Düzelttim Hocam,Aylık Kısmını Hesaplamadım Daha.
İsimlerde Ne Gibi Hata Var :)
Printable View
Düzenledim :ok:
https://resmim.net/f/zOUb70.png
Cuma günü 17.02 de 801 almak istemiştim burda da paylaşmıştım. Malesef cumadan Pazartesine kadar para blokede kaldı.
İşlem pazartesi sabah ki fiyattan gerçekleşti. Aslında ben alış emrini cuma günkü fiyata göre vermiştim. İşlemin iptal
Olmasını bekliyordum. Bilginize
Bugün mkk dan posta geldi, mkk scil şifre bunun için ücret kesintisi yapar işbankası.:vk:
Ziraat para piyasası fonunu bugün saat 15.00 gibi aldım, sıkıntı olmaz değil mi? Saat 13.00’e kadar almak şart mı acaba?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tefas üzerinden değil de ziraat yatırım üzerinden aldıysanız alınmıştır. Tefas üzerinden alimlarda Saat 13:30 a kadar talimat vermiş olmanız gerekiyor.
23,84 işbankası oranımız
Arkadaşlar bir fonda yıllık yüzde 3 yönetim ücreti kesinti nasıl yüksek mi, ben bu fonda 1 ay kalsam benden ne kadar kesinti olur, başka kesintiler mevcut mudur? Ayrıca eurobond döviz borçlanma araçları fonu T3 kuralı çok uzun değil mi ? Döviz e mi yatırım yapılıyor bu fonda YBE fonu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz ve altın fonları taş çatlasa dolar yada gram altın getirisi kadar getiri veriyor.Ama alım satımları esnek olmadığı için bence cazip değiller.Onları alacağıma dolar yada gram alırım.Piyasa hareketine göre anında alır satarım.
Yönetim ücretini siz ayrıca ödemiyorsunuz.
Fon olarak şu ortamda tavsiyeniz nedir? Borsadan iyice soğudum...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
23,256 işbankası oranımız
en sonunda bizde geçeceğin anl ye
yeni hesap açacağız. değer mi asıl önemli konu o :)
ben hiç ppf almadım şimdi yapıkrediden açtım siteyi iş portfoy altında bunlar gözüküyor sadece nasıl alabilirim
Ek 21829
ben bu işi tam nasıl yapıcam forumda bi rehber varmı
bende finans ppf aldim.9 gunluk 23.90 m.k
bu ppf lerde bilesik kaybi olurmu uzun donemde ?
Bir sorum olacaktı, akbank bireysel bankacılıkta fon alım kısmında yalnız "ALE Ak portföy para piyasası fonu" gözüküyor. "ANL Ak portföy ikinci para piyasası fonunu" nasıl alabiliyoruz?
32 günden sonra bileşik kaybı olacaktır. Aşağıda bir iki oran için bileşik getiri hesabı yaptım belki bir fikir verir. Bir yıl boyunca
%18 faizle bağladığınız mevduatın bileşik faizi %19.55
%19 faizle bağladığınız mevduatın bileşik faizi %20.74
%20 faizle bağladığınız mevduatın bileşik faizi %21.93
%21 faizle bağladığınız mevduatın bileşik faizi %23.13
%22 faizle bağladığınız mevduatın bileşik faizi %24.35
Bileşik oranlarına bakarsanız mevduatta yaklaşık 2 puan bileşik getiri etkisi var. Yani şu an ki fon getirileri üzerinden gidersek 21-22 gibi bir oranla mevduat yaparsanız fon getirilerine eşdeğer bir getiri elde etmiş olursunuz.
Getiri değerlenmiyor. Fonu çeyrek altın gibi düşünün 100.000 TL'ye kaç tane çeyrek altın alabilirsiniz. 400 TL çeyrek altın diyelim. 250 adet çeyrek aldınız. Çeyrek altın 440 TL oldu. Sizin paranız 110.000 TL oldu. Elinizde 250 adet çeyrek altın var yine. Çeyrek altın fiyatı artıkça sizin getiriniz artıyor. Çeyrek altın sayınız ise sabit.
tesekkurler cevaplar icin .o zaman yilda 2 puan kazaniliyorsa 6 ayda 1 puan kazanilir ..su an pp fler kabaca mevduatin 3 puan uzerinde getirisi var.eger boyle getiri devam ederse ..6 ay durmak bile avantaji ...(piysasa faiz oranlarinin degisimine gore hareket edilerek tabi)
belkide ben yanlis yorumluyorum