8.24 den açığa SASA aldık hayırlı olsun . . .
Printable View
8.24 den açığa SASA aldık hayırlı olsun . . .
PSDTC nin fiyatından memnun olmayan var mı neden ?
Nerede olmalı idi ?
Baygeorge un kapatma tuşu var mı? Birinin yaptığı yorumu nasıl görmeyebilirim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
adamın profiline gir red listesine ekle var solda, ona tıkla. borsada giridği yerde bereket bırakmayan bir kesim var keşke borsada işlem yapmaları da böyle kolaylıkla engellenebilse
Aralık 2019 ve MArt 202 verileri tahminidir .
Grafiğin yukarı dönmesi oldukça iyi yorumlanabilir .
https://i.hizliresim.com/p5rvXa.png
SASA ve PSDTC 2 harika kağıt
https://i.hizliresim.com/86pmOd.png
ben fazla anlamam kardeş ama gördüğümüde artık yorumlayabilirim yaklaşık 1.5 milyon hacimle 170 bin lotla bu hisse (bu hisse için gayet güzel hacım)pazartesi gününe göre sadece 5-6 kuruş civarı artıyor ise yukarı gitmesini istemeyen birileri var 1000-2000 lotla çıkış-iniş yapan hissede 8.20-8.29 arası baba kademeler oluşmuş 8.25 19146 lot 8.27 18427 lot bu hisse için bu kademeler kolay kolay oluşmaz. yada spek baba hisseyi bu kademelere hapsediyor aşağımı salmıyor yukarımı göndermiyor işte onu yorumlama kapasitem yok
2018 ve 2019 da, POLTK te 14 - 21 TL arasi, FMIZP de 14-16 TL. arasi fiyatlarda da yasandi bunlar.
Hani hep sorariz, 5 TL. maaliyetli EGEEN, 20 TL.ye cikarsa satmazmiydin diye.
O nedenle bir karar vermek gerekiyor.
Spekmidur ne dur bilmem ben bulduğum bir şey vardır.
O da sessiz sedasız beklemek sabırlı olmak
Bu pergomon un huyu yatırımcıyı uyuz eder.
Fakat bu tahtayı yapanlar biz küçükleri dökmeden
Gaza basmazlar da.akillu olalım abidik gubiduk demeden
Güzel paylaşımlarla orta uzun önümüze bakalim
Sabredenlerle bu pergomon çok ballı ekmek yer
Ben şahsen bu tahtanın sahibine otomatik vardır
İzmirli arkadaşlara soruyorum şirket iyi yönetilmekte
cemalettin kardeş sabrediyoruz 6-7 aydır hiç satmadan alım yaparak keyfimiz yerinde 9.30 görsün mutlu olalım satalım çıkalım spek kazansın hisseyi yukarı çekecekler kazansın biz kazanalım herkes mutlu olsun.maliyet 6.30 civarı versin bize bi araba parası gidelim vermedimi yine sıkıntı yok temettü ile sıfır olmasada elimizdeki arabayı değiştirecek kadar iyi para alacağız.her şekilde mutlu olacağım derdim spek bizi arabadan bi an önce atsın:)
Baygeorge yok hissede seste yok ozletme kendini baygeorge
87 cent amerika da yaşan insanlar için muazzam bir gelirdir
bazı insanlar her çeyrek bununla geçinirler .
Sen ahmaksan ben ne yapabilirm .
Enflasyonun negatif olduğu ülkelerden bahsediyoruz zibidi .
Bensiz olurmu dostlar tek sorun yukarıdan veririm aşağıdan alırım şu ara malı verdik kaldık el ele el başa . Elbet aşağı geldiğinde alırız geri . Bizim gözde kağıdımız PSDTC SASA BASCM . En sevdiğim en ucuzu BASCM i dahi satarım ama geri de alırım . PSDTC VErilerini kendi çapımda tablo olarak paylaştım . Orada beğenilmeyen yada anlaşılmayan bir rakkam varsa düzeltir yada açıklarım. Açıkçası taş gibi kağıt dow hissesi gibi temettü veriyor . Keşke her çeyrekte versede kağıtların farkını görebilsek .
BIST te dikkatli olmak zamanı çünkü Sarı saçlı Çin ile anlaşma imzaladığı anda gözlerini orta doğuya çevirecektir . Bir sürü tamamlayamadığı muzurluk var . Onları hayata geçirecektir . O yüzden orta doğuda olanların daha dikkatli olması gerek . İran IRAK ve Suriye ile Doğu akdeniz doğal gaz yatakları ile kerhen Türkiye de herifin hedefinde . Bir kumpasa gelmemek için dikkatli olmamız lazım .
biraz başını kaldırdı şu saat itibarı ilede ezmeseler kafasını
Sayın umut0109 takas alabilir misin. Teşekkürler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...818cf40352.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
110 binlot pergamonu bugün sattım bitti
Artık hisse haftaya füze hızı ile gider
Para kazandık kazanmasına da
Sığ tahta
Satsan satılmıyor
Ortada spek falanda yok
Her taraf ky kaynıyor
İyi havada 8.50 yaptı
Düşüş havasında şelale
Bir daha kesinlikle bulsşmak istemiyorum
Emimim senettekiler kazanacak
Bu arada ne senetler kaçırdık
Hiç bir twittr üstadı da bilmiyor kağıdı
Kendi kendimizle trk kale maç oynadık
Son 10 günlük akd bakıyorum toplamda 110 Bin satış yok. Petkimdemi sattın 110 Bin lotu. Sanırım sayın kanepe yanlış topige yazdı.
Sattım diyor kağıt gitmesi gerek ama nerdeee .
Demek ki biraz daha satmalı yada sattığı mal kurbağayı ürkütmemiş .
Spek yokmuş dip not idi . KKDF fonuna ve VArlık fonuna derhal haber verile .
sabahtan fonların alması sağlanıla .
Tahtadaki yeni arkadaşlar beni tanımaz normal.
Ben her zaman sattığımı ilan ederim
İnşallah sizin için tahtanın önü açılır
110 bin lot
Sorun bu kadar lotun bir anda satılamaması
7.90 8.48 arası sattım
Süre belki de 2 ay
Onu tam bilmiyom şu anda
20 30 binlik satışa konulan lotlar benim değil
Ben her zaman aktif alır aktif satarım
Bu paylaşımım da samimi bir paylaşım
Demogojiye gerek yok
Tahtanın gideceğine bende inanıyom
Gider de inşallah kazanırsınız
Bu tahta u fiyatları haketmiyor çünkü
Sağlıcakla kalın
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e0a27a0e84.jpg
Sn. Umut0109 paylaşım için çok teşekkürler. Pembeyi aşağı kırdı diyebilirmiyiz, yoksa ihlal sayıp üstüne atma şansı var mıdır?
Yataydan gelen turuncunun üzerinde olduğu sürece sıkıntı olmaz. Pembe üçgenin üzerine atmasını bekliyorum. Önceki sayfalardaki hedefim hala geçerlidir.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim Sn. Umut0109
Hedefi hatırlıyorum, umarım gerçekleşir. :)
yine bir hareketli gün .yine çakmasalar aşağılara bari
Bu saatte devremi kesilir camış
Son anda 22605 lot 8.98den alım yapan vatandaş yarına umutları diri tuttun tşkler
Maşallah diyelim
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu artışın Bist temettü endeksine alınması ile ilgisi olabilir mi,ve bu olay hisseye olumlu etki yapar mı,tecrübeli arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim şimdi den teşekkürler,2 yıldır hissedeyim temettüsü için bekletmeye DEVAM
http://share.matriksdata.com/share.a...01202046082894
iş 76 000 alışta bizler çoğunluk satmışız küççükler hayırlısı bakalım
Daha önce satmış olup da geri gelmesini bekleyenlere geçmiş olsun. Gün içi satıp nasıl olsa yerine koyarım diyenlere de geçmiş olsun. Tahta yapıcı yok burada hisse sahipsiz diyenlere de geçmiş olsun. Kanepeden de Allah razı olsun. Bugün tahta yapıcı müthiş iş yaptı. Üstlerde kademeler doldukça aldı malı. Bugün 400 bin üzerinde küçük yatırımcı malı topladı. Devre kesici bekleyenleri pişman etti. Devreyi kapanışa yakın kesti. Karanlık odada günün en yükseğinden 20 binin üzerinde mal alarak bu fiyatları bir daha zor görürsünüz mesajı da verdi. Bu kadar mal aldıktan sonra geri gelmesini beklemiyorum. Ama gelse de sıkıntı yok Bu ay 9 şubatta 10 aşmasını bekliyordum. Beklentime bir adım daha yaklaştı.
Sent from my iPhone using Tapatalk