Kardeşim, inşallah iyi düşünmüşsündur alırken. 20 aydır yatırımcısına kan kusturan bir şirketten bahsediyoruz çünkü
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kardeşim, inşallah iyi düşünmüşsündur alırken. 20 aydır yatırımcısına kan kusturan bir şirketten bahsediyoruz çünkü
Ben de 20 aydır bakıyorum şimdi geldim ama evlenecek değilim karı görünce giderim.
1 den 5e gelmiş hisse tabii 20 ay bekleyecek.
Mynetteki grafik doğruysa 2017 ocak ayina kadar tam 13 14 sene 1 tl civarinda fiyatlanmis alka...
Büyük yükselişin ardından 4-5 tl arasındaki banda yerleseli ise daha 2 sene olmadı.
Yani 5 sene beklersiniz diyen arkadaşlar haklı olabilir.
Tabi ki haklı olabilir , 5sene beklemek bizim gibi yatırımcılar için çok zor,birileride zaten enaz 5 yıl diyordu hatta 2,9 u görebilirde diyordu, buradaki yatırımcılar çok anlayışsız, bu hisseyi satıp çıkmaları kendilerine anlatılıyor ama birtürlü anlayamıyorlar.Bazılarıda 5 yıla kadar hisse fiyatı kadar temettüyü cebe indiririz hisse bedavaya kalır diye düş görüyor. Bu spek nasıl edecek de KY leri razı edip hisseleri elinden alacak Neyse herkezin işi zor.
Akşam yine açıklanmış bazı firmaların yıllık bilançoları. Karı düşenler, zarar edenler vs. Hedef fiyat yükseltiyor sayın halk bankası bazı firmalar için, 100 milyonlar zarar etmiş firma için hedef yükseltiyor. Bakıyorum geçen seneye göre iki katına yakın veya fazla kar açıklayan firmalara %8 10 15 artıdalar. Hey gidi heeyyy Alkaaa.
forumdaşlar dünkü takası atabilecek varmı.
Hisselerinde karekteri var çünkü her hisse de bir gurup var bu gurubun başında bir insan yani hissenin karekteri insanın karekteri demek onun için hisselerede insanlar gibi güvenilmez kimi bekletip kazandırır kimi acele kimi götürüp orada tutar herkese para kazandırır kimi götürüp çakar herkesi rezil eder.
Yüzde 26 net kar payı var
Hayır ben hisse de fazla durmam kısa vade alka da potansiyel fazla.
Sizlerede...
Şirket 2017 yılı karından hissedarlarına 1.000.lot için,
Brüt...609.49,tl....../ net ise...518.06,tl. temettü vereceğini açıkladı. Hepimize hayırlı olsun..
Temettü ödeme tarihi....19.nisan.2019
---------------------
https://www.kap.org.tr/Bildirim/743069
Uzun vadede üzmeyeceğini düşünüyorum ama kısa vadede arkadaşın dediği gibi eziyet çektirebilir. İçeriden bilgi akışı sağlanan ve önceden hisse safahatı hakkında tüyo alan kişiler önce davranıp hisseye yön veriyorlar. Her zaman olduğu gibi ky en son iş işten geçince bilgi sahibi oluyor.
https://resmim.net/f/LM5QyO.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
ya Allah aranızdayım beyler bayanlar
Hayırdır gençler sizleri buraya çeken nedir? Temel mi temettü mü teknik görüntü mü? Uyuzdur bu ama vardır sizin de bir bildiğiniz herhalde.
[QUOTE=hasan polat;3216675]Kaan bey hoşgeldin bir zaman bir hissede beraberdik ama şimdi hatırlamıyorum İnşallah sizin için bol kazançlı bir yatırım olur.[/QUOT
bende hatırlayamdım vallahi inşallah teşekkurler
2019 çeyrek görünür olsun ayrıca 2.15 deki 211 bin lot iki gün bekledi 9 emir ile birtürlü üste almadı bu kişiler
ALKA için çok uygun bir fiyatı var diyebilir miyiz?
Neden?
geçen seneye göre temettü verimini düşürdü mikrar fazla ama oransal azalma var
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Geçen yil temettü açıkladığı vakitler hisse 4.4 civarları ve 0.38+ net temettü verileceği açıklandı. Nisan 27 idi sanırım verildi o zaman da hisse 4.3-4.5 arası. Bu yıl temettü açıkladıgı vakıt hisse 4.2 diyelim. Net 0.51+ temettü veriyor. Nasıl oransal azalma oluyor? 19 nisan fiyatına göre nolur bilemem de açıklama tarihine göre bi azalma yok. Yanlış mı biliyorum.
neyi bekliyor bu mal
20 aydır anası ağlamış bir hissede 4.23 kademesine 52 bin lot satış yazmak nasıl bir haysiyet örneğidir?
alışta beklemesinden iyidir
by de kağıt gitmiyor görüyor yardım ediyor işte:)
4.23 kademesinde 5 bin lot kaldı
bitti ama işlem durdu bu seferde mall bunlar ya harbi mal
Temettüye düşükten girip mallanıp üstte atıp üstten tekrar mı verecekler millete? Hayırdır.