Takas Dağılımı akd paylaşım yapılabilir mi. 3 aylikta dagilimda durumlar nasıl merak ediyorum.Teşekkür ederim
Printable View
Takas Dağılımı akd paylaşım yapılabilir mi. 3 aylikta dagilimda durumlar nasıl merak ediyorum.Teşekkür ederim
SPK, Yeşim Gül'e 467 bin TL tutarında idari para cezası verdi.
2023.10 ayda 6 ay hak mahrumiyeti almıştı.
Tanıyan varmı arkadaşlar.
18.357.146 adet diğer. Rose biraz hızlanırmısın..bir ayda 500 bin toplayabiliyorsun olmaz. Hızlan biraz hızlan rose.
Arkadaşlar bulgs girişime gelin çok güzel bir haber gelcek kv 3 heneler gelebilir.
Günlük akd ve takas dağılımı paylaşan olursa çok faydası olur. Sevinirim..
bugun giriş yaptım 19,99 dan bakalım yarın da düşerse lot sayımı biraz daha artırırım...
gün içi gene çok dalgalı bir seyir izledi ...
Ne diyordu küçük prens.. Birinci yalandan sonra tüm gerçekler şüphelidir. İkinci yanaldan sonra tüm şüpheler gerçektir. Unutma balık yemle insan yeminle kandırılır... Bizim hisseninde işi gücü yalan..
Eyvallah kral .. özelden mesaj attım sana yanıtlarsan sevinirim.
Sabır sabır sabır...
Uzun vade tutmayı planlıyorum. Nasipse indi düştü bakmayacağım. Mevcut haberler dışında bambaşka bir haberi olmalı bence o haber ortaya cıkmadan bir kaç kat yapsa keşke Metehan bey.
İnvesting te bir mahkeme muhapbeti dönüyor ama sanırsam karıştırıyorlar. Bir yıl önce kaybettiği bir dava vardı ama onda temize gitti ondan da birşey çikmaz bence. Hayır Sudi lerle iş dediler ama sudilarin o büyük işlerini yapamaz o işlerde çok büyük. Halkbank borcu hala abanin altindaki sopa gibi duruyor onunda ne olduğu belli değil. Eee gelelim eski defterlere İngiltere işi var tamam o cepde onunda eren holdin yaptiyor. Nedir bu arkadaştaki beklenti. Acaba nedir nedir nedir. Bilen var ise yazsın lütfen....:))
Birde bugünki düşüşten sonra rose bir ceza daha cikar miki.
bugun bir kıpraşma var gibi..
harekette bereket vardır iyi hafta sonları...
İyi hafta sonları. Bereket olur inşallah.
[attach=confıg]30590[/attach]
sonuna kadar geldikmi aşkın. Yoksa bunca yılın emeğimi dikkat dikkat price engine çıkabilir...
[attach=confıg]30591[/attach]
klonların gücü adına:)...