. Bağımsız kurumlar yapıyor falan filan inter milan dedi. Bekleyin zaman var diyo. Teşekkür ettim verdiği bilgi için kapattım. [emoji2] [emoji3]
eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Geçen senenin v.d . kaçtı bilen varmı.
Rica etsem %39 unu aldığına dair kap haberinin tarihini de bir açıklasana.. bir taraftan bedelliden elde edilen nakit parayı söz konusu ediyorsun (bunun tarihi 11. Ay ve sonrası), diğer taraftan bu tarihten çok öncesi bir tarihte tapılan satın almayı söz konusu ediyorsun.. bağlantıyı nasıl kurdun çok merak ettim
Detaylari bilmiyorum dostum. Hisseyi ilk kez aldim iki hafta once .ben kendimce sorguluyorum 27 mlyon kardan nasil oldu da 2 mlyona dustu. Burda bi tuhaflik yok mu . Bilen arkadaslar aydınlatsın biz de ogrenelim
Söylüyorum ya kardeş, ortağı olduğu şirketlerin gelir tablolarıyla beraber konsolide gelir tablosu oluşacak.. kap taki bugünkü gelir tablosy geçici gelir tablosu.. sadece günlük piyasa işlemleri ve menkul kuymet alım satımına ilişkin hususlar.. kesin ve konsolide bilanço ve gelir tablosunu beklemek lazım.. açıklama küçük yatırımcıyı korkutmak maksadıyla yapılan spekülasyon girişimi gibi gözüküyor.. yıllık kar tahminini bdayım yapmıştı zaten yaklaşık 17 milyon civarında diye.. umarım aydınlanmışsındır
esas bilanço 1. 3 .2019 da gelecek
Günaydın zarardakiler... :kahkah:
Şair burada neyi anlatmış ? Vergi vermek için kar etmektense, yatırımcıma para kazandıracak yatırımları yapar tabloya zarar yazarım... Bravo patron :bravo: Hedef holding olma yolundasın. İştiraklerden gelecek tablolar önemli onlara bakmak gerekir. Benim 12 aylık bilanço tahminim 30-35 M civarı. Bol kazançlar.
Seans açıldığında tepkiden belli olur . Ben eksi kapatacagini dusunuyorum ytd
daha fazla burda dayanamicak gibi y.t.d....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...de64578b68.jpg
Yorumsuz....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.17 destekte durdum durdum durdum ne güzel verdi verdi verdi... Bakalım yarın ne olacak ? :oleyo: Piyasayı bozan biz değiliz THYAO sonuçta .
HDFGS gerçeği. Şu sıralar daha dikkatli ve derin bakmak lazım. Her gün aynı oyun oynanıyor ama dışarıdan bakarsan anlaşılmıyor. Bizim bu patronlar aracı kurum işinden veya işleyişinden anlarlar mı acaba desem. Cevap soru, soru cevap içinde olur mu ?
6 aylık bilanço papaza kurban gitti, 9 aylığı kur yedi, 12 aylıkta sıra bende :bravo: :bravo: :bravo:
Perşembenin gelisi carsambadan bellidir . Sonuc :yuzde 1.68 asagi .15 ten donmezse 1.10 YTD .
Kopmak bedava insllah zaman beni hakli cikarmaz. Sonucta duserse bn de zarar etcem
Şu iş bank satışı bi bıraksa güzel olacakta. Gerçi al takke ver külah ta olabilir YF ile çünkü bi kaç kere bugün ki ve bugüne benzer miktarlar oldu. Al satlari ters korelasyon olan.
Hangi araci kurumda ne kadar lot var paylasabilecek var mi acaba
Tmm kardesim sagolasin
Bana bu işlemi yapmanız icin izniniz yok diyor foto atmaya calisinca. bunlar da dayı gibi beni iplemiyolar mi ya?
Patron destur veriyor ak ve gedike az yükselt diye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortalamanın yukarı kesmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar.
ikisininde alışı yok nereden çıkartın adalimali
hıç izin verir gibi gözüküyormu bak aşağıya
https://i.hizliresim.com/ADGq37.png
ekran görüntüsü kapanış hali