bu arada kaplmn inide not al..bana hatirlat..veya hatirlatirim😊
Printable View
bu arada kaplmn inide not al..bana hatirlat..veya hatirlatirim😊
offff..
.nezaman sattın...merak ettim....
çıkacak tabiii....
düşer 2.20 ye ..gider tabi.... 4.00 lere...
şimdi alanlar ne yapacak...sen yüzde 100 kazanırken onlar maliyet bekleyecek...
yani alacaksın...geleceksin buraya yine bir gizem..yine haber var ayağı yapacaksın..
zaten niyet belli derim ozaman....sana mı söyleyeceği ne demek....o zaman lafını etmeyeceksin burada...
niye yazıyorsun o zaman..niyet ne...
yanlis anlama ama senin anlama eksikligi mi var..alanlara burdan satin dedim zaten..en son dusmeden..satin firsat bitmez yazdim.bizi dinleyenler Allah razi olsun dedi..ne maliyetinden bahsediyorsun.satin dedigimizde 6550 kapattti..o gun..sendemi sorun bendemi anlamadim😊neyse kapatalim snap dostum...sen haklisin ..
biz kaplaminin halka arzından tanışıyoruz...merak etme...
firma güzel..alınır..alınır ama bu fiyattan değil...3.00 3.20 güzel fiyatlar...
adamlar tahtayı *** etti...ırzına geçtiler defalarca ama bu sefer olmadı iş üzerinde yakalandılar...yoksa firmaya birşey dediğimiz yok...karamehmedin borsadaki tek firması...
bence yazık ediyorlar senedi....
yoksa al 3 lerden bekle...bak kimse birşey der mi....
sen hala anlayamamışsın derdimizi
rodi alan derya kardesim onada dedim SAT diye..yarisini satti..kendi tercihi😊
birde hissli kardes vardi bak o cevap ne yazmisim😊
tarihe iyi BAK😊
ahmet32 said:
10-09-2019 19:17
hissli kardes dedigimiz gibi kaybetmessin dedik sukur kaybetmedin sende..yuzde 20 kardasin bugun luk..al sat işi sende artik.
simdi ben dostlari korudummu yoksa senin hayali sozlerinle zarar mi ettirdim..
bu kadar yeter artik..Arkadaslar kusura bakmayin..fazla yazdik ama zorunlu olsu
pazarlama agizlari bunlar diye yazmissin..ben artik sana birse yazmaya gerk duymuyorum..pazarlama agizi olan sat dermi..Allah razi olsun diye cevap yazan olurmu..snap seni gene seviyoruz..istedigin iftira yi at serbestsin😊
iftira....
kim...
ahmet kardeş...sen bunu mu anladın..
neyin iftirası...
sen herhalde ne yazdığını unutuyorsun..geçmiş yazılarını bir daha bi oku.....
senin yazdıklarını hatırlattım...
sen demedin mi..daha doğrusu yazmadın mı....
bu defa hedefler farklı...
ilk hedef 6.50 eyvaallah oldu..sonra hedefi 7.50 yaptık dedin..sonra 9.00 lar dedin..
sonrasında 2 li basamakları görecek...dedin
yıl sonu b grubuna geçecek..yapacağım bunu..
bir fon ortak olabilir bu sefer farklı....
alıcı sorunumuz yok..alıcısı hazır dedin...
eyvallah riski sevmeyen satsın dedin..tamam..ama sonrada yolumuza devam da dedin..
bunları hatırlattık...
biz neyine laf ettik...
pazartesi alım fırsatları yaratabilir..düzeltme olabilir...
hedef değişmedi lafları ile hala inceden gaz vermeler..
olay bu idi ama sen nerelere getirdin..
bak birşey yazmayacaktım...
ama iftira dedin..bu olmadı...
ahmet kardeş böyle seveceksen...
sevme....
ne oldu buna birisi açıklayabilirmi takip ettiğim hisse
Rodi de şelale 3 te durulur mu?
Bu yıl sanel ,ihgzt de brut e yakalanıp taban yemistim. Dün rodrigo da bugün ralyh de şelaleden sahip kurtuldum.
tabanda 10.45 itibarı ie 570 bin lot satıcı
bıkmadan 3 ve 2 lot gedik delta alnus..
İNGBANK........ 300.000 LOT u 2.20 maliyetle
YATIRIM FİNS.. 280.000 LOT u 2.60 maliyetle
FİNANS YAT.....220.000 LOT u 2.85 maliyetle
PHİLLİPS......... 90.000 LOT u 3.37 maliyetle
PİRAMİT..........100.OO0 LOT u 4.24 maliyetle (patron malıdır..)
MARBAŞ..........100.000 LOT u 3.05 maliyetle
zamanında satanlar bunlardı...
yani malı dağıtıp hareketi başlatanlar.....
bunlara dikkat etmek lazım..bakalım ne zaman alacaklar...
4 aydaki kazancı 4 günde geri aldı...
ilk defa yakalanmadık...
ha nedeni ise 2.85 lerden hareket başlarken satmak....
yoksa eminim az da olsa yakalanırdık....
patron hala almadı.....malı yatırım finans ve piramitten çıkmıştı...
680 bin lot tabanda mal var...eminim grup iyi çalkanıyordur....
BORSAGUNDEM.COM / KULİS HABER
4 ay gibi kısa sürede 1.8 liradan 6.70 e kadar yükselen Rodrigo hisseleri bugün 3. Tabanı gördü
İsmi sık sık borsada manipülasyonlara karışan Rodrigo Tekstil hisselerinde son dönemde borsa tarihine geçecek fiyat hareketleri yaşanıyor.
4 ay önce 1.80 lira seviyesinden işlem gören Rodrigo Tekstil, 6.70 lirayı gördükten sonra sert düşüşlere sahne oldu.
Bugün 3. Tabanın gören hisse 2.69 lira ve alıcısı yok.
Tavan seviyesinde de 600 bin loto yakın satıcı bulunuyor.
Hissede bir süredir borsa çevrelerinde İspiyoncu Bahadır olarak bilinin kişinin işlem yaptığı biliniyor.
Hisseleri Kocakafa Erkan’dan devralan İspiyoncu Bahadır ın, bir süredir hisseleri pazarlamaya çalıştığı borsa kulislerinde konuşuluyordu.
BİRLİKTE İŞ YAPTIĞI KİŞİLER VE ÇEVRESİNİ DOLANDIRMIŞ
Yanına Ahmet ve Fatih ismindeki iki kişiyi alan İspiyoncu Bahadırın internet üzerinden twitter başta olmak üzere sosyal medyadan pazarlama yaptığı söyleniyor. İspiyoncu Bahadırın zirveden 150-200 bin adet hisseyi sattıktan sonra başlayan çöküşte en fazla Ahmet ve Fatih isimli pazarlamacıların zarar gördüğü söyleniyor. Bahadırın da çevresindeki bazı isimlere hisse aldırdığı ifade ediliyor.
Bu arada Anadolu Yatırım'dan dün tabana gönderilen yaklaşık 40 bin lotluk hissenin de Burak Bayram Yaman'ın kullandığı hesaplardan geldiği söyleniyor.
ÖNCE DOLANDIRIYOR SONRA KAYIPLARA KARIŞIYOR
İspiyoncu Bahadırın bu operasyonda da çok sayıda kişiyi dolandırdığı dile getiriliyor. Sıkıştığında, yakın akrabalarından birinin hastalığını bahane ederek memleketine kaçan Bahadırın yine kayıplara karıştığı bu sefer Rusyaya bile kaçmış olabileceği söyleniyor.
yatacak yerleri yok...bunlar varya....
bizim yazdığımızı..borsagündem yeni görmüş....
acaba borsagündemin hiç mi suçu yok....
28 mayısta galiba...haberini yapan o...o yaptıktan sonra haberi hareket başladı...geçmişini unutma borsagundem....
haberi yaptığına göre yakındır dipler....belkide 1.70 ve 2.00 arası tepki için bi bakmak lazım..az lotla..
en güzeli 1.20-1.50 arası bakalım...
28 Mayıs 2019 - 08:22www.borsagundem.com
TABANA DAHA YAKIN
SORU-Rodrigo ile ilgili ne gibi bir beklentiniz olduğunu öğrenebilir miyim? Hisse, geldiği seviye itibariyle alıma uygun mudur?
Berkan Çetin
CEVAP-Rodrigo Tekstil, uzun süredir dalgalı bir seyir izliyor. Hisse, borsaya geldiği Ağustos 2013’ten bu yana arada yukarı atakları olsa da devamını getiremiyor. Her defasında yukarı atak düşüşle sonlanıyor. Son olarak geçtiğimiz nisan ayında 2,89 TL’ye kadar yükselen hisse, peşi sıra satışlarla birlikte geriledi. Halihazırda 1,80 TL seviyelerinde tutunma çabası içinde olduğu görülüyor. Mevcut seviyelerde tutunamaması halinde hissenin ilk destek bölgesi ise 1,40 TL olacak. Yönünü yukarı çevirebilmesi ise alıcıların göstereceği istikrarlı ilgi ile yakından alakalı bulunuyor. Alıcıların düzenli talebi firmanın mali yapısını güçlendirmesine bağlı. Şirket kâr etmekle birlikte kayda değer bir kârlılıktan bahsetmek mümkün değil. Oluşan düşük kâr rakamları birikmiş geçmiş yıl zararlarının kapanmasına dahi yetmemekte. Bu da ister istemez hisseye olan ilginin sınırlı ve temkinli kalmasına yol açıyor. Tüm bunlardan ayrı olarak hisseye teknik açıdan bakıldığında mevcut fiyat seviyesinin tabana daha yakın olduğu gözleniyor. Söz konusu durum hissenin yukarı yönlü kısa süreli de olsa bir atak yapma olasılığını artırıyor. Ancak bunun devamının gelme ihtimali hayli zayıf olduğu unutulmamalı.
herşey bu haberle başlamıştı
Şelale olmuş akıyor mübarek...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Waww arkadaş....
Borsagündem deki haberin altında yazan foruma bakınca....okuyup ders. Almak lazım....
Kurdun kafasını, halkın koyunlarını paraladıktan sonra değil, önce kesmek gerekir.
Patron şimdi düşünüyordur...
Acaba kaçtan koysam yerine diye..
tahta kalabalıkk açıldı...
bakalım tepki nasıl olacak...
herkes trade yapıyor...acaba...
işlem hacmi rekor mübarek...an itibarı ile 2.5 milyon...
Borsagundem de yazdığına göre Ispiyoncu Bahadır bizim Ahmet i de dolandirmis
Yaz snap yaz .Bugünler senin günlerin.
niyet başka değil...
tahtayı seyrediyoruz...
amaç başkada değil....
olanı anlatıyoruz....
ahmet32 o borsa gündemde anlatılansa...
ama..
sonuçta etrafına zarar yazdırmışlar anlaşılannnn....
ama borsagundem biraz abartmış....
birde öyle 200 bin lotu kafaya yemekle bu operasyon çöküyorsa...way anam vay..tam acemilik ozaman...
bahadırı yıllardır herkez tanır...bilinmeyen adam değil piyasada...
demek ki birşeyler sezmiş ve önce davranmış...
zaten tahtanın gidişinden birileri birilerine bir madik..bir parmak atacağı belli idi...
yani bunu 1 ay önceden yazmıştım..yoksa başka türlü bitmezdi bu yükseliş...
bakalım patron ne zaman alacak...
işin ilginci bugün tahtada herkez nerede ise karla çevirdi malı...
hayret tahta izin verdi buna...var bi gariplik...
hayılısı...
sanki biraz yukarı..
ykb 150 bin...
iş 195 bin almış..,
garanti 236 bin
oyak 110 bin gedik 100 bin
meksa 55 bin satmış..
tahta yoruldu...işem hacmi rekor..halka açık kısmın tamamını geçti
Buralardan alınır mı acaba?
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, RODRG.E paylarında 26/09/2019 tarihli işlemlerden (seans başından) 10/10/2019 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.