Neyse sesimizi duydu
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Neyse sesimizi duydu
Dzgyo %91,i deniz yatırım ortaklığının Trabzon limanının halka azını yapacaklar dikkat demedi demeyin
İlk direnc olan 2.98 kırıldı... yorumlayacak bir üstad yok mu?
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın gedik aldığını vermesin birde yatfin topladığını vermesin tahtaya az destek atsın hızlanarak yukarı gider.
https://i.hizliresim.com/D747zo.png
tabloya göre bence bulaşmayınız.....ytd
Satış açıklaması bunuda taşır yukarı bence
yatırım tavsiyesi değildir
Gidecek başka yol yok https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...975888e838.jpg
yatırım tavsiyesi değildir
slm arkadaşlar alış yapılır mı bu seviyeden. çıkarsa nereye kadar çıkma ihtimali var. yatırım tavsiyesi değildir.
Yok kardeş gırme tehlıkelı artık yazık gıt başka yere.
Devre kesici mı yedi?
Hayirlisi
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir tehlike var, satış olmasa mi yoksa ne.Ytd.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen. 3 TL den geldi buraya yukarı bir ihtimal ise aşağı 9 ihtimal.ytd
La deniz tavana kitledi de bu neyi bekloyo c...bet
Haaa tamaasam.depoyu fulluyoooo.namıssız
Bunun gideceği yer enfazla buralar zaten denizin gazıyla,görüntü mal verme şeklinde
deniz bir çözülürse bu uçurumdan aşagı yuvarlanır dikkat edin.
Evet şelale başladı.
topladılar süpüre süpüre hayret ya
bir kez daha yere çalmazlarsa eğerrrrr !
Yarın ben de girmeyi düşünüyorum. Bakalım sabah açılışta 3, 90 dan alamazsam 4 ten alırım. 5 olma ihtimali var cuma günü. Ytd
bende almayı düşünüyorum lakin bana çok saçma geldi bugün ki hareketleri..Hakeza ağabeyi DENİZ tavana yakın kapattı..kağıdı iyi tanıyan bir arkadaşımız yorum yapabilir mi?
Erken oldu ama açığa satış yasağı gelmiş. Acaba Nasıl etkiler. Düşerse alsak mı ki ?
Bugün giren herkese ağzının payını vermiş bir kağıt ve ayrıca bugün kredili işleme ve açığa satışa yasak geldi. Denizbank yükselmeye devam ederse ki edecek gibi gözüküyor bu da yükselecektir. Yine denizbank ve Finansbank’ın satış sürecinde önceki yıllarda yanlış hatırlamıyorsam 2. 3 kat pirimlenmişti hisseler. Aşağı yukarı bu sert hareketlere dayanabilecek olan varsa buyursun girsin. Hissenin güzel yani satıcının tek başına deniz bank olması. Diğer alan herkes yukardan maliyetlendi. Böyle hisseler haber akışı bozulmadığı sürece iki ileri bir geri yaparak yükselmeye devam ederler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir pasta rica etsek. Yarın ona göre hareket edelim. Hiç olmazsa açık çok var mı? Paylaşan olursa sevinirim. Ytd
Yarın kalbi olan bakmasın?
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malları küçük yatırımcılara kitlemiş olabilirler dikkatli olun çünkü tahta sahipli idi. Önceleri
Yüklü satışı deniz Yatırım yapmış. Bana göre pasta hiç olumlu değil ama bir de burdaki ustalar yorumlayabilir mi ben mi farklı düşünüyorum. Ytd
Açık yapma cüretinde bulunan varsa şayet,öttürürler adamı! Akşam gelen haber kredili açık yapanlar için yarın kara bir gün olacaktır
vay canına ne aşağı bastılar ya...
Bunlar deniz yatırım üzerinden virman olarak satmış olabilirler. Patron satmamış olabilir elinde olan yükselir zarar vermeyelim
Deniz yatırım satsaydı likidite işlem bu kadar yapılmış açıklaması verirdi.
Piyasada dolaşan lotun yarısı kadar açık. Yapmışlar