10.74'den biraz vedalastım.maksat trade olsun
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
10.74'den biraz vedalastım.maksat trade olsun
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10,74 alış yazarken 10,90 oldu, nasıi bir kısmetsizlik var anlamadım.
Bu gibi durumlarda biz ekrana girip enter yapmadan birileri görüyor galiba diye düşünmüşümdür hep :)
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katiliyorum. Birileri beni izliyor hissine kapiliyorum coguzaman. Ama sonra diyorumki binlerce islem yapan var , herkezi de izleyemezler heralde :)
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enteresan şekilde yapılıyor alımlar, kademelere alış girip beklemek yerine satışa konulan malları toplaya toplaya gidiyor. satanın malını alırım der gibi. Yanlış anlaşılmasın anladığımdan değil öylesine yazıyorum. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
2014 ekim ayı kağıdın 15.00 tl yapmışlığı var
tarih tekerrür ederse ki bu sene kdv indiriminin satışlara etkisi ,%70 ihracat çalışan firma olarak euro nun yükselmesi pozifif
Ben bu seneki bilançodan çok umutluyum
bugün düzeltmeyi 10.75 üzerinde bıraksaydı daha keyifli olurdu
aslında kağıt patronda toplu olmasa çok daha iyi yerlerde olabilir bu hisse
patronun hisseye derinlik kazandırma operasyonu istediği gibi giderse, tahmin edemiyeceğimiz yerlere de gidebilir
hayırlısı bakalım
264 günlük üzerinde kalmayı beceremeyen bu arkadaş 500 günlük üzerinde kalmayı becerebilecek mi acaba ?
https://i.hizliresim.com/7yvL5Y.png
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
9 aylıkta beklediği kar [emoji6]. Not edelim bakalım . Ama adam boş değil
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
arkadaşlar biraz mantıklı olalım 6 ayda 138 mio yapmış 9 ayda 340 mio nasıl olur ? bı hammadde fiyatlarıyla .ötv indirimi zaten buraya gitti ayrıca vesbe ihracat ağırlıklı bir yer.225 mio / 9 ay mantıklı olanı.
burada çoğu arkadaş hisseyi yukarılardan almış kendi adıma 9.90lardan kalan tüm paramı gömerek aldığım hisselerle maliyetimi 10.40 yapabildim dün ilk kez kara geçtim.herkesde ne olduğunu iyi biliyorda umut fakirin ekmeği demişler .o sebeble bizde mantık arama kardeş umudumuzuda lütfen kırma:)sende 400 bekle karı
Haklısınız , ben hisseye girerken yıllık minimum 250 mil kar etse ölüsü 11 lira eder gibi mantıkla 11.80den girmiştim . Tavan karlara bakıp hep devam edeceğini düşünmek hata olur . Ama bu 340 öngörüsünü tekrar not edelim . Biz de arkadaşın değerlendirmelerini test etmiş olacağız. Kısmet artık
not : uzun zamandır satışta olan emeklilik fonları yeniden alıma mı başlamış .yorum yapabilecek var mı?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
bende 340-360 arası bekliyorum..
Hergün istikrarlı şekil de bölye %1–1.5 artacaksa bilanço hiç açıklanmasa da olur. 10 gün değil bir ömür bekleriz :)
Alıcı kardeş aç gözlülük yapıp aşırı yükseltme, yavaş yavaş iyi gidiyorduk. Gazını kaçıracaksın :)) Yatırım tavsiyesi değildir.
kap açıklama tarihi bellimi 20si deniyordu ama
hisse Kafayı yedi ...
endeksle ters hareket ediyor
Fırsat dedik 10.77 den ortak olduk birden abi düşmesi içerden birileri haber almış olabilir.kar beklenti altındamı acaba?
Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende gözü kararttım 10.76 dan biraz daha aldım :) birden satmaları enteresan oldu. Tamam iyi bilanço fiyatlandı beklenti gerçekleşti diye vermek istediler diyelim de hisse hepi topu daha 11 olmuştu :s
Ben 300 milyona yakın bir 3. çeyrek karının geleceğini düşünüyorum. Ve bu rakama yakın bi rakam gelirse beklenti gerçekleşti diye çok satmak yerine ellerindeki pozisyonları koruyacaklarını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz. Şirket sağlam korkum yok...
takas verebilecek varmı
İş yatırımın aciklamasina gore beyaz esya satislari Turkiye genelinde 3. Ceyrekde ortalama % 21 artmiş. Simdi vesbe bu olumlu durumu cokmu fiyatlamisti da Otv indirimi bitti 4. Ceyrekde satislar azalacagi fiyatliyor?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar anlayın artık şunu..vesbe patron kağıdı..patron istemeden gitmez..sessizce biriktirmek bence en iyisi..çıktı diye sevinmeyin,düştü diye üzülmeyin...
Bilançodan yana hiç endişem yok,sorun Gedik ve Deniz üstünden satış yapan emeklilik yatırım fonlarında,nasılsa cebinden çıkmıyor,yoksa kim satar bu fiyatlara..
güzel bir tobo oluşabilir. İzlemedeyim. 10.50' ye gelsin hele. Oradan dönerse tobo hedefi ne olur bir araştırın bakalım ;)
arkadaşlar ne oluyor. nasıl bir kapanış bu.
son darbede geldi hayırlı olsun 15 bin kardan ne kar ne zarar seviyesine geldik.darde 18.00 sonrası ani bir saldırı ile yapıldı.
çıkarmı artık çok zor görülüyor.bu hisseyi düşürenler mutlaka 3. çeyrek karının miktarını bilenler .bizede soğuk su kaldı.
bilanço yüksek millet kaçsın diye yapıldıda diyebilirsiniz.
İlk defa böyle bir şey gördüm. Yasak olması gerekmezmi. yani eşleme fiyatı belli bir aralıkta kalması gerekmezmi. Kac lot gömdü .görebilen varmı
Ben şikayette bulunacağım
Kaç gündür 11 üzerinde kaldı ve bize aslında "satın satın" diye bir nevi talimat vermiş oldu. Bizlerde inat edip satmayınca son hamlede bizi kendince cezalandırdı. Şimdi, pazartesi günü bir müddet böyle götürüp aşağıdan toplayacak, ya da bilanço beklenildiği gibi değil. Bu noktada anlamak mümkün değil. Ben kendi hesabıma beklemeyi tercih ediyorum. Biraz daha düşerse de alacağım. (Ha bunlar benim düşüncelerim, kesinlikle kimseye bir şey tavsiye edemem YTD)