Aynen bu adamlar 16.5 ort. İle bu kadar malı %8 için alıp bu riske girer mi..
orasını onlar düşünsün..
Printable View
Cool panda ayhan denen adamla ilgili bir mesaj paylaşmış , bu adam sanki tahtada bunlar gibi bir grup olduğunu bilmiyor mu sanki ?
bardağın neden boş kısmına bakmaya çalışıyorsunuz
3.çeyrek kar düşmüş eyvallah
9 ayda yapılan ciro nedir?
dostlar alışverişte görsün diye mi şirket büyüyor?
Şenocak ailesi ellerinde bulundurdukları hisselere uzun süredir kayda değer temettü ve bedelsiz almadı bu yıl bu karlılıkla genel kurulda enaz %150 temettü ve %150 bedelsiz kararı alınmasını destekleyeceklerdir , olmasıda kuvvetle muhtemeldir
Bugünden sonra klimasanın temettü ve bedelsiz beklentisi fiyata yön verecektir
YTD
Bu bilançoda 28 trilyon arsa alımıda vardır elbet.
Birde yüksek kurda ihracatı bu oranda arttıran firmalar daha çok dikkatleri uzerine çeker...
Aynen dostum , mali tabloda göründüğü gibi 28 milyondan 800 bin e kar düşüşü yok diğer faaliyetlerden gelirler kısmı kafayı karıştırıyor milletin o kar aşağıdaki finansal gelir giderle ilgili bir kavram , ama totalde bir 10 milyon civarı kar düşük geldi , smm detayı yok kurdan dolayı malzeme maliyetlerimi arttı acaba ?
Yarın iki şeye bakılacak.
1. Bilanço da kar pek tatmin etmedi satalım,
2. şirket kartopu gibi büyüyor alalım.
Elimizde sadece kapasite artışı ile tavan görup 9.10 dan 18.8x i gören bir şirket var. Büyüme odaklı bakılacak diye düşünüyorum.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bilanço için kesinlikle rezalet lafı kullanmam benim için önemli olan esas faliyet karı 77 milyondan 84 milyona çıkmış rezalet diyen başka firmalara baksın sonuçta 18 milyon 3ç18 karını 101 milyona çıkarmış masraflar tabiki artmış yatırım yapan firma için normal kapasite artışının 4.çeyrekte efsane geleceğini düşünerek beklemeye devam yarın al sat çok olacak takas olarak bakarsak ak ve tacirler erken kaçtı ama tahtanın ağası ve yavrusu ykb maliyetleri 17 üstündeyken sizce düşürürler mi ?
Cool bu mübarek kardeşler Enver Çevik ve kardeşleri mi oluyor ? Bilgi verir misin ?
Son 15 gunde 10 tl den 18.70 lere gelen hissede doğal olarak herkes bu hareketi hak edecek bir bilanço bekliyordu. Bu sebeple bilanço hayal kırıklığı yarattı bir çok kişide.
Sene sonu 120 milyon kâr ile ve bu faizlerle ederi 25 tl.
Ama piyasa olmuşa değil olacağa bakiyor yani 2020 de ne olur buna bakmak lazım
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adam gibi bilanço var yok beğenmedim felan lafları dolaşıyor ortalıkta kandırmayın milleti de kendinizi de bana göre işaretlediğim yerlere iyi bakın kırmızıyı hak eden dört yer var oda zaten yatırım ve borç azalmasına gitmiş 39 milyon sermaye var 101 milyon kar gelmiş daha ne istiyorsunuz deyin kötü diyenlere
https://i.hizliresim.com/lQXZ3g.png
Mübarek kardeslerden biri devrik lider Hüsnü Mubarek. Digeri Sisi. Biri de Enver Sedat... Ona göre vaziyet alinnn...
Enver Çevik, Mehmet Nurettin Çevik ve Masum Çevik adında üç kardeş. İhmad'da şahit oldum ben yaptıkları işlemlere, 1-2 TL'den 12'ye falan götürüp nominal altına düşürmüşlerdi. Patron malı pazarlamaktır genel olarak yaptıkları iş.
Bir de Alyağ'ı almıştı bunlar ne oldu hala patron onlar mı bilmiyorum.
Hissenin hikayesi bilanço değil fiyata bakmadan hisse alınıyor ben canlı izledim Matriksten ypkredi tek tuş alım girdi ky sattı iş yatırım 16.86 ile 1.627.270 ve ypkredi 17.86 375.230 mal aldı klnma 28 den sonra çok az al sat yaptım ama 28.00 den önce alıp sattım aynı onun hareketleri gidecek tahtaların özelliğidir yukarı aşağı ve kademe bakmaksızın alım klnma da yatırım finansman alıp citi menkul e virman yapıyordu yalnız burada iş yatırım kendi namına almış yatırım fonu ykredi ve teb satmış ykredi sattığının bir kısmını bugün tekrar aldı
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Bardağın dolu tarafı hala 20 TL ederi olan bir hissemiz var.
Boş tarafı 20 TL ederi olan bilançoyu 12 TL'den mal boşaltmak için kullandı eski spekülatör. Yeniler bu bilanço ile ne halt eder hiç bir fikrim yok. Tek gördüğüm bildiğin silme mal topluyor adamlar.
Eski spekülatörün elinde olsa tahta Çeviklerin kafasına çaktığı 135bin lot + yatırım fonlarındaki malı tahtaya boca edip tahtada millete birbirini ezdirecekti, sonra yarı fiyatından toplar, bir sonraki iyi gelecek bilanço öncesi ikiye katlayıp tekrar satardı. 2014'ten beri bilirim bu tahtayı, hep aynı terane. Ha şirket büyüdüğünden 2014'te dip 2 oluyordu şimdi 6 olur ama hareket aynı.
Bu arada takas bakıyorum diye laf eden arkadaşlar takasın önemini anlamıştır herhalde, adamlar 3 aydır boşuna boşaltmamışlar o kadar malı. Şansımıza bu herifler girdi tahtaya, fena çarpılacakmışız yoksa.
2.çeyrek çok güzel gelmişti bu salak spekülatör gitmek varken niye aşağıya çekti , bu hareketi yaptıran adamlarda bunlar mı yoksa bunlarla işbirliği içinde olabilir mi milleti soğutup malı toplayıp temizleme yapıp sonra yukarı hareket ama fk düşük aşağı salmada da mal dağıldı bu adam niçin öyle yaptı o zaman 2.çeyrekten sonra ?
Sn. Cool
18 aydır seni okuyorum
Nominal fiyat bictigin hisse 18 TL oldu:cool:
Takas nedir?
Ben yatirimciyim!
Şimdi bu adam mali yarın tahtaya verse alabilecek babayiğit var mı?
Ben hisseden çıkana kadar biraz pozitif ol. Totem yapalım:)
Çok kişi emekli olur bu hisseden
Nasip diyelim. Niyetimiz hayr akibetimizde hayr olsun
Bilanço iyi ama beklendiği kadar değil
Bu nasıl algı yaratır yarın göreceğiz
Kişisel fikrim negatif algı olacağı yönünde
Anlaşılmayan ne var? En kötüsü 2020 Ağustos 6 aylık bilancoyu bekleriz.