Halka açık olduğu için spk denetiminde. Onay çıkabilir.
Printable View
Halka açık olduğu için spk denetiminde. Onay çıkabilir.
H) ÖNEMLİ NİTELİKTEKİ İŞLEMLER VE AYRILMA HAKKI
Ortaklıkların kendi tüzel kişilikleri ile ilgili;
a) Birleşme, bölünme işlemlerine taraf olması, tür değiştirme veya sona erme kararı alması,
b) Mal varlığının tümünü veya önemli bir bölümünü devretmesi veya kiraya vermesi veya mal varlığının tümü veya önemli bir bölümü üzerinde ayni hak tesis etmesi,
c) Faaliyet konusunu tümüyle veya önemli ölçüde değiştirmesi,
ç) İmtiyaz öngörmesi veya mevcut imtiyazların kapsam veya konusunu değiştirmesi,
d) İlişkili taraflarından önemli ölçüde mal varlığı edinmesi veya kiralaması,
e) Yapmayı planladıkları bedelli sermaye artırımlarında ortaya çıkan nakit sermaye koyma borcunun, ortaklığa nakit dışındaki varlık devrinden kaynaklanan borçlara mahsup edilmek suretiyle yerine getirilmesi,
f) Yapmayı planladıkları bedelli sermaye artırımlarında, sermaye artırımından elde edilecek fonun ortaklığın mevcut sermayesini aşması ve Kurulun ilgili düzenlemelerinde tanımlanan ilişkili taraflara olan ve ortaklığa nakit dışındaki varlık devirlerinden kaynaklanan borçların kısmen veya tamamen ödenmesinde kullanılacak olması
II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (II-23.1 sayılı Tebliğ) kapsamında belirlenen önemlilik kriterlerini de sağlamış olmak koşuluyla önemli nitelikteki işlem sayılır.
Önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantılarına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri veya temsilcileri paylarını ortaklığa satarak ortaklıktan ayrılma hakkına sahiptir.
Yukarıda sayılan önemli nitelikteki işlemlerden (ç) ve (e) bentlerinde belirtilenler için, bu işlemlerden yararlanacak olan gerçek veya tüzel kişiler tarafından pay alım teklifinde bulunulması zorunludur.
Önemli nitelikteki işlemlere ilişkin gerekçeli yönetim kurulu kararı, bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilerek, Kurulun özel durumlara ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde ayrılma hakkı kullanım fiyatı ile birlikte kamuya açıklanır.
II-23.1 sayılı Tebliğ’e ulaşmak için tıklayınız.
Spk bedelli başvurusunu kabul edebilir mi.kota girmezse paylarımızı satarsak sirketin almama gibi bir durumu var ni sayin carizma
İzahnamede kullanılmayan paylarin geri alımı garanti edilmisti
En güzeli büyük ortakların hisselerini başka birine satmaları. Galip olur, acun olur, olur da olur. Yoksa sittin sene borsaya giremez tekrar.
Çıkar inşaallah engin bu işi halleder adamın içerde parası var
Wowwo alır halka acilir
Ben bu muhteremde o ışığı göremiyorum. Trump ile el sıkışıp sözleşme imzalamış olan bu zat istese her türlü bu şirketi düze çıkarır ancak bence aradaki sorun çözülmeden zor bu iş. Garfa alacaktım son anda bunu almıştım. Akgüv satmıştım. Talihsizliğin bu kadarı ancak beni bulur. Küçük yatırımcının borsa hayatının özeti benim, biziz. Kaybetmeye mahkum doğmuşuz.
Öyle bir sey yapıp Wowwo yu alırsa yada ortadoğu enerjiyi super bir durum olur sayın carizma şirketi arıyorum ortadoğu enerji diye açıyorlar telefonu
Alper bey kardeşim, yeşil Holding Ortadoğu ve yeşil global inşaattaki paylarını YYAPI ve YGYO’ya borçlarına karşılık devretti zaten.
Wowwo ise yarısı yeşil yatırımın diğer yarısı başka bir firmanın. Yeşil yatırım Holding payını satar mı bilemem ancak alırsa o da ölü yatırım olur. 600 milyon değer biçiyorlar bir masa bir sandalyeye.
sayın SONKEZ beyin jimnastiği yapıyoruz kendi kendimize teslli oluyoruz çıkış yolu arıyoruz. Nasıl geri gelir acaba senin bi fikrin varmıdır? Tahsisli arttırım mı yapması gerekiyor?
Konunun BİST ile bir ilgisi yok.Şirket mali yapısını güçlendirirse tekrar gelebilir.
Deniyor..
Wowwo dan kazanılan para ile destek olursa neden olmasın ?
Bekleyelim bakalım. Olmadı dava açıp paramızı almaya çalışacağız neticede bu şirket batmadı faal olarak devam ediyor.
Konu 'nun bist ile alakası yok ise bu kararı kim verdi biliyormusunuz
BIST tahsisliye yeşil ışık yakiyor
Bu tahsisli nasil oluyor
Baktikca icim cizliyor ikigunde anlamadim simdi koymaya basladi
Denetim raporu olumlu görüş diyor, aynı rapora göre sutlaniyoruz. Kim ? Kimler ?
Şirket randevu talebinde bulunmuş BİST te doğruysa tabi. Gidip görüşsünler bakalım sıkıntı neymiş o zaman anlaşılır. Ya kamil engin yalan söylüyor yada bir yanlışlık yapılmış göreceğiz bakalım
Diyor ki doğru dürüst faaliyet yok ama yüksek bedelliye başvurdu. İştirak Zincir gayrimenkul faal bir şirket. Elexia projeleri var. Konut satışları devam ediyor.
BIST in doğru bilgilendirilmesi gerekiyor.
Randevu talebinde bulunmuşlar bekliyorlarmış neyi bekliyon kardeşim mali tablon doğruysa bi hata yoksa al dosyaları git adamların kapısına dayan madem yanlış anlaşılma var durumu düzeltir. Durup dururken niye atsın seni kottan
Bist yönetimi diyelim ki 1_2 ay geçti sana hala randevu vermedi ne yapacan bekleyecekmişim hala randevu versinler diye haklıysan dayan kapısına belgelerini sun aldır geri hisseyi kota
Valla kafayı yedirecekler bana bunlar ya
Elalem BAYRAM edecek bize zindan oldu arkadaş. Bu şe... yoksunları halen daha kamuoyuna bir mesaj paylaşmış değil.
Ortadoğu'dan hiç ses yok. Onlar için önemli bir meblağ değil ancak bizim için çok büyük paralar bunlar.
Ümidinizi kesmeyin arkadaşlar ancak hayale de kapılmayın benim gibi, borsa hayaller diyarı değil.
Bist yönetimiyle görüşüp ondan sonra açıklama yapacaklarmış
Yönetimin keyfini bekleyeceğiz ne zaman gel derse o zaman gidilecek boyle bir şey olur mu al dosyalarını vur kapıya gir kardeşim benim mali tablomda bir sıkıntı yok de. Mali tabloda bir sıkıntı var ki gidemiyor
Mali durum denetim raporunda .. denetim raporu da olumlu... Sıkıntı kısa süreli ortaklara olan borcunun şirket aktiflerini aşması. Sebep su : ortakdan alınan parayı körfez ve Ortadoğu enerjiye aktarmış. Zincir gayrimenkule 2019 yılında para girişi olmayışı şirketi zararda gösteriyor. Zincirleme para sıkıntısı. Asıl soru şu : para nerede ? Kamil engin bankalarla anlaşma yapılması durumunda projelerin tamamlanacağını söylüyor. Döviz yükseldikçe kredi borcu yükseliyor. Para banka kredi odemelerinde. Yyapi kar açıkladı. Wowwo yu mutlaka halka arz etmeli. Bence wowwo olacağız.
Herkeze iyi bayramlar
Tweterdan anlamiyom anlayaniz varsa ybitas daku arkadaslar yibitas diye tweterda forum actik aramizda kim anluyorsa kapital diye acip sesimiz daha iyi cikar
#kphol var
Yibitas hissedarlari diye actik butun hissedarlar olarak kapital diye aynisini acarsak sesimiz daha iyi cikar
https://emlakkulisi.com/innovia-4-ma...gorustu/584730
Kendi malvarlığının(gayrimenkul değerinin) borçlarının 5 katı olduğunu söylüyor
borçlar tl uzerinden ise malvarlığı borcların 7 katı olmustur.
var da var... ama kphol için ne yapar ?
ortadoğu holding genel kurul toplantısı 27.08.2020
ahmet kadir gür
ahmet gür
mehmet gür
irfan gür
Ortadoğu holding genel kurul Gündem maddelerinde kapital yatırımla ilgili madde yok.
Konu ile ilgili Yönetim Kurulu başkanımızın mesajı aşağıda yer almaktadır.
Bilgilerinize sunarım.
İsmail Suna
“Borsa kotundan çıkarılmasına karar verilmiştir.” Şeklindeki açıklamayı biz de Kap vasıtasıyla şaşkınlık içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız.
Şirketimiz, yatırım holding statüsünde olup inşaat sektöründe Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. unvanlı bağlı ortaklığı bulunmaktadır. Şirketimizin faaliyeti vardır. Ayrıca farklı sektörlerde yatırımlarını çeşitlendirme ve yatırımlarını büyütme hedefi bulunması nedeniyle sermaye artışına gidebilmek amacıyla da Sermaye Piyasası Kurulu’na da bedelli sermaye artışı talebi ile başvurulmuş ve Kap’ta duyurulmustur
Şirketimizin herhangi bir bankaya borcu bulunmamaktadır. Şirket özsermayesi pozitiftir. Herhangi bir haciz durumu da söz konusu değildir.
Şirketin mevcut durumu ile Borsa İstanbul’un sunmuş olduğu gerekçelerin örtüşmediği düşüncesinde olup, yanlış anlaşılma söz konusu olduğu kanısıyla, bundan sonra ne yapabileceğimizi öğrenebilmek için Bist’ten randevu talebinde bulunacağız.
Açıklama saati nedeniyle ve pazartesi de genel kurulumuzun olmasından ötürü en yakın alabileceğim tarihte borsa baskanimizdan randevu alarak hem yatırımcılarımızı hem de şirketimizin düşmüş olduğu bu talihsiz durumun düzeltilmesi için talepde bulunacagim.
Kamil Engin Yeşil
Yönetim Kurulu Başkanı.
Şirketimiz, yatırım holding statüsünde olup inşaat sektöründe Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. unvanlı bağlı ortaklığı bulunmaktadır.
turkiye sicil gazetesinde yayınlanmamış. yayınlanması için süre var mı ?