Sanki %10-15 vurdu cuma günüde düzeltmesi kaldı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sanki %10-15 vurdu cuma günüde düzeltmesi kaldı
https://i.hizliresim.com/ZZyz6k.jpg
21 nisandan bugüne kurumlardaki takas degişimi..
https://i.hizliresim.com/P0baWb.jpg
Bu da anlık güncel takas
dolaşımda 234 milyon lot var, hüsam kağıda girdiğinde 160-170 milyona düşmüştü, girmeden önce uzun süre 222 milyondu dolaşımdaki,sonra 2014te sattım ben dedi ama 2016da marmara metal spkdan ceza yedi. sonra bir ara dolaşımdakiler 250lere kadar çıktı. artık matriks vs kullanmıyorum o sebeple yapıştıramam.
dağılımda görünen lotlar 293 milyon, dolaşımda olan 234 özetle. bu her kağıt için böyle hemen hemen. o yüzden toplama çıkarma yapmadan bakmak her daim yanıltıcı olmuştur.
bilanço çarşamba son gün. bakalım nasıl gelecek. yaptığı işlerden 735 tanesini teslim ettiği 2016da 56 milyon zarar açıklamayı başarmıştı. ki gyolarda kar teslimde ortaya çıkar. deve yüküyle döviz borcu olduğu için olabilecek kar da uçtu gitti.
2016/12 kapanış usd yaklaşık 3.52, mart usd kapanış yaklaşık 3.65. %4de oradan eksi yazr... bakalım göreceğiz.
Tera 1.5 M lot satmış alan diğer kısmı..ky olabilir. Garanti 1M yakın satmis.bugün ku çıkış tera ve garantiye kaynaklanıyor.alanlar ise 200 300 lotla diğer kurumlar.tablo diğer koyde mevcut. Telefondan atamadim
Ben teradayım 1.2 M unu benden satış telaş yapma ayaz kardeş
Hisseyle vedalastinmi captainfx
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acıkla artık arkadas devlet sırrı gibi ne bilancoymus bir acıklıyamadınız
Aynen katiliyorum ..m
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkeze hayırlı kandiller
Hayırlı isler
Hayırlı kazançlar
Sağol tüm islam alemine hayırlı olsun bugun guzelde bir bilanco gelirde insallah hep beraber mutlu oluruz bu mübarek kandil günü
yav bilançoda kar açıklayacağını nereden çıkardınız? delinin biri bir taş attı... neyse inşalla kar gelir diyelim.
Yav zaten kar aciklasa en ucuz gyo olmazdi heralde su rasyolara su fiyat o kadar komik ki
gyoların rasyoları bistteki en düşük rasyolardır zaten. ta akgiray denen adamdan beri. abuk sabuk hareket edenler hariç bir gyonun kazandırmış olduğu vaki değildir. hepsi sığ ve patron kağıdı.
abartılı ve kandırıcı değerleme raporlarıyla halka açılmış, sahiplerini zengin etmiş bedava krediye kavuşturup milletin kucağına bırakılmış. uzun yıllarca tekrar toplanıp tekrar yeni kurbanların kucağına bırakılmışlardır. o ara hareket dönemini yakalarsan çok kazanır yoksa soyulup soğana çevrilirsin.
0,73 alımları yok gibi bi şey..
0,73 ten kac gundur alım yok..
Senin beklentin ne bitpire kardeş? Ara dönem Osmanlı dönemi gibi uzun sürdü. Yol yakın herhalde yoksa bir 3-5 sene daha çalışılırmı avni nin cebine
bence bu adam kağıtları boca etmiş o yüzden ne kar açıklıyor nede temettü vermeye niyeti var. geçen sene sen 750 konutu teslim edeceksin 50-60 milyon lira zarar açıklayacaksın... yapma abicim o zaman bu işi.
zaten toplu olsa burada olmazdı, bir de o öner denen adam bulaşmış, bulaştığı her yeri pisliğe boğmuş biri zaten, duble olmuş.
benim beklentim faiz gelirim kadar çıksın kaçmak. isterse fezaya gitsin bulaşmam bunlara. niyetleri kötü. huzurun olsun istiyosan pislikten uzak duracaksın.
şu herif gebersin adağım var 2 tane koç kestirecem, cenazesine de gidip hakkım helal değil diyeceğim.
Şu projeler baska gyoda olsa fiyati en az 3 tl olurdu ustelik tek beklentiside projeleri degil kagitta toplu oyle daginik felan degil
Bunun problemi hop hop Yeni yatırımlara zıplamak. Buna inanınki yarın yatırımları 8 aylığına dursa 3 lira olur
Kesinlikle oyle captainfx yabancilar zaten dun ufaktan girmeye basladi tekrardan su endekste cok goze carpiyor kor olmak lazim gorememek icin belkide bilancoyu bekliyorlar ucuza kapatmak icin sonucta ilk ceyrek zarar yazmayı adet haline getirmis bu kagit
mümkün mü bilmiyorum ama gyo bilanço muhasebeleştirmesinin değiştirilmesi lazım. teorik olarak yüzyıl boyunca kar açıklamayabilir bir gyo, bu muhasebe metodlarıyla. kasalarında para olan ama zarar açıklayanları çok. hele bunun gibi kira geliri yoksa 500 yıl boyunca zarar açıklayabilir.
bu sefer yaptığı hareketin devamı lazım, o zaman golden cross teyidi alınır ve düşeni kırdığına emin olabiliriz. bunu nasıl yapacak bilemem.
Ne yazar önemli değil kısa vadede sadece tek isteğim inşallah gelen paralarla yeni bir çivi bile çakmayı nasip etmez bu avniye. Yoksa teslimde gelecek paraları zor görürüz. Ne biz ne yabancılar
Yav daha gecen 200 milyonluk arsayi aldi bu sirket piyasa degeri 400 milyon :)
Topu topu 1-1,5 milyon tl alıver bir zahmet avninin portakal suyu parası
evet kar tahminlerini alalım, kar açıklayacak diyenler buyursun önce :)
200 milyonluk arsayi niye aldigi belli oldu -47 milyon zarar :)
Adamsın [emoji106]eğer doğru isen tam bundan bahsettim eğer yatırımlar devam eder kısaca Yeni çivileri çaktıkça hissedersiniz daha böyle ben nezaman inşaatları durdururlar ozaman aldığım evleri satıp gireceğim bu namussuza
çöp aslında gerçek alıcı yok kendileri çıkardılar genel kurul geçsin istiyorlar genel kurulda kavga olmasın basina çıkmayalım diye manevra ve de denetçi falan filan istekleri olmasın sistem budur
ama zarar nedeniyle düşmez sattım simdi düşer diye sevinenler varsa sevinmesin çünkü kar li ve başarılı olduğu için ya da ucuz olduğu için çıkmamıştı
Adamlar kar yazmak istemiyor zaten kar yazmak istese boyle davranmaz su sirket bir sene icinde 3 milyar bile kar yazabilir isterse mallarini satip bak milyon demiyorum milyar ama piyasa degeri 400 milyon captainfx dedigimi sen anlarsin bir sirketin iki degeri vardir bir gorunen birde gorunmeyen
Yani soyle dusun sen simdi patrona gidip desen 400 milyon verim al ceketini sat sirketi bana cık git satar mi hic sanmiyorum satarsa ben talibim burayi okuyorsa :)
On numara yorum belki verir hocam sıkı pazarlık edersen malvarlığı 6/1 işlem gören hisse şuan elindeki arsaları satım dese acil 1.5 2 milyar rahat eder..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.