Geç onlarý geç ...................adamlar aþýyý buldular dýþarý koklatmýyorlar ihracatýný yasaklamýþlar.......
Printable View
bence bu iþin sonunda þehirlerden yaþam biraz daha ülkelerde genele yayýlýr...
50 katlý binalardan daha müstakile yayýlýr...
bende ilk iþ istanbuldan bir yeri satýp istanbul dýþýnda müstakil bir mülk edinicem...
Kusursuz fýrtýna filmini izleyen hemen anlayacaktýr.
Kasýrganýn tam ortasýnda güneþ yüzünü gösterir,deniz çarþaf gibi olur,masmavi hava gözükür...sonrasý malum...
Ayný o durumu yaþýyorsunuz...dikkat edin...
Sorunun çin in bilgileri gizlemesinden dolayý olduðunu düþünmeye baþladým artýk bende. Koskoca çinde baþlayacak salgýn 80 bin vaka 3 bin ölümle sona erecek. Sonra tüm dünyayý periþan edecek, yok caným kim inanýr? Bu virüs olayý çözülsün çin’i duman edecek avrupa ve abd.
Sokaða çýkma yasaðýndan korkmayýn yaw borsa için daha güzel herkes evde oturur borsada al sat yapar [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Esasen herkes bir anda 100 de de 100 hasta olup ister dolaþsak ister evde kalsak 2 hafta sonra iþlem biter bizde...
Limon ihracatý aðustos 2020 ye kadar durduruldu.
Sigara tiryakisi olarak
Ýlk iþim bugün 1 aylýk sigaramý almak oldu
Risk alýp kazanacaðým diyen ile risksiz virüs bitince kazanýrým diyen ayný olmayacak bence bu iþ bitince...
Almanya da zirve yapýp gerilemeye baþlayacak gibi artýk. Abd 1 milyon rakamýma ulaþacak gibi. Ýran büyük oranda veri gizliyor. Belkide tamamen enfekte olmuþ olabilirler.
25.000 kiþi virüsün yayýldýðý günlerde umreye gönderildi
Din bezirganý diyanet iþleri izni ile
Ýlk 6000-7000 kiþi karantinaya girmeden evlere döndü
Sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine geri kalan umreciler
Geceyarýsý öðrenciler yurtlardan atýlýp yurtlara yerleþtirildi
Ömrü boyunca azla yetinen fakir Hz Muhammed’in ümmeti umreci vatandaþlar öðrencilerimiz yaþadýðý yere ahýr dedi beðenmediler
Dinimizde bir zorunluluk olmayan , bahsi de olmayan umre ziyaretine o kadar para verecekleri yere ahýrda yaþayan öðrencilere yardým yapsalardý keþke
Özellikle Rize’de karantinaya Girmeden evlerine dönen umreciler vardý
Ve þimdi Rize Trabzon karantina söylentisi var
Neden ?
25.000 umrecinin yüzde 80-90 ý hastalýk kaptý deniyor
Diyanet iþleri baþkaný istifa etmeli
Saðlýk bakaný derhal açýklamalý
Din Bezirganlarý milleti ateþe attý
Yazýk
Ne zamanbaksam
105600 görüyorum.
Alenichev sana ekmek yok
Tvde eðitim adý altýnda Menderes’in asýlmasýný berbat bir þekilde gösteren TRT
Milli eðitim bakaný ben mi kontrol edecem ya diyip sýyrýldý
Sorumlulara ne yapýldý hiç
Milli eðitim bakaný istifa etti mi hayýr
Umreciler yüzünden binlerce vaka
Diyanet iþleri Bakaný da istifa etmiyor
Saðlýk bakaný da hiç bahsetmiyor farkýnda mýsýnýz
Kaç bin umreci hasta ya da riskli
21 yil ictikten sonra 4 ayi gecti birakali. 20/30 adet iciyordum gunde. Daha oncede bir cok denemem olmustu. Bu kez ilacla biraktim ve cok farkli gercekten. Cok rahatim. Canim istemiyor. Hatta tiksiniyorum birinin elinde dahi gorunce. Ýnsallah bu kez olacak. Tavsiye ederim.
En cok zorlanacagim konu ekran izlerken ne yaparim diyordum. Alistim. Aklima bile gelmiyor.
artýk G noktasýda iþe yaramýyor :oleyo:
Yarýn yine erzak daðýtýmý var kalýn saðlýcakla iyi geceler cümleten
O deðilde bu Çinliler köpek kedi fare hamamböceði yemeye devam ederse eninde sonunda dünyayý yok eder .