Sonuca bakılacak bişey yok AKENR de sonuç ortada.Ama sorumlu kim işte orası önemli adres Raif Ali Dinçkök değil.
Printable View
Sonuca bakılacak bişey yok AKENR de sonuç ortada.Ama sorumlu kim işte orası önemli adres Raif Ali Dinçkök değil.
lunar haklı ak enerji ve akal tekstilde raif ali kadar buraya yatırım yapan da suçlu bence bazı internet sitelerinde 15 yıla kadar temettü bedelsiz ne kadar verdikleri ayrıntılı olarak yer aldıgı halde buralara yatırım yapanlar ya finansal okur yazarlıgı yoktur yada bir yerlerden duyum almıştır öyle hareket etmiştir o zaman da kimseyi suçlamaya gerek yok...şimdi ben niye avtur edip vb.almıyorum akiş, yeni gimat, panora gyo alıyorum sanayi şirketlerinden de soda,aygaz, aksa alıyorum insan yatırım yaparken düşünecek...
Umulandan daha iyi işler yapıyorlar. Şaşırmaya devam ediyorum. Şunu da yapsalardı diyebileceğimiz bir şey yok. Sadece döviz artışından dolayı rüzgar biraz tersten esiyor..
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bendeniz....
Bir çuval hakkı Raif ali tarafından...
Abidik...gubudik ....kılıfına uydurulup ta hakkı gasp edilen...!!!!!
Soruyorum....?????
Dolar olmuş...5.50 tl'ye doğru....
Avro olmuş...6 tl'ye doğru....
Sen bu borçları nasıl ödeyecen...Raif ali.....Ali raif...!!!!!
Hele bi de...bana bubu bi de....bi söyle bana .....nasıl ödeyecen...!!!!!!!
Çıkar...Raif ali ...çıkarrrrr....!!!!!
KAP: AKSGY [ ] AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/701576 Payların Geri Alınmasına İlişkin BildirimÖzet Bilgi Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği Diğer
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 03.08.2018
Geri Alıma Konu Pay Miktarı 9.500.000
Ödenecek Azami Tutar (TL) 30.000.000
Geri Alım İşlemlerinin Detayları
İşleme Konu Pay İşlem Tarihi İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) Sermayeye Oranı (%) İşlem Fiyatı (TL/Adet) Varsa Bu Paylara Bağlı İmtiyazlar
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 1.064 0 2,46
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 11.810 0,003 2,47
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 5.367 0,001 2,48
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 2.145 0 2,49
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 22.059 0,005 2,5
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 7.540 0,002 2,51
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 9.843 0,002 2,52
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 14.321 0,003 2,53
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 15.837 0,004 2,54
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 16.430 0,004 2,55
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 4.561 0,001 2,56
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 11.840 0,003 2,57
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 7.705 0,002 2,58
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 03.08.2018 9.269 0,002 2,59
B Grubu, AKSGY, TREAIGY00017 08.08.2018 17.872 0,004 2,46
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulunun 03 Ağustos 2018 tarihli payların geri alımına ilişkin kararına istinaden bugün yapılan işlemler tabloya eklenmiştir.
Şirketimiz 8 Ağustos 2018 tarihinde Borsa İstanbul'dan 17.872 TL nominal değerli Akiş GYO hissesi satın almıştır.
Şirketimizin sahip olduğu Akiş GYO paylarının nominal değeri 157.663 TL'dir. (Şirket sermayesine oranı %0,037)
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
ak enerji su an icin akkok icin cok buyuk bir sorun.
ak al tekstilden kurtuldular az zarar ile. sonradan bakildiginda belkide iyi bir hamle oldu bu 2008 krizi oncesi.
ama akenerji oyle degil. atsan atilmaz. satsan satilmaz. borc cok yuksek.
yanlis buyume stratejisi.
bekleyip gorecegiz nerden kol kesilecek.
iyilesme olanagi yok maalesef.
Akiş GYO'nun Vergi Dairesine Sunulan 2018 Yılı 6 Aylık Karı 106.949.110 TL
***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***
W.Buffett : " ... hisselerinin yanlış değerlenmesine neden olan sıradışı koşullarla çevrili olduklarında büyük yatırım fırsatları doğar."
kara bak 400 milyon-500 milyon arası.
Akiş GYO (AKSGY, Pozitif): Akiş GYO, 2Ç2018'de 484,7mn TL ana ortaklık net dönem karı elde etmiştir. Şirket, bir önceki yılın aynı çeyreğinde 60,6mn TL ana ortaklık net dönem karı elde etmişti. Şirket'in brüt karı 70,7mn TL ile bir önceki yılın aynı dönemine göre %18 oranında artarken, yatırım faaliyetlerinden elde edilen 597,1mn TL gelir net dönem karının yüksek çıkmasında etkili olmuştur. Diğer yandan, Şirket'in net finansman giderleri ise bir önceki yılın aynı dönemine göre 194,1mn TL artış kaydetmiştir. Ek olarak, Şirket'in 2Ç2018'deki brüt kar marjı bir önceki yılın aynı çeyreğinin bir miktar üzerinde %75 oranında gerçekleşmiştir. Son olarak, ikinci çeyrek kar rakamı ile birlikte Şirket'in 2018 yılının ilk yarısındaki ana ortaklık net dönem karı bir önceki yılın aynı dönemine göre %77 oranında artarak 466mn TL'ye yükselmiştir.
hisse bu kadar atak yaptı kimseler yok enteresan
Doncu...iplikçi bunlar...ne anlar sanayicilikten...
Haybeden yaşamağa alışmış burjuvazi...!!!!
Bu adamlar bu paraları sermayeleri hak etmiyor...
Bilgi...kültür...akıl...zeka....karakter...!!!!!!!
yetersizlik.....teşviksiz tuvalete gidemez bu adamlar ....yakın geçmişlerine bakın...sıfıra sıfır....elde var sıfır....
Devlet arşivlerine bakın...sicillerinin rezilliğini görün...!!!!!
Ben bunlara vakti zamanında çok yüklü yatırım yaptım beni soydular...!!!!!
Allah büyük....kimsenin ahı kimsede kalmaz...!!!!!!
1980'lerde bunların belalısı....Şükrü balcı vardı....!!!!!!!
Nasıl geldi ise öyle gider....!!!!
Bu kafa ....bu karakter bu sermayeyi tutamaz....!!!!!!
Ak-iş....ak enerji .....5 milyar'a yakın borç....belkide 5 milyardan fazla....!!!!!!!
Nasıl ödenecek bu borç....??????
Soruyorum...ülkemiz tarihinin en büyük krizini yaşıyor....!!!!!!
Borçlu şirketlere yatırım yaparken...bir değil....10 kere düşünün....!!!!!!!
Sermaye....vatansever olacak....!!!!!!!!!!
Dürüst olacak....!!!!!
Karakterli olacak....!!!!!!
Ya elinden alırlar....
Ya da elinden kayar...anlayamazsın....!!!!!!
Herkes ait olduğu yere...çöplüğüne döner....!!!!!
Palandöken: Türkiye AVM Çöplüğüne Dönecek
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken, alışveriş merkezlerinin yasasının olmamasından şikayet etti.
22 Ekim 2014 Çarşamba 16:11
Palandöken: Türkiye AVM Çöplüğüne Dönecek
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, alışveriş merkezlerinin (AVM) yasasının olmamasından şikayet etti. Palandöken, "Böyle giderse Türkiye AVM çöplüğüne dönecek." dedi.
Perakende ile inşaat sektörünün büyümesine uyumlu olarak son yıllarda sayısı hızla artan AVM sayısı Avrupa ortalamasının üzerine çıktı. Mevcut 338 AVM’nin yanında yapımı devam eden 75 AVM ile birlikte sayı 413’e ulaşacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TESK Başkanı Palandöken, esnaf ve sanatkarın uzun süreden beri beklediği Perakende Yasası’nın bir türlü çıkmamasının alışveriş merkezleri sayısındaki artışta etkili olduğunu söyledi. Palandöken, yasanın çıkması ile alışveriş merkezlerinin ‘en azından bir yasaya uyacağını’ belirtti. AVM’lerin kurala bağlı olmadan, her parası olanın yaptığı bir iş olarak kayda geçtiğini anlatan Palandöken, “Maalesef ehliyet olmadan herkes araba sürüyor. Durum bundan ibaret. İşin içinde rant var. Kira geliri var. Parası olan AVM yapayım diyor, kimse de AVM’nin yapılacak bölgeye uyup uymadığını, bu işi yapacak kişinin bu ehliyette olup olmayacağını sormuyor. Çünkü yasayla belirleniş bir kuralı yok. Parası olan yapıyor.†şeklinde konuştu. İstanbul’daki tarihi Kapalıçarşı’yı örnek gösteren Palandöken şunları ifade etti:
“Burası 600 yıldır faaliyette. Demek ki hem çevresiyle uyumlu hem de vatandaş ve esnaf nezdinde muteber, güzel bir mekan. Peki, bu beton yığını AVM’ler şehre ne katıyor, insana ne katıyor? Böyle giderse ne yazık ki başta Ankara ve İstanbul olmak üzere Türkiye AVM çöplüğüne dönecek.â€
2018 İlk 6 ay:
Esas faaliyet karı : 135 mly
Finansman gideri : 265 mly
30 Haziran 2018 itibariyle toplam finansal yükümlülükler : 1.710.943.148 TL
Net Yabancı para pozisyonu : - 1.145.547.533 TL
Şirketimizin Beykoz Bölgesinde proje geliştirmek üzere Akiş Mudanya Adi Ortaklığı olarak kat karşılığı sözleşmeler imzaladığı; ayrıca %100 iştiraki olan Karlıtepe Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.'ne ait arsaların bulunduğu alanı da kapsayan İstanbul İli, Beykoz ilçesi, Beykoz I. Bölge 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile Beykoz I. Bölge 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planının, TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açılan dava sonucu iptal edilmiş olduğu öğrenilmiş ve istinaf aşamasında ivedilikle müdahale talebinde bulunulmuştur. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesi 2018/1326 E. sayılı dosyada devam eden istinaf incelemesinde, yine müdahale talebinde bulunmuş olan Beykoz Belediye Başkanlığı'nın müdahale talebi ile Şirketimizin davalı yanında müdahil olarak davaya katılma istemi kabul edilmiş bulunmaktadır. Süreçle ilgili gelişmeler için gerekli açıklamalar yapılacaktır.
Saygılarımızla,
Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
aynen akal tekstil ve ak enerjiden bize ne, gitmişsin yanlış yatırım yapmışsın sana zorla mı aldırdılar o hisseleri neden gidip aksa veya akiş almadın...burada boş boş konuşma maddog...
Kimler geldi kimler geçti...
Ayrılıkçeşmesi’nden sonraki yol 1638 yılında 4. Muradın Bağdat seferine çıkışından itibaren Bağdat Yolu adını almıştır.
Bağdat caddesini yeniden yetiştirmek ve üretmek mümkün değildir. Kalıcıdır bir yere gitmez yani milyonlarca cep telefonuna benzemez.
Çok ucuz kaldık..
eurozone gayrimenkul yıllık getiri %4 (25 sene) ,
Ek 19999
şu an herşey ucuz gibi bakalım kriz fiyatlaması ne zaman bitecek...bence bu sonbahar atlatılmadan bu seviyelerde oyalanırız...bilançolar çok dengesiz 3 aylıkta zarar 6 aylıkta süper kar var bakalım 9 aylık ne olacak...
Newton yasası borsada tam tersine işler. Aşağıya düşen tekrar yukarı çıkmak zorundadır...
Şirket yatırım finansı kullanarak alım yapıyor. Son günlerde şirket dışında yatırım finansı kullanan alım satım yapan birileri daha çıktı. Iyice sıkıştı bir pik bekliyorum ve bu sefer geri salmasın
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akenerji başlığına dönmüş başlık. birkaç kişi doğru yazmış, önce araştırıp sonra yatırım yapmak lazım.
akiş in döviz borcu çok demiş arkadaş, o konu ilginç. borçluluk hakkında araştırma yapan oldu mu? ne kadar borcu var, ne kadarı döviz, tahminen kaç yılda temizlenir, bu borç ne için ortaya çıktı gibi?
yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, bağdat caddesindeki inşaat durumundaki iki yatırım da bir yıla kalmaz kira getirisine dönebilir diye düşünüyorum. bu çok güzel haber. kağıt son zamanlarda da iyi çıkışta, sanırım geri alım işe yaradı, endekse rağmen iyi gidiyor. nazar değmesin.
Performance Stability of Turkish REITs https://www.intechopen.com/books/fin...-turkish-reits
Table 3, where the statistical summary between BIST 100 and BIST REIT index and individual REITs are presented for the whole period. There are three REITs that perform better than BIST 100. Two of them are Vakıf GYO (VKGYO) with an average of 1.67 and Nurol GYO (NUGYO) with an average of 1.18 and they both have much higher volatilities compared to BIST 100. The third one is AKIŞ GYO (AKSGYO) with an average of 1.17 and a lower volatility than that of BIST 100.
All other individual REITs and REIT index perform worse than BIST 100 and they also have high volatilities for the period. The correlations between BIST 100 and REIT indices are shown in Table 4. The strongest relation is between BIST 100 and BIST REIT index. For all of the individual REITs except two, the correlation with BIST 100 is larger than 40%. For Akiş GYO (AKSGYO), the correlation is only 3% and for Yeni Gimat GYO (YGGYO), the correlation is even a negative number, −7%.
https://www.intechopen.com/books/fin...-turkish-reits
Bu geçen senenin yazısı. Aksgy biraz hayal kırıklığı yarattı bu son günlerde. 2.23 te güçlü direnci var oradan bir 5-10 bin alırım. Citi satmaya başladı son iki gündür. Devam ederse satışlara olumsuz olur
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey sırf ucuz diye daha da aşağı gelmeyecek demek değildir
Birisi aşağıya indidiyor diye de o hissenin hakkı orası değildir.Şimdi aşağıya vereceğim diye uğraşan arkadaş.Hisse geri alımları tahtaya yüklü olarak alışa yazılınca versin.Madem vermeye çok meraklı.
Hak değirmende olur. Bir nesnenin değeri onu satabildiğin bedeldir...
Beklemedeyiz seneye verecek temettuyu düşünelim biz kısa vadeciler hiç bulasmasin :) ytd
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayrimenkul piyasası uzun süredir çok iyi performans gösterdi. Beş veya on yol sürecek bir ayı piyasası daha yüksek bir olasılık. Herkes kendini buna hazırlasın..
Sene ortasında varlıkları yeniden değerleyerek (Mark to Market) esas faaliyet Karının 8 misli özsemaye artışını havadan sağla (kağıt üzerinde).. Bedava yemek..Ne güzel İstanbul...
Saf hissedarlarında özsermaye artıyor diye sevinsin..
Özsermaye artışı esas faaliyet karı yerine yaratıcı muhasebeden kaynaklanıyorsa Tarzan zor durumda demektir..
1 Nisan - 30 Haziran 2018 arası özsermaye artışı : 570 milyon TL
1 Nisan - 30 Haziran 2018 arası esas faaliyet karı : 70 milyon TL