Ben 1000 lot son 2 dk da tavandan alýþ yazdým vermediler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Ben 1000 lot son 2 dk da tavandan alýþ yazdým vermediler
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
eskiden 3 ay brüt takasa giren bir hisse son 15 gün artmaya baþlýyordu.bu hissede zaten kýsmen brüt vardý.açýða satýþ, kredili iþlem yasaklanmýþtý.yani bugün nakiti olanlarla tavan oldu.kredili iþlemle tavan olmuþ olsaydý korkun derdim.ama bu defa brüt de durum da farklý.yarýn yine artý açar diye tahmin ediyorum.
açýða satýþ yok, kredili iþlem yok ve günü 30,2 milyon tl.iþlem hacmi ile tavan kapatmýþ.açýða satýþ ve krediliyi kessen koca holdinglerde de ancak bu kadar iþlem hacmi olurdu.altý dolu bir yükseliþ yaþadýðýný düþünüyorum.üçüncü çeyrek bilânço beklentisi de öncekiler gibi güçlü olsa gerek.bu þirketin üçüncü çeyrek bilançosu ne zaman açýklanacak acaba.
pasta paylasan olabilir mi tavandan ne kadar alým ve satým yazýlmýþ
dediðim gibi hisse bugün de zaten brüt benzeri haliyle yani 15 günlük açýða satýþ ve kredili iþlem yasaðýna raðmen cebine ve hissesine güvenenlerle tavan oldu.yarýn ne deðiþmiþ olacak ki.zaten yasaklý olduðu konularda yine yasaklý deðiþen sadece 15 günlüðüne aldýðýný bir sonraki gün satabileceksin.hisseyi satan olsa zaten tavan kapatmazdý.temettü, bedelsiz ve çok yaklaþan üçüncü çeyrek tarihini sadece 15 gün sürecek ayný gün satamama engeline kurban edeceklerini sanmam.bu hisseye cuma akþamý 15 gün süreli de kredili ve açýða satýþ yasaðý gelmiþti.dün ve bugün buna takýlmayan hisse yarýn neye ve neden takýlsýn.bende de bu hisse var.ve cuma günkü yasaðýn üzerine dünkü çöküþe dahi direnen hisseyi 15 günlük brüt uðruna ben satmam.satanada mani olmam.ama satandan da gücüm yettiðince alýrým haberi ola :)
Ortada mal da kalmadý son alan malýn sahibi oldu... nur topu gibi çocuðunuz var artýk
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panik yapanýn malýna talibim ona göre
Parasý olan 100 lot bile olsa arasýn kurumunu versin emrini destek atsýn. Panik yapmayýn yeter
Spek güzel çalýþýyor patronla beraber. Halka arz (ýrz) devam ediyor.
Daha önceki yazýlarýmda da bahsettim, kaðýtý çok yukarý çekebilirler diye, 15, 20 +++.
Nereye kadar, 9-aylýk bilanço önemli demekki, belki yeni bir proje baþlatabilirler, egeliler kaðýtlarýný yükseltiyor bir çok örneði var.
Brüt takas da yatýrým finans kurumlarý mahsuplaþma yapamýyor gün sonu keþ para istiyor almasý için
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özbal'da da 09 ekimde ayný 15 günlük brüt kararý gelmiþ.cuma kapanýþ' a göre p.tesi kapanýþ %-5 olmuþ.özbal ile msgyo'yu kýyaslarsak ben yarýn kapanýþta negatif bist beklentime raðmen msgyo'nun piyasadan pazartesi günü olduðu gibi pozitif ayrýþýp + bir kapanýþ yapmasýný bekliyorum.yarýn ola hayrola bakalým.herkese hayýrlý geceler.
MSGYO Kar Daðýtým Politikasý
Yönetim kurulu 11.07.2016 tarih ve 2016/19 sayýlý toplantýsýnda, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve
Sermaye Piyasasý Kurulu Düzenlemeleri, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi ve diðer ilgili mevzuat hükümleri ile esas
sözleþmenin ilgili hükümleri ve Kar Daðýtým Politikasý dikkate alýnarak kanuni mükellefler düþüldükten sonra (i) 2016,
2017 ve 2018 yýllarýna iliþkin dönem karýnýn %70’i tutarýnda ve (ii) takip eden yýllarda dönem karýnýn en az %50’si
tutarýnda kar payý daðýtýlmasýna prensip olarak belirlenmesine ve ilgili yýllarda genel kurula bu prensip doðrultusunda
öneride bulunmaya karar vermiþtir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2018 nisan yada mayýs ayýnda 2016 ve 2017'den gelecek kâr rakamlarýnýn toplamýnýn açýklamalar doðrultusunda muhtemelen % 70'i nakit veya bedelsiz olarak daðýtýlacak.bu hissenin artmasýndan ve fk oranýnýn yükselmesinden daha doðal ne olabilir ki.gerçek bir temettü hazinesi bana göre.dolaþýmdaki lot miktarý biraz daha artarsa önümüzdeki dönemde temettü sever bolca yabancý alýmýnýnda geleceðini düþünüyorum.hissede son zamanlarda görülen ortak satýþlarýna raðmen fiyatýn artmasýný artan volatiliteye ve bunun sonucunda ilerde oluþmasý muhtemel olasý yabancý ilgisine baðlýyorum.böyle temettü vaad eden þirkete yabancý gelmemiþse tek nedeni aþýrý sýð oluþudur.bu da son zamanlarda her geçen gün artan dolaþýmdaki hisse miktarýyla aþýlacak gibi duruyor.
Yarýn ne olacak acaba
Yükseliþe devammmmm
Satmayýn yeterli
Az mantýk.madem sirket çok iyi neden sirket mal satiyolar.
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Insan hic altin yumurtlayan tavuðu keser mi
Eðer altýn rengine boyanmýþ yumurtaysa hazýr alici varken neden olmasin
Eþleþme görebilen varmý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kimseye akýl verme gibi bi derdim yok ben de hisse de yok zaten.insallah kimse kaybetmez herkes az zararla atlatýr brüt surecini
baktýnýzmý net emýrlerýne acýkmý degýlmý acýksa pek etkýlenmeyebýlýr kapalýysa düþebilir gerçi bu kagýdýn ne halt edecegýný tahmýn etmekde zor
Þimdi 11.10 dedi oyak
Þimdi 10.89
çok para kazandýk diyenleri görelim evet
net emýrlerýne acýk seans durdurmamý oldu
Devreyi neden %10 da deðil de %16 küsürde kestin eyyy spk eyyy bist ?
Þu ana kadar iþlem hacmi ne kadar kaç lot iþlem oldu ?
tahta ne zaman acýlcak arkadaslar fiyat kac
En son BEYAZ 'da bir seansta 3 defa devre kesici gördüm. Msgyo rekor kýracak galiba. Satan alamýyor. Alan satamýyor. O yüzden çok agresif. Fakat iyi direniyor. YTD
Bence taban olmaz yataya baðlar 15 gün dünkü patron satmasa 20 ederi var
yatýrým tavsiyesi deðildir