Bitcoinde 20.000 dolar olamamsı gerekiyordu ama oldu dimi..Hepsi algı meselesi.:halay: Ayrıca dolar 5 gibi düşünmek gerekebilir.
Printable View
Petkm metkm yazılıyor ama onu da alacağım bence..:oleyo:
Tav ı da alacağım karabatakmış ismi..:oleyo:
SPK tebligini bekliyorum... Şuan kafamda hayaller oluştu.. tebliğ neden gecikti şuan büyuk oyunu gören Anadolu aslanı gibi hissediyorum
https://www.tradingview.com/x/goGz4yRm/
.
.
Hadi itiraf edelim topiğin delisi benim..:oleyo:
Simdi baktim grafigine. 1.5 dolara karabatagin tuyunu alirsin ancak secbul.
.
.
https://media.giphy.com/media/lY1F6BJjbRO3m/giphy.gif
.
.
Alacağım bence merak etme.. :hah:
Vakıf halkbank ozsermayeleri karşılaştıralım
Halk 32.9
Vakıf 33.46
Off bire bir değişim oranı cikiyir dimi ozsermayeye göre. Sonuçta pwc.gibi rapor yazan kurum neye bakacak banka bu bilemiyorum...
Kabaca..
Soda da 1.16 değişim çıkmıştı nasi oluyor neyse profesör muyum ben gecekonduda yaşayan fakirim bana ne ya hesap kitap okusaydik gecekonducu olmazdık .
5,36 üstünde alırım yine, diğer alt rakamlarda al sat yaptım. Tahsisli kötü bir şey değil, bu bankaya fayda sağlar, ama bugün ama yarın. Fakat pandemi kaynaklı kriz bitmiyor, bitmeyecek gibi duruyor. trump'ın tekrar para istemesi beni daha çok şüphelendirdi, ermenice bir söz vardı tam hatırlamıyorum, agobun kazı gibi verdikce yiyor, doymuyor. İlla doların yükselmesi ve borsaların düşmesi için temel bir neden aramaya gerek yok. Şuan çok insanda yine senet var. Senet işinin karşı bacağı dolar olduğu için dolardayız. Geçiş başladı 7-8 günde ful geçiş biter. Ancak 102-103 bin üstü borsa fiyatlarında endeks tehlikeden kurtulur.
Bosver kulcuyu. Onun bir atraksiyonu yok. Kur rantcisi sadece. Ihracatinin %93'u yabanci para oldugu icin kur gidince gidiyor. Dolar krizindeki 10 gunluk dolar hareketinde butun 2017 kari kadar kar yazmisti. Oyle sirketlere gerek yok. O sirketi aldiginda ulkenin batmasina oynamis oluyorsun. Dolar artinca herseyin fiyati 3 misli artiyor.
Ayrica kulcu halka arzinda 300 bin ortakli, en cok ortagi olan sirket idi. Gecen senelerde de herkes dolustu yok kari boyle yok soyle saglam sirket, yok bilmemne diye. Kimseye de bir kurus kazandirtmadi, mal mal tasittirdi.
Su Turkinvest miydi Turkfen miydi, bir abi vardi oraya milletin paralarini batirmis... 60 yaslarinda... O bile pazarlayinca agzim acik kalmisti.
Vakıfbank referans devir fiyatı 9 TL civarı felandi vakıflara senet verilsi mal alındı...
Bu adil görülmüştü
16,517 +0,649 +4,09%
Silver
Hiçbir şey..
Abd çin arasında nadir maden kanunu çıkarsa tek gecede...
saglıkla ilğili çalışan tüm emekçilere,özellikle hemşirelerimize rabbim ,işlerinde,saglıklarında aileleri ile bir ömür boyu,refah,sağlık,huzur,mutluluk versin,,,,
fiyat 5.72
Yeni paylar 5.72den alınacak
İlgi a)'da kayıtlı özel durum açıklamamızda Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 14.05.2020 tarihinde onaylanan Türkiye Varlık Fonu'na tahsisli sermaye artırımı talebimiz çerçevesinde, toptan alış satış işleminin gerçekleştirilebilmesi için Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde toptan alış satış işlemini 20.05.2020 tarihinde gerçekleştirebilmek amacıyla 15.05.2020 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.'ye başvuru yapıldığı duyurulmuştu.
İlgi b)'de kayıtlı özel durum açıklamamızda, nihai pay satış fiyatının Borsa İstanbul A.Ş.'nin Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Prosedürü çerçevesinde hesaplanan baz fiyata göre belirlenen fiyat aralığı dahilinde, 1,00 TL nominal değerli paylar için 5,72 TL olarak belirlendiği ve çıkarılmış sermayenin 1.250.000.000.-TL'den 2.473.776.223,776 TL'ye çıkacağı duyurulmuştu.
Bu çerçevede, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ve tarafımıza tebliğ edilen İhraç Belgesi ekte sunulmuştur.
Bu ne hız ahahahha
5.72
Defter değeri neye denk geliyor
Yani ne olacak abiler şimdi p.tesi?
Kızıldağ, 666 abi?
5.72 belirlendi
Sermaye 2.473.776.223 oldu
5.72 ile çarparak
Piyasa değeri 14.1 milyar TL y yükseldi bankanin
vak vak 4.98
Ozsermaye eklerse 40 milyar ediyor
Defter 16 TL ediyor
Defter değeri hisse başına düşmüş oldu otomatik
Pddd 0.28 e yükseldi 5.72 ye gore
Toptan 5.72'ye satılan malın perakende fiyatı en az % 10 üstü olmalı. Mantık böyle diyor.Bu daha başlangıç .Esas sermayesi 7 olanlar birleşitirilirse o zaman esas hikaye yazılır.
Defter değeri 10 TL düşmüş
Bakalım bunu da Hulk olumsuz algılayıp düşecek mi?
Bunu da olumsuz algılarsa Hulk'ı Wolverine'e emanet etmek lazım. Başka hisse olsa Pazartesi en az %5-6 yapar ama bu Hulk her şey beklenir bundan.
Halkla vakıfı birleştirip tekrar halka arz ederler. Sonra bir daha batırırlar. Kım hesap sorabilir...
Asıl hikaye VF borsadanda hisse alacağım derse o zaman yazılır.
Kamu bankalarına vergi toplama tekeli verildi bundan en fazla halkbank nasiplenir çünkü kobi bankacısı.Ancak vergi ödemeleri ertelendiği için önümüzdeki bilançolarda görürüz bunun etkisini.Ayrıca 2 milyarlık iştirak satışıda var bunun bilançoya etkiside 2. çeyrekde olur.Sonuç olarak defter değerine değil beklentilerine bakın şu andaki değil gelecekde değerinin çok güzel yerlere gelebileceğine inanıyorum.