Güzel hareketler bunlar Uluse [emoji4]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Güzel hareketler bunlar Uluse [emoji4]
Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi
Dünya’nın 8., Türkiye’nin ilk tünel açma makinesinin trafo ve orta gerilim şalt ekipmanı Ulusoy Elektrik tarafından üretilmiştir.
Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi Dünya'nın 8. Tünel Açma Makinesinin Trafo ve O.G. Şalt Ekpimanı Ulusoy Tarafından Üretildi
10 Mayıs Çarşamba günü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet ARSLAN ile Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ’nin de katılımı ile tanıtımı yapılan Türkiye’nin ilk tünel açma makinesi yerli sanayinin en önemli ürünlerinden birisidir. Trafo ve orta gerilim şalt ekipmanı Ulusoy Elektrik tarafından üretilen tünel makinesi 3,25 metre çapında, 92 metre boyunda, 175 ton ağırlığında ve 800 KVA gücündedir. Tanıtım toplantısı esnasında Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Sait ULUSOY'a projeye olan katkılarından dolayı Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ tarafından teşekkür plaketi takdim edilmiştir.
Yerli sanayi ve yerli teknolojinin ülkemizdeki önemli temsilcisi olan Ulusoy Elektrik de bu önemli projenin içerisinde yer almanın gururunu yaşamaktadır. . Dünya’nın ve Türkiye’nin önemli projelerinin orta gerilim şalt ekipmanlarının üretimini gerçekleştiren Ulusoy Elektrik %100 mühendislik ve Ar-Ge desteği, satış sonrası hizmetleri ve kalite bilinci ile tercih edilmektedir.
https://i.hizliresim.com/1LRgVj.jpg
Beraat kandiliniz mübarek olsun
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler.
Kapanis iyi. Belirli seviyelerin altina salmiyorlar kagidi. Insallah 10.50-10.90 araligi yeni dibimiz olur. Ortaklara selamlar...
Herkese iyi akşamlar , arkadaşların isteği üzerine fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.yukarıda 22.02.2017 tarihli paylaşım var sonrasında 2 olay oldu ve bizlerin bilanço beklentileri değişti :
1-Enis beyin açıklamaları varken yinede acaba diyerek vermezken VOLKAN ÖZSÖKMEN yönetime katıldı , peşi sıra da açıklamaları geldi, ardından enerji haber e demeç veren enis bey ( burada önemli olan şu piyasanın oyuncuları sizi yanlış yada uçuk bir düşüncenizde tefe koyarlar feci şekilde dalga geçerler , dışarı çıkamazsınız ) aynı hedefleri tekrarladı işte o zaman bu paylaşım değeri kazanmaya başladı.
2- ENDONEZYA FABRİKASI sipariş karşılamaya başladı, CEZAYİR BETON KÖŞK TRAFO FAB. komple yenilendi ve donatıldı.
3- Yurtdışından siparişler bir anda çoğalmaya başlarken yeni ÜRÜNLER GAMI satışa sunuldu.
yurt dışı siparişlerindeyse can alıcı olan ÜRDÜN dü haberi hatırlayın :
Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleştirecek.
dagıtım 8 kısaca)trf. adeti ortalama 20.000 tl.dir 1.500*20.000 = 30.000.000 tl. 200 * ortalama fiyatı 12.000 tl = 2.400.000
kısacası kdv dahil 35-37.000.000 tl. lik sipariş. bakın KUZEY AFRİKA-İSPANYA-FİNLANDİYA-FRANSA-IRAK vs. vs. demiyorum daha
burada sorun şudur siparişin teslim TARİHİ !
ilginç mesela dagıtım şirketlerine yurtiçi OCAK AYINDAN BERİ DEV MOBİL TRAFOLAR satılıyor 1 haber bile bu konuda yok ?...
belirsizlik bununlada bitmiyor daha 2 gün öncesinin haberi olan TÜNEL KAZICI haberi araştırın 1 kazıcıda ÖZEL YAPIM RMU 10 ADET TRAFO KULLANILIYOR, SADECE O DA YETMİYOR DESTEK OLARAK YAKINA MOBİL TRAFO DA GEREKİYOR.Ankara metrosunu mesala bizim çok iş yaptığımız GÜRİŞ yapıyor.
Bu haberler bizim bilanço beklentimizi 8.500.000 kar dan 10-20 arasına kadar çekti. yıllıkdaysa 70-120 arasına götürdü, ilginç olanı zemin kar rakamı olan 70.000.000 u rahatlıkla geçeceğine inanıyorum. o da yıllık cironun 350.000.000 tl yi bulması demek açıkcası kademeli yükselişle çok hatta çok rahat geçeceğine inanıyorum.
herkese saygılar ve bol kazançlar diliyorum.
buradaki paylaşım benim şahsi görüşlerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkür emeğine ellerine sağlık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paylaşım için teşekkürler.seni takip ediyorum başkalarının dalaşmalarına takma.Yola devam inşAllah.Saygılar.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşaallah***
Herkese merhaba bugun Konya Yunak ilcesinde 2MW gucunde bir gunes enerjisi santrali ziyaret ettim. Kullanilan beton koskler Ulusoy Elektrik e aitti. Her bir MW icin 1 beton kosk bir de ana dagitici beton kosk var. Civarda 4 tane daha GES var. Ortaklara selamlar.
Bugun karışık kurusu oldu aşağı yukarı yukarı alanlar satanlar karıştı ama güzel oldu devamı gelir inşallah her keze bol kazanclar
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba Ürdün Elektrik idaresine 200 ya da 300 adet metal clad hücre haberi 09.12.2016 tarihinde Kap ta yaynlandı. Muhtemelen sevkıyat yapılmadı. Stok artışı olarak onları bu bilançoda gördük diye tahmin ediyorum. Fakat 1500 adet trafo haberiyle ilgili herhangi bir şeye rastlayamadım. Kaynak gösterir misiniz ? Herhangi bir dergi, internet sitesi, demeç vs. Buraya link atar mısınız? Şirket bu sene 2500 adet trafo satmayı planlıyor diye biliyorum. 1500 tanesi tek müşteriye? İLGİNÇ!!
https://i.hizliresim.com/ldVyBr.png
Beton köşk satışıyla ilgili hiç bir sıkıntı yok. Kapasite olsa daha da yapacaklar galiba. Talep yeterli düzeyde.
(Fotoğrafı santralde ben çektim)
Ulusoy Elektrik Ürünleri Ürdün'ü Aydınlatıyor
Ulusoy Elektrik yeni ürün grupları ile yurt içi ve yurt dışındaki varlığını güçlendirmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutmak ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmeyi en önemli prensiplerinden birisi olarak benimseyen Ulusoy Elektrik uzun yıllardır iş birliğini sürdürdüğü Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleştirecek.
ARKADAŞIM , zaten ULUSOY ELEKTRİK 'in aldığı sipariş yada sevkiyatın ancak 1 / 5 ini kapta görebilirsin ! ULUSOY ELK. İN RESMİ SİTESİNDEN -ŞİRKETTEN TÜM HABERLERE - BAKARSANIZ ANLARSINIZ, yetmez face yada twitter e de bakmanız gerekir yaptıkları işlerinde bazılarını kendi sitelerinde bile vermeyip bu kanaldan duyuruyorlar ?... bunlardan başka 2-3 kanal daha var değişik olarak.
Firma ve markaların yatırımcı ilişkileri ile birlikte bir de kurumsal iletişim birimleri vardır. Bu birimler gerek sosyal medya gerek sektörel yayın ve toplantılarda ve diğer tüm yerli yabancı tüm basın yayın organlarında kurumun mevcut durumunu ve projeksiyonlarını yansıtırlar. İnternet sitesine bakıldığında Fransa da kurulan dev güneş enerjisi santralinin trafolarını biz üreteceğiz diyor. İŞ DAHA PROJE AŞAMASINDA !!! evet oraya trafo verilecek ama ne zaman belli değil.Muhtemelen önümüzdeki yıl olacak. Her gördüğünüze, duyduğunuza inanmayın.
Özetle son olarak şunları söyleyeceğim ve bu topikte artık yazmayacağım.
m.efe diye bir arkadaş vardı fk 10-11 bu hisseye yatırım yapılmaz, ederi 8-9 TL. Borsa geleceği fiyatlar, hissenin ederi kesinlikle bu değil. Sadece fk ya bakacaksan ucuz hisseler sadece gyo lar var onları alın.
Size gelince deeplara; açık ve net bir şekilde hayal satıyorsunuz. Bir gün bunun altında ezilip kalacaksınız. Rasyonel olun
biraz.
9,7 milyon karı bir anda iki katına çıkardınız.
Evet çok iyi bir şirket orta uzun vadede çok iyi yerlere kesinlikle gelecek.Hele ki yurt dışı yatırımların meyveleri ile belki de şaha kalkacak. Bundan kimsenin şüphesi yok. AMA ZAMAN VE SABIR LAZIM.
Sürekli olumlu haber pompalamakla bu iş olmaz.
Şirkete hesap sormak lazım. Sürekli arayıp hatta gidip bilgi talep etmek lazım. Halka arz kazığına karşılık kendilerini piyasaya ve hissedarlara nasıl affettireceğini sormak lazım. Yatırımcılık, ortaklık böyle olur.
Son olarak büyük yatırımcı, bu güne kadar temel analize başlamamda ve öğrenmemde kilometre taşı olan eski forumda değer analizi sayfasının sahibi Sn. aLLofs a selamlar, saygılar...
Tüm Ulusoy ortakları, bugüne kadar farkında olmadan yanlış ve yanıltıcı bir bilgi paylaştıysam,bilmeyerek de olsa vebal aldıysam hakkınızı helal ediniz.
Bu fk 12 de hep kalacaksa daha dusuk fk beklentili sirketlere gecmek daha dogru olur dedim kendi adima...ilk bilanço da fk 7-8 lere dusebilir ongorum okursa bana bu izlenimi verirse dewam yoksa satarim dedim ve de sattim...ama bu hisse asla yukselmez veya yukselmeyeck bu sirket kötü yatirim yapilmaz demedim...fk si yuksek ama habire yukselen hisseler var bi da yuksele de bilir dusede bilir o farkli bir olay...benim yatirim felsefemde fk -7-8 e dusmeden veya dusecek izlenimi vermeden hisse almak ve uzun sure orda durmak yoktur...belki dr benimki yanlıştır...sirketin nakit borc durumu cogu sirkette yok ve cok iyi durumda... bunu da her zaman belirttim...bunlari yazmam bazilarini neden rahatsiz eder anlamis degilim...bakarsiniz fk 7 ye duser ama bisse 10 der 11 demez o da ayri bir konu veya fk 20 olur sirket 20 olur bunlar gayet normal...isteyen aliristeyen satar...isteyen begenir isteyen begenmez...arkadaş benim fikrime karsi cikmis guzel bir uslupla anlatmis saygi duyarım...kendi görüşüdür...gyolarin kendi faaliyetlerinden duzenli bir sekilde dusuk fk si olan fazla yoktur....degerlemecile düşünüyor cogu....bnm kastim faaliyet kar ile dusuk fk beklentisi olan sirketler....varsa da hakkim da helal olsun...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim hakkımdaki düşüncelerinize saygı duyarım ama katılmak zorunda değilim !
bakın ben yazdığım ve paylaştığım haberlerde hep adres veriyorum doğru mu? ÜRDÜN meselesine gelince sizlere TWİTTER YADA FACEBOOK a da bakın demiştim , tekrar ve tekrar okuyunuz , bu iki kanalda ÜRDÜN SEVKİYATI HAZIR DİYOR ŞUBAT AYI,
KARIN 9.700 geldiğini fakat $ değişim ve TL ye çevrimde de 8 .000.000 artı bir fark olduğunu bununda normalde şirketin kar göstermesi gerektiğini yazdım, bunuda tekrar ve tekrar okuyun, KARIN neden daha fazla olması gerektiğini ama Kalem oyunu ile fark yaratıldığını anlattım.şirketin açıklamalarını yazmak hayal satmaksa onu şirkete söyleyin , dikkatinizi çeksin ben sevkiyatın hazır yada teslim edildi olan haberleri bilançoya dahil edilmesini bekliyorum.
M.EFE kardeşim, güzel arkadaşım ben fk a bakmam ben piyasa değeri * defter değerine bakarım, şirketin karı varsa + büyüyorsa +gelecek beklentiside yüksek + çarpan etkisi benzer / yoksa yakın şirketlerin çarpan değerine bakar- düşük kalmışsa, ben o zaman işte o şirkete bakarım.
farkındaysanız herkes kendisini anlatıyor ve herkes de kendisini doğru görüyor, insan doğası, olabilir bende yanlış yapmış olabilirim ve el elden üstündür. herkese iyi akşamlar diliyorum .
Belki de sen dogru diyosun kardesim..ama ben bu felsefe ile hep kazandim ...kar varsa ve bu kar faaliyet kari ile fk lara asagi cekiyirsa 5-6 lara illaki sabirli olan kazanıyor...alkim kagit-alka...erbosan...ilk akilma gelenler...bir de yatirim yapip karlilik artacaksa ve yatirimlari borcsuz yapiyorsa o sirketleri de sewerim..ukusoyu bu gozle degerlendirdim ama ilk ceyrek ostedigimi vermedi...bunun belki de telafisini yapabilir...cok agir kış sartlari vardi ilk ceyrekte...misal bagfas boyle bir aciklama yapip sevkiyat yapamamisti yanilmiyorsam...her yiyigin bir yogurt yiyişi vardir...benimki de bu şekilde...herkes kendi yatirim stratejisini kendisi belirler nuna kizmamak lazim...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/ulusoyelectric/s...35215739678721
Son sürat çalışmaya devam ediyor uluse.
Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyorum.
ULUSOY ELEKTRİK UKRAYNA DA :)
Türkiye nin ihracat payı içerisindeki yerini her geçen gün güçlendiren Ulusoy Elektrik Ukrayna nın yenilenebilir enerji projelerinde de tercih edilmektedir. Yenilenebilir enerji projelerine özel çözümler sunan
Ulusoy Elektrik Ukrayna da devreye alınacak rüzgar enerjisi santrali için de metal clad hücre siparişi almıştır.
Sevkiyatları önümüzdeki aylarda gerçekleşecek olan metal clad hücreler Ulusoy Elektrik kalite standartları çerçevesinde rüzgar enerjisi santralinde kullanımına uygun olan üretilmektedir.
FİNLANDİYA SİPARİŞLERİ DEVAM EDİYOR :)
Müşteri memnuniyetini öncelikli iş hedefleri arasında belirleyen Ulusoy Elektrik in Finlandiya ya geçmiş dönemlerde göndermiş olduğu ürünlere ek olarak yeni siparişler katlanarak artmaktadır. Mart ayında yapılan anlaşma doğrultusunda
Avrupa nın en önemli altyapı firması Eltel Networks ten 50 ile 500 kVA arasında değişen 40 adet yağlı tip trafo siparişi alınmıştır. Ulusoy Elektrik in 2016 yılında üretime başlayan trafo fabrikası hızla üretimini arttırmış ve almış olduğu müşteri memnuniyeti geri dönüşleri ile sektördeki konumunu güçlendirmiştir. Ulusoy Elektrik dağıtım trafoları uluslararası kurumlardan aldığı sertifikalar ile kalitesini belgelemiştir.
ULUSOY ELEKTRİK İTALYA DA :) :) :)
Her geçen gün farklı pazarlardaki varlığını güçlendirenUlusoy Elektrik yapmış olduğu anlaşma doğrultusunda İtalya ya 9 adet 24 kV HMH hücre ve 6 adet gerilim trafosu gönderecek. Ulusoy Elektrik HMH serisi metal mahfazalı modüler hücreler, uzman mühendis kadrosu tarafından 36 kVA kadar sekonder dağıtım sistemlerinde, konvansiyonel veya kompakt köşk tipi trafo merkezlerinde ve endüstriyel tesislerde, dâhili mekânlarda kullanım amacı ile tasarlanmış ve IEC standartlarına göre üretilen orta gerilim şalt cihazlarıdır. Tüm tip testleri uluslararası akredite laboratuvarlarda (KEMA vb) tamamlanmış ve rutin testleri defabrikamızda yapılmakta olan Ulusoy Elektrik hava yalıtımlı metal mahfazalı modüler hücreler güvenle kullanılarak çok kısa sürede pratik bir şekilde devreye alınabilmektedir.
ULUSOY DAN KOSAVA YA DEV SEVKİYAT :)
Ulusoy Elektrik in uzman mühendis kadrosu tarafından tüm tasarımı ve üretimi gerçekleştirilen orta gerilim bağlantı ekipmanları orta gerilim ihtiyaçlarında en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Ulusoy Elektrik Kosava ya 192 adet HMH 24 kV 66 adet 24 kV RMU, 45 adet sac köşk sevkiyatı gerçekleştiriyor
İSPANYA DA ULUSOY ELEKTRİK ÜRÜNLERİ TERCİH EDİLDİ
Ulusoy Elektrik uluslararası kalite standartlarına göstermiş olduğu uyum ile Dünya nın farklı ülkelerinin elektrik şebekelerinde Türk markasının yer almasının gururunu yaşatıyor.Ulusoy Elektrik sektör devleri arasındaki yerini güçlendirerek pazarda her geçen gün daha çok tercih edilen marka haline geliyor. İspanyol firma ile yapılan anlaşma doğrultusunda 4 adet RMU hücre sevkiyatı gerçekleştirilecek.
Ulusoy Elektrik, URING serisi komple gaz yalıtımlı RMU lar 36 kVA kadar olan sekonder dağıtım şebekelerinde kullanılmak üzere IEC
standartlarına göre üretilmektedir. URING tip RMU lar farklı konfigürasyonlarda alternatifler sunan kompakt yapısı, minimize edilmiş
boyutları, 4 veya 5 pozisyona kadar fonksiyonları ayni tanka birleştirme özelliği ve modüler RMU larla kolayca bağlanabilmeleri gibi kolaylıklar sunmaktadır. Orta gerilim dağıtım sistemlerinde kullanılan gaz yalıtımlı hücreler zorlu iklim şartlarında kesintisiz enerjilendirme görevi yapabilmektedir.:whistling:
[B]BOSNA-HERSEK ELEKTRİK ALT YAPISI ULUSOY HÜCRELERİ İLE YENİLENİYOR[/B]
Dünya nın farklı noktalarındaki elektrik alt yapısının yenilenmesinde ve elektrik kayıplarının azalmasında önemli katkılar sunan
Ulusoy Elektrik Bosna-Hersek in alt yapı çalışmalarında da yer alıyor. Bu çalışmalar esnasında ihtiyaç duyulan orta gerilim modüler hücreler Ulusoy Elektrik tarafından tedarik edilecek :ok:
DİYARBAKIR OSB NİN HÜCRELERİ ULUSOY ELEKTRİK TEN TEDARİK EDİLDİ
Ülkemizin önemli sanayi merkezlerinden birisi olan Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi nin elektrik alt yapı yenileme çalışmalarında Ulusoy Elektrik tercih edildi. Diyarbakır OSB nin kesintisiz elektrik bağlantısını sağlamak amacıyla kullanılan hücreler Ulusoy Elektrik ten tedarik edildi. Söz konusu proje kapsamında Diyarbakır a 53 adet sf6 gaz kesicili hava yalıtımlı hücre sevkiyatı gerçekleştirildi.
Diyarbakır OSB elektrik alt yapısında; 94 adet OG, 12 adet AG trafomuz mevcut olup, toplam 48.647 KVA kurulu trafo gücüne sahiptir.
Havai hatların uzunluğu 17.000 m dir.
1 adet merkez trafo binası
2 adet alt trafo binası
500 adet demir ve betonarme direk
200 adet dış aydınlatma armatörü mevcuttur.
hatırlarsanız daha önce bu haberi ..................... :)
Bunu da YEŞİLIRMAK ELEKTRİK DAĞITIM YATIRIM HABERİ alakalı alakasız haberler kısmı :)
ULUSOY ORTA GERİLİM HÜCRELERİ ve TRAFO KÖŞKLERİ 5 ARALIK 2016 Fiyat Listesi
KOD METAL MUHAFAZALI HÜCRELER 2016 Fiyat Listesi FİYAT
HMH 36-01 Yük Ayırıclı Giriş-Çıkış Hücresi (Motosuz) 3kV-630A-16KA 8750,0 TL
HMH 36-02 Sigorta Yük Ayırıcılı Trafo Koruma Hücresi 36kV-630A-16KA 9500,0 TL
HMH 36-03 Gerilim Trafo Hücresi 36kV-630A-16KA 34,5/01 60VA veya 3x31,5/0,4 KV 13250,0 TL
HMH 36-03İ İç İhtiyaç Hücresi 36kV-630A-16KA 31,5/0,22kV 800VA veya 1x34,5 kV 12750,0 TL
HMH 36-04 Kesicili Giriş-Çıkış Trafo Koruma Hücresi 36kV-630A-16KA A.Trafo+Analog röleli 19500,0 TL
HMH 36-04-1250A Kesicili Çıkış Hücresi 36kV-1250A-16KA A.Trafolu + Röleli 22000,0 TL
HMH 36-05 Kesicili Kuplaj (Bara Bağlama ) Hücresi 36kV-630A-16KA (Röle Hariç) 28250,0 TL
HMH 36-05-1250A Kesicili Kuplaj (Bara Bağlama ) Hücresi 36kV-1250A-16KA (Röle Hariç) 31500,0 TL
HMH 36-06 Ayırıcılı Giriş-Çıkış Hücresi 36V-630A-16KA 8250,0 TL
HMH 36-06-1250A Ayırıcılı Giriş-Çıkış Hücresi 36V-1250A-16KA 10000,0 TL
HMH 36-07 Kablo Giriş Bağlantı Hücresi 36kV-630A-16KA 4750,0 TL
HMH 36-07-1250A Kablo Giriş Bağlantı Hücresi 36kV-1250A-16KA 6000,0 TL
HMH 36-08 Akım ve Gerilim Ölçü Hücresi 36kV-63A-16KA 100In ,X/5 Kombi Sayaçlı 18750,0 TL
HMH 36-09 Bara Yükseltme Hücresi 36kV-630A-16KA 4750,0 TL
HMH 36-10 Akım-Ölçü Bara Yükseltme Hücresi 36kV-630A-16KA 6750,0 TL
HMH 36-11 Akım Ölçü Hücresi 36kV-630A-16KA 7250,0 TL
HMH 36-12 Kesicili Bara Bölme Hücresi 36kV-630A-16KA 20000,0 TL
HMH 36-13 Yük Ayırıcılı Bara Bölme Hücresi 36kV-630A-16KA 9750,0 TL
HMH 36-14 Gerilim Trafolu Kesici Hücresi 36kV-630A-16KA Analog Röleli 28250,0 TL
HMH 36-14-1250A Gerilim Trafolu Kesici Hücresi 36kV-630A-16KA Analog Röleli 31000,0 TL
HMH 36-15 Ayırıcılı Akım Gerilim ölçü Hücresi 36kV-63A-16KA 18500,0 TL
HMH 36-15-1250A Ayırıcılı Akım Gerilim ölçü Hücresi 36kV-1250A-16KA 22000,0 TL
HMH 36-16 Yük Ayırcılı Kuplaj Hücresi 36kV-630A-16KA (Başkent Tipi) 12500,0 TL
HMH 36-17 Parafudur Hücresi 7500,0 TL
HMH 36-19 Akım ve Gerilim Ölçü Hücresi 36kV-630A-16KA , X/5 Kombi Sayaçlı 18750,0 TL
HMH 36-20 Akım ve Gerilim Ölçü Hücresi , Kablo Çıkışlı 36kV-630A-16KA 18750,0 TL
UBET B25 BETON KÖŞK 2500x2500x3500 mm 11750,0 TL
UBET B32 BETON KÖŞK 2500x3200x3500 mm 15000,0 TL
UBET B36 BETON KÖŞK 2500x3600x3500 mm 15000,0 TL
UBET B43 BETON KÖŞK 2500x4350x3500 mm 15000,0 TL
UBET B48 BETON KÖŞK 2500x4850x3500 mm 16250,0 TL
UBET B53 BETON KÖŞK 2500x5350x3500 mm 16250,0 TL
UBET B64 BETON KÖŞK 2500x6400x3500 mm 16250,0 TL
UBET B72 BETON KÖŞK 2500x7200x3500 mm 17500,0 TL
ULUSOY GÜÇ TRAFOLARI
2500 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 31750 USD
2000 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 28800 USD
1600 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 21350 USD
1250 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 18550 USD
1000 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 16600 USD
800 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 15050 USD
630 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 12275 USD
400 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 8500 USD
250 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 6750 USD
160 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu 5600 USD
100 kva Hermetik Yağlı Güç Trafosu
ULUSOY GAZ YALITIMLI RMU HÜCRELER 2017 FİYAT LİSTESİ
Yük Ayırıcılı Giriş-Çıkış Hücresi 14500,00 TL
Sigorta Yük Ayırıcısı Birleşiği / Sigortalı Trafo Koruma Hücresi 17000,00 TL
Kesicili Giriş Çıkış Hücresi / Trafo Koruma Hücresi (Röle Hariç) 42750,00 TL
Gerilim Trafosu İç İhtiyaç Hücresi (Ayırıcı Hariç) 12250,00 TL
Akım-gerilim-ölçü Hücresi (Ayırıcı Hariç) 17500,00 TL
Kesicili Kuplaj Hücresi (Röle Hariç) 56250,00 TL
Ayrıcılı Kuplaj Hücresi (Röle Hariç) 20250,00 TL
Kablo Bağlama Hücresi 4250,00 TL
Kompakt RMU (Genişleyebilir) 42750,00 TL
Kompakt RMU (Genişleyemez) 40250,00 TL
OG akım-gerilim transformatörleri Esitaş/Esit ,Toroidal Tip, devre kesicisi ULUSOY marka olarak düşünülmüştür.
Ayrıca Tedaş şartnamesine uygun koruma rölesi istenmesi durumunda 1250.00 TL (NET) fiyat farkı uygulanacaktır.
2016 fiyatlarına % 10 EKLEYİNİZ.
Alım satım grafiği atabilirmisiniz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki paylaşımımda İSPANYA ya sevkiyat haberini daha önce vermiştim onun yerine bunu sayın :)
Ülkemiz demiryolu hatlarında yaklaşık 20.000 adet ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. üretimi izolatörler kullanılmaktadır.
Demiryollarına yapılan yatırım dünya çapında yıllık 70 milyar dolar düzeyindedir. 2020 yılına kadar yapılacak toplam yatırımın
1 trilyon dolara erişmesi beklenmektedir.
Türkiye nin ilk yerli katener sistem üreticisi olan ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. kısa sürede bu alanda da marka haline gelmiştir. Özgün tasarımlar,kaliteli yerli üretim, hızlı sevkiyat, müşteri odaklı çalışmalar Ulusoy Elektrik i sektörün lokomotifi haline getirmiştir.
Katener sistem; Trenlerin hareket edebilmesi için gerekli olan elektrik enerjisini tüm hat boyunca taşındığı havai hat sistemidir.
Günümüzde 2023 yılı hedefleri doğrultusunda, 10 bin kilometrelik yüksek hızlı tren, 4000 km yeni konvensiyonel tren hattı,
elektrifikasyon ve sinyalizasyon çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. 2023 yılında hızlı tren hatları ile birlikte toplam 26.000 km, 2035 yılında ise toplam 30.000 km demiryolu hedeflerine ulaşılması amaçlanmıştır.
Firmamız hızlı tren hatları, banliyö tren hatları, şehir içi hafif raylı sistemlerde kullanılmak üzere konvansiyonel katener sistem havai hat parçaları üretmektedir.
Ülkemiz demiryolu hatlarında yaklaşık 10.000 set ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. üretimi konsol-hoban set bağlantı parçaları kullanılmaktadır.
İletken aksesuarları; iletken teller (kontak ve pandül telleri) üzerindeki bağlantı parçalarıdır.CuNi2Si hammaddesinden üretilen bu parçalar ülkemizde ilk defa firmamız tarafından üretilmiştir. Yaklaşık 2 sene süren Ar-Ge çalışmaları neticesinde bu ürünler yabancı muadilleriyle eş değer kalite de üretilmiştir. Konsol-hoban setlerin ve izolatörlerin tamamlayıcısı niteliğindeki bu bağlantı parçaları ürün gamımızı genişletmiş, güçlendirmiştir. Otomatik gergi setleri; farkli konfigürasyonlarla firmamız tarafından üretilmiş, TCDD ile yapılan iş birliğiyle tüm saha testleri başarı ile tamamlanmış, seri imalata geçilmiştir. Multidisipliner çalışmanın bir ürünü olan havai hat parçalarını ilk kez ülkemizde üretmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. KOLİN-GÜLERMAK İŞ ORTAKLIĞI ile imzalamış olduğumuz sözleşmeyle BAŞ- KENTRAY PROJESİ NİN tüm katener sistem ürünlerini firmamız üretecektir( alakalı alakasız haberler kısmı :) ). Ürünlerimiz için vitrin olarak değerlendirdiğimiz bu projenin çalışmalarına büyük bir enerji ile başladık. Aynı zamanda hızlı tren hatları için Ar-Ge çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ülkemiz demir yollarında Ulusoy Elektrik markası yerli üretimin, Türk mühendisliğinin en güzel örneğidir.
bir günlük bu kadar yer kaplama yeter değil mi ? verdiğim gerekli gereksiz bilgiler için özür dilerim ve çizgiler için , herkese iyi akşamlar , daha sonra isterseniz başkalarınıda paylaşırım ama KOLİN- GÜLERMAK VE GÜRİŞ in sayfalarını ziyaret edip biten ve yapımı devam eden projelerine bir bakın !...
İŞTE, SİZLERE ASIL SÜRPRİZ , BİR RÖPORTAJ !...
Tarık ÇULHAOĞLU Ulusoy Elektrik Asya Pasifik Genel Müdürü
-Ulusoy Elektrik teki görevinizden kısaca bahseder misiniz?
- Ulusoy Elektrik te, Asya Pasifik ülkelerindeki üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerinin tümünden sorumluyum. Bu bölge
içerisinde birinci önceliğimiz ise Endonezya. Şuanda Endonezya da bir üretim tesisimiz bulunuyor. Bu tesisin tüm faaliyetlerini
koordine etmekteyim.
-Görev yaptığınız ülkelerdeki Ulusoy Elektrik faaliyetleri ve Pazar payı hakkında kısaca bilgi verebilirmisiniz?
-Yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi görev yaptığım bölgeye sadece ihracat yapmıyoruz aynı zamanda bir üretim tesisimiz de bulunuyor. Bu durum bölgedeki etkinliğimiz için oldukça önemli.Fabrikamız şu anda ürettiği ürünleri özel işletmelere satabilir konumda bulunuyor. Yasal prosedürleri tamamlamamızın ardından Elektrik İdaresi ve diğer kurumlara da satış yapabilir pozisyona geleceğiz. ISO 9001 sertifikasını da aldığımız fabrikamızda hücrelerimizin Endonezya Elektrik İdaresi nin tip testlerinden geçmesinin ardından alacağı onay ile de Elektrik İdaresi ihalelerine girebilir konumda olacağız. Bu test hazırlığı süreçlerimizin sonuna gelmiş durumdayız. Çok kısa sürede tamamlayarak en yakın ihale tarihine yetişmeyi hedefliyoruz. Endonezya nın diğer pazarlara göre önemli bir farkı bulunuyor. Burada yapmış olduğumuz üretim, Endonezya ile birlikte 21 ülkenin de içerisinde bulunduğu Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği çerçevesinde diğer Asya Pasifik ülkelerine sevkiyatlarda bazı gümrük ve vergi avantajlarını beraberinde getiriyor. Böylece Endonezya da üretim yapmamızın bu 21 ülkeye satışlarda,bize önemli ölçüde fiyat avantajı ve rekabetçi bir konum kazandıracağını söyleyebilirim.
- Endonezya fabrikanın üretim kapasitesi ve hedefleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
-Endonezya Fabrikamızda şu ana kadar 100 e yakın hücre üretimi gerçekleştirerek sevkiyatını tamamladık, Endonezya nın çeşitli bölgelerinde sorunsuz bir şekilde kullanılıyorlar. Kapasitemiz yıllık 3000-4000 hücre arasında. Tabi ki bu sabit bir kapasite değil, ihtiyaca göre yıllık 10.000 seviyesine çıkabilme esnekliğimiz bulunmaktadır. Endonezya yıllık büyümesi %6 nın altına düşmeyen bir ülke. Dolayısıyla bu büyüme yenilenmeyi ve sistemlerin kurulmasını da yanında getiriyor. Bu nedenle ilk yıl için %10 luk bir Pazar payını hedefliyoruz. Sağlam,güvenli ve sürdürülebilir bir büyüme oluşturduktan sonra da 3. Yıldan itibaren bu payı %30 seviyelerine taşıyarak bölgede kemikleşmiş bir konumda olmak öncelikli planlarımız içindedir. Bunun yanında Myanmar, Vietnam, Filipinler,Malezya ve Tayvan daki gelişmeleri ve sektör faaliyetlerini yakından inceleyerek, bu ülkelere ihracatımızı artırmak ve oluşturacağımız bayi ağıyla bu ülkelerdeki Pazar payımızı artırmak da hedeflerimiz dahilindedir.
Evet Asya Pacific orjininde fabrika sahibi olmak cok onemli. Cok bakir alanlar var bu sektorde bu bolgede. Buralari cok iyi bilen biri olarak, bu yatirimin cok yerinde oldugunu dusunuyorum. Ornegin filipinlerde elektrik ulasmamis koyler var hala. Yalniz bilancoya yansimasi cok yakin zamanda olmaz, birde bu ulkelerde devlet ihaleleri rusvet lie donuyor. Bu sirket icin zorluk yaratabilir belki....
Sn. Deeplara rica etsem simdiye kadar tespit ettiginiz 2017 icinde yapilmis ve yapilacak teslimatlarinin toplam degerini buraya yazarmisinz?
İKİ RÖPORTAJ DAHA :
Arda YEŞİL Ulusoy Elektrik İş Geliştirme Mühendisi
-Ulusoy Elektrik teki görevinizi kısaca anlatır mısınız?
-Ulusoy Elektrik te 2014 yılından beri İş Geliştirme Mühendisi olarak görev yapmaktayım. Tam olarak belli bir bölgeden sorumlu olmamakla birlikte, son olarak Afganistan, Filistin, Kuzey Irak ve Sudan gibi ülkelerdeki satış faaliyetlerini takip ediyorum.
-Görev yaptığınız ülkelerdeki Ulusoy Elektrik faaliyetleri ve Pazar payı hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?
-Öncelikle yeni bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. Afganistan pazarı için bir firma ile bayilik konusunda anlaşmaya vardık.
Bu firma bizden alacağı hücre ekipmanları ile hücre üretecek ve kendi pazarına satışlar yapacak. Aynı zamanda Afganistan daki trafo ihalelerini de takip edecek. Bu Pazar için bir şey söylemek şimdilik zor olacaktır. Hedefimizi düşük tutup bekleyip göreceğiz.
Filistin pazarı bizim için sürekliliği olan bir pazardır. Mevcut bayimiz ile uzun süreli bir ilişkimiz var ve Filistin deki elektrik idareleri ile bağlantıları kuvvetli. Filistin pazarında kullandığımız ana ürünler RMU ve Trafodur. Geçen sene eski senelere oranla nispeten büyük RMU ve Trafo siparişi almamız, bu seneki hedeflerimizi arttırmıştı. Kuzey Irak ta savaştan dolayı işlerin durması bizi etkilemişti. Ancak UNDP nin açmış olduğu ihaleler var ve bu ihalelerden umutluyuz. Sudan pazarı yeni girdiğimiz bir Pazar. Geçen sene yapmış olduğumuz satışlar sayesinde bu seneki hedeflerimizi yükselttik. Takip ettiğimiz projeler ve aldığımız geri dönüşlere göre hedeflerimizi tutturacağımızı düşünüyorum.
Yeliz Çakır Ulusoy Elektrikte Bölge Satış Müdürü ''
-Görev yaptığınız ülkelerdeki Ulusoy Elektrik faaliyetleri ve Pazar payı hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?
-Genel olarak Ortadoğu ve Afrika bölgesi ile çalışmaktayım. Ulusoy Elektrik her iki bölgede de giderek güçlenen bir konuma sahip.
Ürdün yanı sıra Moritanya, Senegal, Etiyopya, Nijerya gibi ülkelerde de elektrik idarelerine ve özel projelere ürün tedariği yapmaktayız. Hedeflediğimiz pazarlar arasında Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Katar, Sahraaltı & Batı & Orta Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bu anlamda önümüzdeki günlerde gerekli prequalification( ön yeterlilik) ve numune üretim süreçlerini hızlıca tamamlayıp hedeflerimize ulaşma yolunda önemli bir adım atmış olacağız.
Sn. Deeplara rica etsem simdiye kadar tespit ettiginiz 2017 icinde yapilmis ve yapilacak teslimatlarinin toplam degerini buraya yazarmisinz?
''Arkadaşlar maalesef bunu paylaşmak doğru olmuyor,Açıkcası bunu paylaşmakda istemiyorum.yalnız gelecek öngörüsü ile şu BOSNA HERSEK 'in alt yapısını yapmak,ürdün, cezayir, ENDONEZYA % 30 , 21 ASYA PASİFİK ÜLKESİ , GÜNEY AMERİKA , IRAK, AVRUPA , Türki Cumhuriyetler, Rusya,Ukrayna ...
herkese iyi akşamlar...
SON OLARAK
Yine bir müşteri ihtiyacı ve talebi doğrultusunda geliştirdiğimiz ürün olan 24 kV TEST BUSHINGLI RMU ürünümüzü, kısa bir süre zarfında modüler ve kompakt bazda seri üretime kazandırdık.
Fas pazarımıza sunduğumuz bu ürünlerde müşterilerimizin talebi doğrultusunda birçok güvenlik unsuru eklenmiş ve modern görüntü
adına ön panel dizaynı yapılmıştır. Geçtiğimiz ay itibari ile kabulleri yapılan ürünlerimiz sahadaki yerlerini almak üzere yolculuğa çıkmıştır.( KAP MI ODA NE Kİ ) :)
Arkadaslar takaslarin durumu ve hisseye etkisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Malum gedik ve is yatirim, digerleri? Nasil bir yol izlerler gelecekte?