Yarın ayın 9'u.
Zamanlama çok manidar.:)
Printable View
Burce 11.50 lerde tavan olmuş bugün, biz de hala Cemts 9 üstü, 9.17 direnç kırsın diyoruz, pehhh Tarman ağa.
Burce 12 lere gidiyor Mercedesçi Cemts hala 9 üstüne atsam mı diye düşünüyor, ah Tarman ah, bizi anlayacağınızı düşünüyorduk ama sen de bizi anlamadın.
istediğin oldu, kansız tahta ve onun yapıcısı...
Endeks döndü, Boşluğu kapatırsın artık.
(Burçelik vana) geçen sene Temmuz ayında 2,30...şimdi 28....30.tl.
Bunun vanasından sanırsam altın akıyor...
Birde bu ifrazat'a bakın...Bu gün al, bir sene sonra gel daha aşağıdan alırsın.
Nakit sıkıntısından dolayı pzt günü 9,20 den bir kısmını çıkmıştım...
Uleyn ver hepsini değil mi....Endeks şişti tahta bir önceki zirvesine yaklaşamadı.
Gitmiyor lanet, kabız...:vk::vk:
YTD...
..,,..,,..,,......,,,......
kese kağıdı lanet olası....,,...,...
Bfren, Jants, Asuzu, Karsn hepsi tavanlara giderken bu uyuz 9 lara bile gelemedi daha.
Sektörün en laneti bu cemts kaldı.
ky. kalmadı ama ölü toprağınıda üstünden bi türlü atamadı şu HANS gelsin bakalım belki ismail sahayı dolaştırırken çeyizi düzülü kızı (ihtimal dahilinde) baş göz edebilir y.t.değildir
https://www.borsagundem.com/haber/ma...tkiler/1505719
Yarın buralar da hareketlenir mi?
Almanlardan hayır gelmeyince ABD'den gelen haberle 9 üstüne attı yine. Bu Mercedes işi de yılan hikayesine döndü.
9 doğurtmaya devam ediyor.
Kaç tane çelikçi tavan olmuş rezil 9 üstünde kalamadı yahu.
Allah seni bildiği gibi yapsın Cemts, şu tablo kaç gündür hep aynı, Çelikçiler, demirciler, otocular, yan sanayi hepsi uçtular resmen, sen 9 ları bile çok gördün.
https://i.imgyukle.com/2020/07/17/SHEnHQ.png
hissenin suçu yok :başındaki zatı muhterem .:yes:
bucım gibi yıllarca süründürecegim derse yandınız 5 ile 6 arasını görebiliriz..?
Dünya devlerinin tedarikçisi olmasaydı çekimezdi bu hisse ama şimdi Mercedesçiler gelecek üretim başlayacak diye beklerken çelikçiler, otocular ve yan sanayici hisseleri inanılmaz primler yapyıyorlarken bizimki eşşek gibi gerilerde kalıyor hep. Ah Tarman ah, sen belki anlarsın yatırımcının derdini dedik ama koltuğa oturunca bambaşka oldun.
Sizi de Allah kurtarsın sn. Sulzer.:)
ben kurtuldum bucım enson 4.65 verdim alsın bir tarfına koysun hisselerini ..tam 4 yıl bekledim boşuna bekledigimemi kaçırdıgım hisseleremi yanayım ..fakat sonunda %35 kar ile verdim tabi bu kadar zamanda kar denecekse..
şu 2 haftada bazı hisselerde % 50 kar ile çıktım..
cemts da zaten 7.40 tl den vedalaşmıştım ..?
cemts ince işler dönüyor tarman ve avanileri iş başında 2. çeyrek kar,mı gelecek zarar,mı bir görelim..normal mantık yürütürsek zarar gelmesi muhtemel ...?
Cemts şirketinin il sınırları içerisinde yerli otomobil fabrikasının temeli atıldı, hayırlı olsun.
Bizim global vasıflı çelik üreticisi Cemts bakalım pastadan ne kapacak.
Bİr de şu Mercedes işi de artık sonuçlansa ve üretime geçse, bu konuda şirket bir açıklama yapmalı artık.
Hadi bakalım Cemts, Burce, Celha, Ykscl hepsi çift haneli rakamlardayken senin bu fiyatarda olman sırıtmaya başladı demekki.
Bu arada Tarman öbür hissesi Agyo'yu tavan tavan götürüyor, bizi de biraz gör Tarman.:)
Seviyorum seni cemts 😃
Çok şükür :) Gözünüz aydın
31.03.2020 tarihli açıklamamızda;
"2020 yılı ilk çeyreğinde MERCEDES hattında üretim denemeleri tamamlanmış ve MERCEDES için numune üretimi yapılmış olup incelemeler sonucunda MERCEDES firmasından ürün onayı alınmış idi. Covid-19 seyahat kısıtlamaları sonrasında MERCEDES tarafından Şirketimize saha ziyareti yapılacağı, saha ziyaretinden sonra seri üretime geçileceği bildirilmiş idi. Ayrıca MAN firmasına üretilecek denge çubuğu için 2020 yılı sonuna doğru üretim hattı montajının yapılması ve deneme üretimine başlanılması planlanmamız devam edeceği KAP ta açıklanmış idi."Covid-19 seyahat kısıtlamalarının halen devam etmesi nedeni ile MERCEDES firması tarafından yapılması planlanan saha ziyareti iptal edilmiş olup, yeni üretim hattı onayı için gerekli teknik dokümanlar MERCEDES firması ile dijital ortamda paylaşılmış ve MERCEDES firmasından onay beklenmektedir. Yeni üretim hattı onayı sonrası bu hatta da seri üretime geçilecektir. Ayrıca MAN firmasına, mevcut denge çubuğu üretim hattımızdan Temmuz ayı sonu itibari ile seri üretime başlanacaktır. Yurt dışından satın alınan MAN firması üretim hattının ise 2020 yılı sonuna doğru montajının yapılması ve deneme üretimine başlanılması planlamalarımız devam etmektedir. Bu hattımızdan MAN yeni projelerine üretim yapılması planlanmaktadır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/860516
Adamlar ziyaret etmeden dijital ortamda mı onay verecekler, tam anlamadım, hem hafta sonu üretime nasıl başlayacaklar.
Acaba şifaen onayı bildirmişler mi, ya da kendilerine çok mu güveniyorlar.:)
9.54 ve 9.50 den kaptirdim galiba sanirim..
Sagol Cemts
Hissede kimsenin zararı kalmamıştır artık, fiyat olarak herkes karda şuanda.
Ufak bir temettü de vermişti, onu da eklediğimizde 10 lirayı aşmıştır.
Böyle kimsenin zararda olmadğı hisseleri çok severim, bende bir de jants var o da aynı.
Çok şükür nihayet bu günü de gördük. Uç aslanım cemts
Son 5 dakikada tavanı sürekli bozdular. Moral bozdu.
Bugün geçmişte gördüğü tepeyi geçerek kapattı.
Zirve geçen hisselerde gidişat nasıl olur acaba, sn. Dandanakan iyi teknikçiydi, tekrar paylaşırsa memnun oluruz.
https://invst.ly/ri6b4
yolun açık olsun cemts sonuna kadar
10 lirayı bile göremiyorsa Mercedesin batsın senin cemts, tavandaki hemcinslerinden biraz utan.
Mercedes ve Man'ı etkisi bu kadarmış meğer. Yksln çelik tavan, Bfren tavan, fnzp tavan.
Bumu şimdi senin haberin!!
Tahtacı nihayet olayın önemini kavramaya başladı.
Kimseye kolay lokma yok, sabah yine birilerinin malının peşine düştü ki aşağı bastı.
Çİfthaneli rakamlara hep dikkat çektik, nihayet oturdu o rakamlara artık, hayrlı olsun.
Yok be ortak, davulun sesi uzaktan hoş geliir diye bir tabir var.:)
Hiç de öyle değil ne zamandan beridir yırtınıp duruyoruz bir bilsen, siz sadece yükselirken ki halimizi görmüşsünüz.
Kokudan ziyade beklenti ve temel verileri olan her hissede poz alırım, ama zaman konusunda bazen sıkıntılar oluyor, hani hissenin ederi budur diyorum ama ne zaman olur onu bilemediğim için bazen 3 ay, bazen 3 sene bekletir işte o zorlu dönemlerden sonra meyvesini alabiliyoruz ancak.
Sn. Wracker, geçmişte neler çektiğimizi görmeniz açısından eski sayfalardan bir yorum ekliyorum ki durumu tam çözmeniz için, yani hiç de öyle armut düş ağzıma düş gibi değil.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post4368055
selamlar zirve kırınca geldim severim yeni zirve zorlayan şirketleri haberler de güzelmiş
şöyle bir baktım 11.20 asıl kopuş noktamız olablir 6 aylık kar beklentisi nasıl acaba
10 üstünde yukarı aşağı hareketler yapması olumlu, yeni maliyetlenmelerle güçlenmeye çalışıyor.