Önünde 2 direnç var 4.65 ve 4.70 .. 4.70 OGS gişesi..
Printable View
Önünde 2 direnç var 4.65 ve 4.70 .. 4.70 OGS gişesi..
Günaydın arkadaşlar, aracı kurumlar neden hisse kiralamak ister..Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
5.70 aşağı kırılmaz ise hayırlı olsun..
vermeyin açığa satıp kâğıdı düşürecektir. i......
Bu bizim toplu mal sahibi yabancı bıyıklımı?
Zaten az olan paramla yarım bir giriş yaptık bakalım ayağımız uğurlu gelecek mi?
Herkesebol kazançlar dilerim.
Ytd
BASMAYA başladı gene ağa:)
Evet kutpo borsadaki iyi bildiğim hisselerden biri. Arada alıp satardım da.
Forumunda da hisse 9 lardayken çift hane konuşan bir gruba itiraz ettiğim için baya bir hakarete uğramıştım.
Malesef zaman beni haklı çıkardı. Keşke yanılsaydım da bu kadar ky zarar etmeseydi.
Neyse geçti gitti. İnş Nugyo da beni yanıltmaz.
Ytd
Hoşbulduk sayın kirve. İnş dediğiniz gibi olur ancak benim şahsi hedefim çok daha düşük.
Ben aylık hedefi 5.9 lara gelse şükrederek çıkarım.
Hissenin son günlerdeki hareketine bakılırsa değil çift hane benim hedef bile zor görünüyor havasında.
Düşerse de destek noktalarından 2 alım daha yapıp beklerim artık.
ytd
Sallıyorlar görüntüsü hakim..
Bakalım haftaya artık.. 4.58 altı olmasa süper olır ama 4.50 olsada sıkıntı olmaz gibi
bence refarandum öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Pozisyonlarda ufak değişiklikler olsa da önümüzdeki 3-16 nisandan önce sert hareketler olacağını pek sanmıyorum. Olaylar referandum sonucuna göre ilk birkaç gün volotiviteden sonra dengeye oturur. Mayıs ayının ortasına kadar da kademeli yükselişler başlayacağını ümit ediyorum.
Sn Sinterklass
Bir acemi yatırımcı olarak grafiğin ne olduğunu anlayamadım. Kırmızı ve yeşil barlar nedir?
Kısaca ve Türkçe olarak : Yeşil barların tek gün oluşup kaybolduğu çoook zor görülen bir durum daha önceki günlerden de
görüldüğü üzere yeşil barlar yeşil dalga halini alıyor fakat hissede asıl tepki ( kaymak da denebilir ) kırmızı zirve olduktan sonra
dönüşte oluşuyor aynı şekilde yeşil dalga olusumunda zirveden sonra yeşil barlar devam ederken düşüş başlıyor.
He tamam da ne kardeşim bu derseniz ; ereksiyon kiti gibi bir şey içinde belli haplar var :kahkah:
http://i.hizliresim.com/ldbmPr.jpg
Hayır değerli arkadaşım , kırmızı ve yeşil dalgalar arasındaki siyah minik noktalar
hacimsizliği güç toplamaya çalıştığını ve bir tarafa kırılmak istediğini gösteriyor
sonuç olarak yeşil olmuş
hepimiz küçük yatırımcıyız yeşil barlar uzar da hisse de ereksiyon etkisi luşursa evet ilaçlar doğru etki yaptı deriz.
Zarar halinde haftasonu girince insan sıkılıyor sizleri bir nebze olsun rahatlatmak (yeşil bar vasıtasıyla) için paylaşmak istedim .
YTD.
Ortaklık yapımız yok ne kadar etkilenebilir daha önce de benzer olay olmuştu. Ayrıca Halkbank olayında ne kadar etkilendik ki?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Orta uzun vadede ben de sıkıntı gormuyorum ama kısa vade icin iyi bir haber lazim.
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nugyo'da her çeyreğin hikâyesi hazır. Hep birlikte izleyip görecez.
Yeni projeler için nurol life teslimleri bekleniyor büyük ihtimal. Yeni projelerle gayrimenkul sertifikası konusundan da en çok fayda sağlayacak gyo lardan biri nugyo olacak.
Sn Valentine, kyklubu platformunda sizinle ayni adlı bir dostumuz vardı. Yoksa isim benzerliği mi?
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kopamadı şu 4.74 direncini kırıp.
Gezin bakalım aşağı yukarı.
Takipteki son hissemde gitti. Artık seni satıp alabileceğim bir hisse kalmadı:)
Beklicem mecbur.
Ytd
Ne vardır bu 4.70 de bir haftadır geçemedi
eğer zamanında 1-2-3 çalışsaydı bunları konuşmayacaktık.. şu an Çanakkale Boğazı 4.71.. köprü yapılıncaya geçerse güzel olur..
http://666kb.com/i/di1xecc24hga9clle.jpg
Hiç kaçarı yok.
Bal gibi mal toplanıyor. ( toplu mal nasıl toplanacaksa..)