Baltık savuma planı nedir
Printable View
Dolar yıl sonu hedeflerinizi yazar mısınız
bugün bu başlıkta üç tane laf olsun torba dolsun cinsinden sorular içeren yazılar yazıldı...tabi halen yanıt veren de çıkmadı...millet rahatlıkla internetten yazıp yanıtını alacağı soruların burada birileri tarafından yanitlanmasini bekliyor..çok hazirlopcu bir milletiz...bunun adına da sanalda sosyalleşme deniyor ellaam...
TÜSİAD başkanı ile YİK in başkanı Tuncay Ozilhan'in konuşmalarını okuyunca, Türkiye'de halen sesi çıkan iş adamlarının ne kadar tedirgin olduklarını anlıyorum. Gelir adaletsizliğinin büyüme gayretinden, vergi tabanının tahribiyle sonuçlanacak bütçe açığıni kapama telaşınin yanlışlığı dan bahsediyorlar... yönetimin iş alemine danışmadan vergi getirmesini siddetle eleştiriyorlar...
https://m.ensonhaber.com/amerikali-o...nini-ovdu.html
y.t.degildir.
Bu bademlerin göstermelik amerikan karşıtlığı imzamdaki gibidir.
Tarih boyunca hep böyle oldu, hep böyle olacak.
ayrıca şu zat-ı zerzevat % 100 dolarda değilse ben hiç bir şey bilmiyorum.
doların 3/1 ini bozup smart almadığım için bin pişmanım günaydın 2,4 ta 10 oldu hisse daha da gidiyor nerde durur bilemem yada düşer fakat çok pis kar kaçırdım =(((
Emlak konut: şirketimiz projelerinden istanbul esenyurt hoşdere 6. Etap arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi (semt bahçekent) tasfiye edilmiş olup, kalan ikmal inşaat işleri şirketimiz tarafından ihale edilecek
sanırım
İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortaklığı
da gümlemiş
"Van minüt" deyince insan en azından Van minüt olsun direnmeli kardeşim!!..
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...-etti-5489798/Alıntı:
Son dakika Türkiye NATO savunma planını kabul etti
https://www.youtube.com/watch?v=Z09VGntKio8Alıntı:
NATO'DA S 400 İÇİN VERİLEN BU SÖZ,RUSYA İLE ARAMIZI BÖYLE AÇACAK!
İskoçun oğlu koşarak babasının yanına gelmiş : "Baba baba bugün 1 pound kazandım" demiş...
Baba : "Nasıl yaptın ki"
Oğul : "Kırmızı belediye otobüslerine binmedim arkasından koşarak gideceğim durağa kadar gittim...Bilet parasını vermedim cebimde kaldı"
Baba : "Ulen eşşoğlusu...O zaman taksiye binmeyip taksinin arkasından koşsaydın ya...20 pound kazanırdın"
demiş...
05 Aralık Perşembe 10:06 ÇİN TİC. BAK. SÖZCÜSÜ GAO: TİCARET KONUSUNDA ÇİN ABD YAKIN TEMASTA -BN
SMART...20 gün kadar önceydi sanırım, ben aldım 2,5X seviyelerinden ky. sermayesiyle ..
kısa bir süre sonra 2,8X ler civarından verdim.
Biri bana yeminli billahlı konuşsa 11 leri aşacak dese, buraya kadar bekler miydim...
Mümkünatı yok 3,2X lerden sonra hiç durmaz verirdim.
Burası Türkiye .. yarın ne olacağı beli değil, hele bistte 1 saat sonrası..........:oleyo:
*tcmb: 2020 yılında bir hafta vadeli repo ihaleleri temel politika aracı olarak kullanılmaya devam edilecektir
*tcmb: Para politikası kararları, enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer tüm unsurlardaki gelişmelerdikkate alınarak oluşturulmaktadır
*tcmb: Tcmb 2019 yılında parasal duruşunu enflasyonun ana eğilimine dair göstergeleri dikkate alarak belirlemiştir
*tcmb: Bu çerçevede, türk lirası likidite yönetiminde günlük repo ihale miktarı belirlenirken ikincil piyasa gecelik faiz oranları ortalamasının politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı civarında oluşması, hedeflenecek
*tcmb: Tcmb 2019'da parasal sıkılık düzeyini, enflasyondaki düşüşün sürekliliğini ve hedeflenen patika ile uyumunu sağlayacak şekilde oluşturmuştur
*tcmb: Enflasyon hedefi, hükümet ile varılan mutabakatla uyumlu olarak yüzde 5 olarak korunmuştur
*tcmb: Tcmb’nin enflasyon tahminleri ve bunların ima ettiği ana eğilimler karar alma sürecinde önemli bir yer teşkil etmektedir
ben de fonet vardı 3.46 maliyetle 7.48den bugün vedalaştım bunlar yine üzerimize boşalmadan. Arabamı değiştireceğim fonet sayesinde :)
Son dakika: Türkiye ile Libya arasındaki Doğu Akdeniz anlaşması bugün Meclis Genel Kurulu'nda oylanacak.
Niye gerilsinki...Oylamada herkes olumlu oy kullanır...
Şimdi düşen faizler ile krediler çekildi millet yine borçlandı.
Alan aldı satan sattı. Stoklar azaldı.
Alan 3-5 belki daha fazla süre borç ödeyecek.
Satan yeniden alım için üretmek için borçlanacak vs.
Bu durumda bir kaç yıl daha durgunluk olmaz mı?
Ne dersiniz?
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
05 Aralık Perşembe 14:33 YABANCILAR 29 KASIM HAFTASINDA 158,5 MN DOLARLIK HİSSE, 54 MN DOLARLIK DİBS SATTI
05 Aralık Perşembe 14:33 YURTİÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI GEÇEN HAFTA 1,4 MİLYAR DOLAR AZALDI
Bu kesimden İsmet İnönü'yü özellikle çok sevenler de vardır.
Atatürk nefretinin saptığı çıkmazlardan biridir...
2 liradan Smart aldım...
Hala tutuyorum.
:)
merhum İsmet İNÖNÜ' nün kapısına bekçi bile olamayacak , niteliksiz, okumadan- okuduğunu anlayamadan kulak dedikoducularının ne düşündüğünün önemi yoktur. Yaşamı boyunca bu milletten almak üzerine değil millete canını vermek dahil cephelerde ( sıcak saraylarda değil ) koşan değerli büyüklerimize laf edenler ; hazımsız, kuyruk acılı insanlardır. Bu milletin en derindeki kökünden en uçtaki sürgün bebesine ( yeni doğmuş fert ) kadar hainlik yapmadıkları sürece saygı gösteririm.
Atatürk ve arkadaşları yok olmak üzereyken milleti yeniden toparlamış ve bayrak altında birleştirmiştir. En önemlisi de ; ayağında çarık bile olmayan insanları motive ederek 10 yılda onlarca sanayi tesisi kurmuş ve sağlam ekonomik temeller atılmıştır.
Bunların ağa babaları da vasat biri zaten hatta vasat altı...Ne bekliyorsunuz ki ve cevap veriyorsunuz ki ?
Turan Akıncı'dan
'' İşgal İstanbul’unda İngilizlerden, Damat Ferit’ten,
Padişahtan ve benzeri çevrelerden para alıp,
Yazı yazan ********lere hesap sorulmuştu.
Cumhuriyet bu dönemde kalleşlik yapan 150 kişiyi
Türkiye’den atmıştı.
Listeye bakın.
Tanıdık isimler var mı?
++
Refik Halit Karay - Aydede Gazetesi sahibi.
Refii Cevat Ulunay - Alemdar Gazetesi sahibi
Mevlanzade Rıfat - Serbesti Gazetesi sahibi, Hürriyet ve İtilaf üyesi
Sait Molla - Türkçe İstanbul Gazetesi sahibi
İzmirli Hafız İsmail - İzmir Müsavat Gazetesi sahibi ve eski muharriri, Darülhikmet üyesi
Bahriyeli Ali Kemal - Bandırma Adalet Gazetesi sahibi
Neyir Mustafa - Selanik Hakikat Gazetesi sahibi
Ferit - Köylü Gazetesi eski muharriri
Pehlivan Kadri - Alemdar Gazetesinden
Fanizade Ali İlmi - Adana Ferda Gazetesi sahibi
Trabzonlu Ömer Fevzi - Balıkesir İrşat Gazetesi sahiplerinden
Hasan Sadık - Halep Doğru Yol Gazetesi sahibi
İzmirli Refet - Köylü Gazetesi sahibi ve müdürü
++
İşgal kitabında 50 sayfalık bir,
Mütareke basını bölümü yazdım.
Çok detaylı bir bölüm oldu.
Takriben 200’e yakın günlük gazete makalesini taradım.
50-60 makaleden alıntılar yaptım.
Aslında büyük hayat dersi.
++
Refik Halit Karay’ın makalesi:
“Anadolu’da bir patırtı, bir gürültü, kongreler, beyannameler falan, sanki bir şey yapabilecekler?
Blöf yapmanın sırası mı?
Hangi teşkilatın, hangi kuvvetin var?
Bu ne hayal?
Kuzum Mustafa sen deli misin?”
++
Bunu yazan adam beni affedin diye köpek gibi yalvarmıştı. ''
Borsada yabancı payı %61,02'ye düşerek 2005 yılı haziran ayına gerilemiş oldu.