Deprem eksikti depremde oldu.Allah beterinden korusun.
4.4 -.- KIRKAGAC-MANISA
Printable View
Deprem eksikti depremde oldu.Allah beterinden korusun.
4.4 -.- KIRKAGAC-MANISA
selamun aleyküm dostlar
uzunnnn zamandır ayhan53 görmemiştim aşağıda ismini gördüm inşaallah iyisinizdir ...
aynen hocam ocak subat ayında bist için 155 bin festivali yapan eleman 2 gün önce 200 bin coşkusu yapıyordu forumda
gaza gelip yüklenenin fişini çektiler sermayenin yarısını eritmiştir
dikkatlı olmak lazım basta tüm hükümetler trump medya birçok kesim manipülatör olmuş , burada da çok var
2 yöne de riskli iddialı yorumların ne olduğu ortada
gıda alın saglıktır:)
Nurisevgen tl gecelik faizi eksi 8 diyor ohaaâaa gibi para bol diyor. Ben mallarıma sahip çıkıyorum [emoji173]
klisedeki piskopos tanrı virüsten daha büyüktür,beni referans ğösterin demiş,kurallara uymamış toplamış herkesi,şimdi referasn olarak haberlere çıkmış:he:
Günaydın
PGSUS 53.80 short ile baslayalım
Endeks flat
EREGL Long devam
Zabaha karşı 5 gibi bakmıştım
Bu dow eksi bilmem ne idi
Kim ne çıktı ne dedi ? Dowu almışlar
Olmazki ama aaa
vob artı kaç açtı?
O kadar gözünüz dönmüş.ki hisse neti kapatmakla tehdit edecek kadar. şikayet ederim haa ona göre demeye getiriyorsunuz.Kimse kimseye hakaret etmiyor. ayrıca kendi fikirlerini söylüyor . asıl sizler eleştiri gelince hemen kalkanlarınızı acıp savunmaya geçiyorsunuz. üstünede tehdit ediyorsunuz.
Buraya kadar gelmişken 116.400 yapar artık...
sankı acılıs bıraz fazla abrtılı spotu 1500 alması lazım....x30.....neredeyse yatay acacak iken dow futurelerı ıle aldı ...ilginç
bütün dünyada borsaları desteklemek için manipülatif haberler üretiliyor ve servis ediliyor..
borsaların düşmesi çok çok büyük olay oluyor..
bu aslında çok anlamsız ancak bir realite neticede..
borsa düştü diye ekonomi batmaz..gerçekler neyse o olmalı.. özel bir çaba sarfedilmemeli.. bir toparlanma varsa bu bağımsız medya tarafından haberleştirilmeli ve oyuncuların değerlendirmesine bırakılmalı..
ancak tüm dunya "long" pozlar için destek atıyor..long pozlar bu anlamda bir illüzyonun, bir yalanın yansıması..
"short" pozlar ise gerçeği arayanların bir enstrümanı haline dönüşmüş durumda bu manipülatif ortamda..
şurası bir gerçek ki short pozlar sürekli düşmanca muameleye tabi tutulduğunda realiteden sürekli uzaklaşıyoruz demektir..ortam nötr olmalı.. oyuncular gerçeklere göre poz alarak piyasanın oluşumuna katkı sağlamalı.. hileli zarlar oyuna zarar veriyor..
Short icin mükemmel fırsat verdi bence. 116 nedir ya.
ismail BEY PAYLAŞMIŞ;
Borsa kötümserlerin HAKLI çıktığı ;
İyimserlerin ZENGİN olduğu yerdir.
Güzel actı pala emmi, bugün zopa sırası şortcularda. sırayla zopalıyor hergele
sitenin her şeyinden faydalanan sonrada malum şahısa yada yandaşına yada kuklasına laf attılar ( oysa gerçekler ) hemen site kapanabilir.
yönetim gereğini yapar umarım.
Malda durun bence tl bollllllll... Özal loading olabilir....
Bunlar öpecek adam arıyor
Ulan dün göstere göstere mal kitlediniz millete
Spot açılsın ondan sonra görürüm ben sizi
Vobta an itibariyle artı makas ✂ var
114750 altı kapanışlar longları ,116350 üstü ise (saatlik) shortları terletir.....ytd
sadece 1000 aldı spotu vobu 450 artıyla baslattı........bugun paladan artı makas...
vadeli son durum 5 dakikalık al,saatlik sat,günlük al.....
Pegi kaç açtı.
Eregl flat thyao short
eregl spot gidiyor ama vadeli gitmiyor.
Mermi gibi indiriyorlar