%140 gibi bir prim iyi cikmis kagit
Printable View
%140 gibi bir prim iyi cikmis kagit
Nerde kalmıştık :) Ben bu hafta böyle geçer diyodum ama Naten brklryrmrdi anlaşılan ytd
Haydi hayırlısı...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimsecikler yok... 3 güne kalabalıklaşır burası.
Sebebi nedir?
hissedeyim , sessizce takip ediyoruz..
Bu sermaye artırımını yorumunu bilen dostlar yaparsa memnun oluruz.
NATUREL YENİLENEBİLİR ENERJİ TİCARET A.Ş.
NATEN
Gönderim Tarihi
16.12.2019 18:15:58
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Özet Bilgi
Bağlı Ortaklıklarımız Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. ve Angora Elektrik Üretim A.Ş. Hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimize ait elektrik üretim*santrallerini bünyesinde bulunduran ve sermayelerinin %100'ne sahip olduğumuz*Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.*ve*Angora Elektrik üretim A.Ş.*mevcut*sermayelerini 16.12.2019 tarihli Yönetim Kurulu toplantılarında nakit olarak*artırma kararı almışlardır. Anılan sermaye artışları, şirketimizin 16.12.2019 tarihli*Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirilmiş ve şirketimizin bu sermaye*artışlarına iştirak etmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Sermaye artışlarına ilişkin detaylı*açıklama aşağıdadır.
**
-********Esenboğa*Elektrik Üretim A.Ş.*16.12.2019 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında mevcut*50.000 TL ödenmiş sermayesini 40.000.000 TL'na çıkarmaya karar vermiştir.*Artırılan sermayenin 15.300.000 TL'sı Şirketimiz tarafından Güneş Enerji santrallerinin*yapımı sürecinde ödenen tutarlar ile, yapılması planlanan yatırımların*finansmanı için aktarılan nakit tutarlardan karşılanacaktır. Bu sermaye*artışında şirketimiz kaynaklarından 24.650.000 TL,
**
-********Angora*Elektrik Üretim A.Ş.*16.12.2019 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında mevcut*50.000.- TL ödenmiş sermayesini 25.000.000.- TL'na çıkarmaya karar vermiştir.*Artırılan sermayenin 12.750.000.-TL'sı şirketimiz tarafından Güneş Enerji santrallerinin*yapımı sürecinde ödenen tutarlar ile, yapılması planlanan yatırımların*finansmanı için aktarılan tutarlardan karşılanacaktır. Bu sermaye artışında*şirketimiz kaynaklarından 12.200.000 TL,
olmak üzere şirketimiz kaynaklarından her iki şirketin*sermaye ödemesi için 36.850.000.- TL aktarılmış olacaktır. Yatırımcılarımıza*saygılarımızla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
İnanılır gibi değil ,güzel bir haber düştü benden başka kimse yok...
İştirakleri sermaye arttırıma gitmiş natenin kasasından 36 milyon tl para çıkacak düşüşün sebebi bu ama şirket büyüyor ...yarın ola hayrola...
ben varım ben..:)
hadi bakalım nereye gidecek.?
:)
bı tavan yakışır artık..:)
Haber güme gitti...:28::28::28:
Allah'tan sabahtan uyanıp vermişiz..
neyse takibimizde kağıt..
Düşük hacimle bastılar aşağıya...
https://resmim.net/f/8ggnHJ.jpg
Citibank yabancı ..490.542 lota kadar çıkmış üst sıraları hedeflemiş görünüyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/806005
Çok güzel hareketler bunlar...
NATUREL ENERJİ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
31.12.2019
Borsa İstanbul’da yatırımlarının tamamı Güneş Enerjisi Santrali olan tek şirket olma özelliğine sahip
Naturel Enerji, yatırımlarına büyüyerek devam ediyor.
Şirketimiz, Güneş Enerjisi alanındaki yatırımlarını artırma hedefi doğrultusunda, Türkiye’nin önde gelen
elektrik gruplarından biri olan “Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş” ile grubun toplam 22,35
MWp kapasiteye sahip Güneş Santrali portföyünü satın almak üzere hisse satın alma sözleşmesi
imzalamıştır.
Satın almaya konu santraller, ürettikleri elektriği kuruldukları andan itibaren 10 yıl süre ile 13,3
USDcent/kWh fiyatla 5346 ve 6094 sayılı kanunlar gereğince devlet alım garantisi altında satacaklardır.
2020 yılında bu santrallerden 34,2 milyon kWh üretim, USD 4.548.600 satış geliri ve yaklaşık USD
4.100.000 gelir beklenmektedir.
Bu satın alma ile birlikte şirketimizin kurulu Güneş Elektrik Santrali gücü %103 artarak 44.07 MWp güce
ulaşacaktır.
Satış bedeline istinaden USD 1.000.000 (Bir milyon Amerikan Doları) peşinat Girişim Elektrik Taahhüt
Ticaret ve Sanayi A.Ş’ye ödenmiştir.
Ülkemize ve Güneş Enerjisine olan güvenimiz ve inancımız sayesinde yatırımlarımıza devam etme
kararlığımız sürecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.
Bu hisseyi 13-17 Ocak tarihleri arasında izleyin. Alanda- Alamayanda pişman olacak...
Bir şey biliyorsan yaz herkes bilsin...bilmiyorsan sus suyu bulandırma değil mi ?
Şimdi bu nasıl olacak iş mi yani ? Şu şu tarihlerde alan da almayan da pişman olacak şöyle olacak böyle olacak altını dolduramayacağımız argümanları dile getirmemeliyiz diye düşünüyorum.
Neyse en azından foruma hareket geldi :)
13,54 den başlayıp 14,29a kadar eldeki mallar verildi. Ortalamam 13,85dir.
13,40-13,60dan toplamaya devam.
Bu tradeleri kaçırmayın.
Ne dedik.
Bu hafta bu hisseyi alanda da satan da pişman olacak diye. Alanlar yukarıdan aldım diye pişman, satmayanlar keşke sataydım diye pişman.
Dinleyin siz bu DELİYİİİİİİ
dün dedik bu kağıt yarın 14 diye, hemde kağıt 13,28 iken diye bilmek marifet...
19.53 hedefli bir teknik oluşum var onu anlatmaya çalıştı belki SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Naçizane fikrim bu kağıt ta sattıktan sonra yerine koymak zor olabilir bu saatten sonra....(ytd)
Alanda satanda pişman deyip kendi 14.10 dan satıp pişman olan vatandaş hahahahahhs benden alanda kazansın hisse 15.93 de tirim tırın tırmalayan değil alıp yatan kazandı bu kadar basit
son takas paylaşabilecek olan var mı?
Maşallah Maşallah kanatlandık uçuyoruz..
ytd