Hergün makoko
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hergün makoko
Yeter artık ya bu düşüş nereye kadar
6.5 ten 28 e kac alindi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 kırılırsa 5.75 görür.
Her gün düşülür mü be dudi...bu saçmalığı sana yakıştıramadım. ..
Şu ana kadar topu topu 8300 lot
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalama 6,10
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dua edin 8300 lot.
Hayırlı cumalar, hayırlı durdolar herkese, az lotum var fakat çok umudum var :)
Çünkü gelen işlem satış olarak gelecektir.Çok iyi kar çıkmadan zor herkesin bir yükselsinde satayım dediği hisse de ancak toplayan alırsa yükselir.Sizler 15 milyon kar çıkarsa 7 liradan alırmısınız satarmısınız kafanızda değerlendirin siz satmayı düşünüyorsanız kim alır ya da riske girer.
Arkadaslar sakin sakin izleyin rica ediyorum burakara fazla yorum yapmayin. Madem mal toplu ve cok gidecek burdan mala girene yedirmeyebilirler sadece san sikmak icin basarlar. Bence burda biraz sessizlik olsa daha iyi olur gibi
Sent from my iPhone using hisse.net
Ben hala ileriden çok ümitliyim ama şimdi değil karı görürüm çok iyi ise 40 kuruş yukarıdan alırım ama sağlam olur.Kötü ise diyecek bir şey yok gene alırım ama beklerim.Benim bu yazdığım sizlere nacizane 7.50 den beri önerimdi.
Katılıyorum, altta 3-4 ler den maliyet edenler çok satsın istiyorlar belkide6-7 den alan 10-11 bekler 10-11 den alan 15-16 yı böyle böyle kekonun rüyası gerçek olur belki :yahoo:
bilanço bugün gelir mi acaba ?
bilançoyu bekleyecrz artık.
YTD.
Dikkat edin....
Şirket'in borç durumu vahim....
Kısa vadeli borç....115 milyon...45 milyonu banka kredisi....
uzun vadeli borç...58 milyon....24 milyonu banka kredisi...
öz kaynak erimiş...40 milyondan...36 milyona....
Ciro satış zayıf....138 milyon....
B u ciro ile bu borçlar ödenmez....!!!!!!!!!!!!....
Şirketin borçluluk rasyoları...konkardatoya yakın....
Burda bu hisseye gaz verenlere inanmayın...hisse düşer...yükselir o ayrı...!!!!!!!
Bu şirketin durumu vahim...borçlu şirketlerden uzak durun...bu şirket yatırımcı hissesi değil....oyuncu hissesi....!!!!!!!!!
Ülkenin durumu....hayaller ötesi kötü....her ne olursa olsun...borçlu şirketleri alırken....
Bir değil...iki değil...üç kere düşünün...
Şu an borsada öyle şirketler varki...şirketin cari değeri...kasasındaki nakitten az...!!!!!....????
Durdo....birilerinde....2 tl...maliyetli çuvalla durdo var...
Durdonun tahtasında ....sayfasında iyi gazcılar var...işlerini 10 numara yapıyorlar dikkat edin...!!!!
Borsa aleminde babanıza güvenmeyin...!!!!!
Bizim buralarda koyun düşünce bıçak veren çok olur manasında atasözü var...bir de türkçede testi kirilinca yol gösteren çok olur diye bir atasözü hatırlıyorum. .😅😅😅
Bakıyorum yol gösteren çok arkadaş gelmiş..bence testi de kirilmadi koyun da düşmedi. ..
inşallah öyledir.
baddog baddog şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
604
Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
yıllık cirosu 300-400 milyon tl lere , yıllık karı ise 50-100 milyon tl lere varacak bir durdo için bu borçlar çerez parasıdır...borçlarının büyük bir kısmını makina yatırımları için yaptı...bu yatırımlarını tamamladı ve artık bu yatırımların meyvelerini yemeye sıra geldi..durdo eski durdo değildir...bir kaç gömlek büyüme ihtimalini görüyoruz...herşey önümüzdeki bilançolarda görülecek...eğer beklediğimiz ciro ve karları göremezsek ve hala eski durdoyu görürsek biz de burda durmayız...ama görürsek de orta ve uzun tutmaya devam ederiz..
kimse bize silah zoruyla hisse aldırmıyor dostum...hepimizin akıl ve mantığı ve belli bir de borsa tecrübesi var...isteyen alıyor , isteyen satıyor ,isteyen de tutuyor...
Şirket döngüyü döndüremiyor....9 aylık ciro...138 milyon...finansman gideri 32 milyon...özkaynak erimiş...
180 milyon borç...bu ciro ile bu borcu ödeyemez...sıkıntı....bu gün için yatırımcı hissesi değil...oyuncu hissesi....
Bu yazımı günler önce koydum...çok bilen arkadaşla tartıştım....!!!!!!!....???????
Bu alemde kimseye inanmayın....vatandaş ucuza heybeye durdoları doldurmuş pazarlıyor...
Şu an şirketlere....paranın yıllık maliyeti....% 50 den fazla....!!!!!!...
Durdonun borcunu senmi ödeyecen keko....
Yada soru şu.....elindeki ucuza aldığın durdolarımı pazarlıyon keko....!!!!!!.....???????
Bence burada yazmak zorunda degilsiniz ne yaptiginizi. Burada bilgi paylasmak, bilanco konusmak, net esas faaliyetini konusmak, yeni makineye alinacak uluslararasi musterilerin buyuk capli islerini konusmak guzel olur. Ama surdan burdan aldim ortalamam sudur vb bilgiler kisisel olmali diye dusunuyorum. Ama sizin tercihiniz tabiiki saygi duymaliyiz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
138 milyon ciro ile....
200 milyona yakın borç ödenmez keko....!!!!!!!!
Bu işleri öğren....her gün burda hikaye masal....insanların aklını alma...!!!!
İyi biliyorsun.....da.....
Şirketin borçlarındanda bahset...kul hakkı hiç bir şeye benzemez....
Çoluğundan çocuğundan çıkar....
Gün para kazanma günü değil...eldekini kaybetmeme günü...
Borçlu şirketleri insanlara pazarlamanın alemi yok....!!!!!
Dikkat edersen canım kardeşim şimdi söylediklerimi fiyat 3.70-4.00 seviyelerinde de söyledim. .benim maliyet 3.90 dı benden sonra 3.70 leri dahi gördü. .eskiler zaten buna şahitlik. .pazarlama gibi bir derdim yok...çünkü satmadim bilançoları görmeden de satmam...
Yıllık cirosu 300-400 milyona ve net kârı 50-100 milyona dayanacak ihracatçı bir sirket için söylediğiniz borçlar çerez parasidir. .
Hele bir bilancoyu görelim. ..Şimdilik ne dersek boştur. .ben söz verdiğim gibi satmadim tutuyorum..sizlere ise karışmam. .isteyen alsın isteyen şansın isteyen de tutsun
dogru analiz önemlidir
biraz beklemek lagzım
açıklanacak kar öemli deyil
çünkü kurun geri geliş
yeniden degerlendirme artışı
konselide bilançoda kar gelecektir
benin için öemli olan finansal giderler den önceki net kar
bu gelecek rakam
2019 yılını gösterecektir
yazınız dogrudur
yanlız biraz geç kalmış
deyilmidir
durdo hacimsiz geri geliyor
sanki taban oluşturuyor
ben çok iyi bir bilanço bekliyorum
Yaklaşık 3 aydır hisse elimdedir bu süreçte sadece 1 kez trade yaptım..kötü niyetli olsam en 10 defa trade yapardım. .Hisse zirvesinden yüzde 25 düştü. .Ama ilk aldığımız fiyatın da yüzde 55 üstünde. .eğer fiyat haklılığı gösteriyorsa? ?şu anda ben haklıyım. ..
Dediğimiz gibi ak mı kara mı bilancoda belli olacak...eğer eski durdo ise daha öncede satacağımı söylemiştim. .Ama yeni durdo olmuş ise ve şu anki fiyatları ederinin çok altında ise tutmaya devam ederim...
lan kim ipini kopardı bu köpeğin gereksiz yere havlamaya başladı
Durdo yöneticileri bilancoyu çabuk yollasın yoksa topikte kıyamet kopacak..bilanço geciktikçe hem durdoda hem de yatırımcılarda stres had safhaya ulaşıyor. . Umarım artık bu akşam yollarlar..olmazsa da p. Tesi zaten mecbur yollayacaklar
Arkadaşlar dikkat edin....
Ben veri koydum...hisse düşer yükselir...o konu ayrı...
Bu borsa alemine dikkat edin...tanımadığınız insanlara....yazan çizenlere...düşünmeden sorgulamadan inanmayın....
Bu alemde çok güvendiğiniz....işi bilen insanlar ile hareket edin...
Bu borsa alemindeki kadar....
Aşşağılık...******** mahlukat hiç bir alemde bulamazsınız...!!!!!!!...
Ben sadece veri...veriler koydum....hasılat ve borçluluk durum belirttim...
Gerisi size kalmış...hisse yükselir....hisse düşer...
Aldığınız şirketin sahiplerini...vizyonunu...yatırım..üretim ve borçluluk değerlerini bilmeden...hisse almayın...
Ülkemiz cumhuriyet tarihinin en büyük krizini yaşıyor....
Bu şirketin hakim ortaklarından biri...ülker gurubudur...
Bu gurup yapılandırma istedi...borçları ile ilgili...bi dünya parasınıda yurt dışına çıkardı...
Durdo'da...ülkerin yanı sıra...ağırlıklı olarak...ermeni ortaklığı var...!!!!!!!!!!
lan it benim dostumaa pazarlamacı diyorsun daha ne diyeceksin klavye değil sana gerçek delikanlılığı istediğin yerde istediğin ortamda gösteririm istersen adreste vereyim şirin köpek ayrıca sokarsam boğazına görürsün neyin kalın olup olmadığını
Kod : DURDO
Şirket Adı : DURAN DOGAN BASIM VE AMBALAJ SANAYI A.S.
Kuruluş : 22/09/1975
Halka arz tarihi : 15.07.1991
İlk işlem tarihi : 22.07.1991
Telefon : (0212) 771 46 06
Fax :
Faaliyet Alanı : Baskılı karton ambalaj üretim,her türlü ofset baskı
Sermaye : 16.575.788 TL
Genel Müdür : DİKRAN MİHRAN ACEMYAN
Personel Sayısı : 227
Adres : ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ, İSTASYON MAHALLESİ MUSTAFA İNAN CADDESİ NO:4134555, HADIMKÖY, ARNAVUTKÖY / İSTANBUL
WebSitesi : http://www.ddpack.com.tr
Yönetim Kurulu OKTAY DURAN
DİKRAN MİHRAN ACEMYAN
TORBEN PATRICE JEAN REINE
MICHEL JOSEPH CLAUDE DUBOIS
MUZAFFER SAYIM
ORLANDO KALUMENOS
gelmemiş at bekliyorum
Arkadaşlar sakin olun ortamı germeyin hisse den dolayı herkes gerilmeye başladı kımse kımsenin kalbini kırmasın...
Ülker % 23 payı satalı yıllar oluyor yatırım yapan şirketin borç olacak tatbiki.