Cem Sokullu ya galiba
Printable View
4 aracikurumu aradım önermiyor😂😂😂
Mezardan dedem çıktı bu cikmayor 🧐
Mezardan nasıl çıktı? YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%60 oranında yapılan bedelli ile gelen 700 milyon lotun ortalama maliyeti 1,5 TL civarında.
Kazak ortak, Şekerbank munzam ve sigorta vakıflarının toplam pay oranları %55,9. Bu pay oranını %50'nin altına düşürmek istemeyebilirler.
Kazak ortak muhtemelen bedelli ile edindiği lotların bir kısmını 1,45-1,47 TL fiyat aralığında satmakta. Şuana kadar 59 milyon lota yakın bir satış gerçekleşti. Buda bedelli maliyetine yakın.
Satışı karşılıyanların bundan sonraki hareketleri önemli.
Yatırım tavsiyesi değildir.
42 ile aranızdayim bedelliye katılmadım garana geçtim şimdi tekrar sekerlemeye geldik ya nasip
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarinlarda 1.37-1.38 lerden de almaya devam edersek sasirmam
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazaklar neden bu rakamdan sattı?
Ne teknik ne kanuni bir açıklaması yok!
Fakat dikkatimi çekti tahtada dar alanda paslaşma mal devri var gibi ?
Benim elimde kimin ne kadar sattığı ya da aldığı bilgisi yok!
Fakat kademeleri izliyorum!Hakşm güç kesinlikle çıkışı durduruyor ve birileri dizilen malları alt ve üst kademeden topluyor!Tabi bu arada bezmiş KY elindekileri onlara satıyor
Kazaklar,Resmen bizi kazığa oturttular..
Buradan -Bizden topladıkları para ile, Diger Şirketlerinin (Şeker Finasal Kiralama.) kagıtlarını uçurdular.Neredeyse %80 Prim yaptırdılar...Bu yaşananlar benim için çok acı bir ders oldu..Sahibi çürük şirketlerin hisselerinde fazla ümitli olmamak ,Kazandan tabağına yemeğini alınca, sofradan kalkmak ,oradan kaçmak gerekiyormuş..
Bugun 122milyon lot 1.43 kademesinde olmus, herhalde daha asagi dusurmek istemiyor birileri, iyi devir olmus gorunuyor.
Yarinlar sabredenlerin....
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun????👌
Hayırdır ??
Taban oluşturma çabası içinde hisse!
Fakat net belli birileri baskılıyor hisseyi gayeleri nedir bilinmiyor?
Üç beş aracı kurumdan işlem yapılıyor günlük al sat yapıyor bazen zarar bazen kâr ediyorlar iki kademede işlemler sıkışmış ama zarar ettiklerine inanmıyorum!Cepten cebe aktana devir etme gibi görünüyor!!
Müthiş rakamlar dönüyor adamlar ne aliyor be herhalde kara kaşı için almazlar ytd
18.12.2020 tarihinde SEKERBANK T.A.S. paylan ile ilgili olarak 1,43-1,44 fiyat aralığından 0 TL Toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 5.000.000 toplam nominal tutarlı SATIŞ İşlemi,Tarafımca gerçekleştirilmiştir.. Bu işlemle birlikte SEKERBANK T.A.S. sermayesindeki paylanm/oy haklarım 18.12.2020 tarihi itibariyle %15,89 sınırına ulaşmıştır.Ad Soyad : «Samruk Kazyna A.arstan@skinvest.kz
Hürriyet blader 3 aylık takas dökünü atabilirmisin
Cimere yazdım hayırlısı bakalım inşallah.
Kazak ortak Samruk Kazyna, son 2-3 hafta içinde, 4 farklı günde, azalan miktarlarda, 31,xx, 17,xx, 11,xx ve 5 milyon lot olmak üzere, toplam 65 milyon lot civarında bir hisse senedini 1,43-1,47 fiyat aralığından satmış bulunmakta.
Muhtemelen bedelli ile edindiği hisse senetlerinin bir kısmını satmakta.
Satışların azalan miktarlarda olması satışların sonuna yaklaştığına işaret olabilir.
Bu satışlar olmasaydı, hisse en azından bankacılık endeksine ve/veya albrk yükselişine ayak uydurabilirdi.
Satışları karşılıyanların bundan sonra ne yapacaklarını tahmin etmeye çalışmak ve ona göre hareket etmek gerekebilir.
Albrk'daki yukarı yönlü hareket ve tskb'de düşüşün durması ve yönünü yukarıya çevirmesinin hisseye olumlu yansıması olabilir.
Bu Bankanın Hisse satması ile ilgili,Sn KIZILDAG Arkadaşımız ne der acaba.?.
Kendisi,Bedelli bitene kadar hissede olacağını,sonucu görmek istedğini belirtmişti..
Gelinen noktada,Biz Bankanın sermaye yapısının güçlendiğini,Bunun hisse fiyatlarına da olumlu yansıyacağını düşünürken,Kazak Ortağımızın Yaklaşık 65.Milyon Lot Hisse satışı ile karşılaştık..Bu gelişmeleri nasıl okumalıyız.?.
Başta Sn KIZILDAĞ Beyin,ve diger ortaklarımın yorum ve görüşlerini merak ediyorum..
Bankacılık endeksinde en düşük fiyata sahip. BIST 100 içinde ise en düşük fiyata sahip olanlardan biri. İhlas grubunun bazı hisselerinden ve ışıklar grubunun ieyho'den sonra gelmekte. Sondan ilk 5 içinde denilebilir.
Dolar olarak ise 20 cent civarında.
Yeni bir banka kurma izni için 300 milyon dolar civarında bir sermaye aranmakta.
Fiyata dolar bazında bakmakta fayda var.
Kazak ortağın dolar olarak maliyetine bakılmalı ve buna göre hissenin ucuz olup olmadığına karar verilmeli.
Bankanın el değiştirmesi veya satışı söz konusu olursa hisse fiyatı ne olur? Olaya uzun vadeli bakanlar için.
Bankaya talipliler en son 2014'lü yıllarda gündeme gelmiş.
Kazak ortak Samruk Kazyna'nın hisse satışı bitinceye kadar devam edecek mi, yoksa bir yerde son bulacak mı?
Geçmişte tekstilbank'ın satışı uzun süre gündemde kalmış, fiyatı satış öncesi 1 TL civarında seyretmiş, sonunda Çinlilere satılmıştı. Bugün itibariyle ise fiyatı 6,xx civarında.
Karadam, 30 gündür demirlerle uğraşıyorum, ani hammadde artışını işim gereği görür görmez Ereğli ve isdemir arasında alıp sarıyorum şimdilerde büyük miktar isdemir 2021 de elimde olmaya devam edecek. Yine teknik olarak soğutulmuş bekleyen güzel bir grafik Migros’ta mevcut. Bu senedi de uzun zamandır bilirim. Şeker bank bedelli sonrası bekleneni vermedi. Bu tarz olaylarda teknik izlemek gerekir. 1,40 stopla beklemek mantıklı olur, sırası gelecektir. Şeker satışları çokda kar satışı yapa para satışı değilde piyasaya mal arz-ı gibi geliyor. Bu arz biter spek malı alırsa hareket başlar. Ürünün değerlenmesi ancak bu şekilde mümkün olur. En son 1,50 de satmış daha sonra almayı düşünmedim ama 1,36 tekrar gelirse düşünürüm.
Şeker mutasyum geçiriyor
Bugün 1 milyon daha sattı Kazaklar!Paylar %15,84 e düştü!
Bence bunlar BŞR ay daha satar paylarını çünkü bir ayda 65 milyon adet sattılar
Benimkisi tahmin fikşr yatırım tavsiyesi değil!!
Kazak ortak Samruk Kazyna'nın son bir aydaki günlük satışları azalan miktarlarda.
31,xx milyon lotla başladı, 1 milyon lota düştü.
Danışıklı dövüş değil ise satışlar, son bir aydaki 66 milyon lot satış, birileri tarafindan karşılandı. 100 milyon TL. Bunun bir taşıma maliyeti var.
Maliyeti yukarıda olanların sabretmesi gerekebilir.
14.12.2020-18.12.2020 tarihli takasta CITIBANK Yabancı 14 milyon lot ile en iyi alıcı konumunda.
BIST 50'ye alınacak paylar içinde bulunması ve son bir haftaki yabancı alışı, Kazak ortağın günlük satış miktarının azalması olumlu olarak göz önüne alınabilir.
Acaba,Kazaklar bankayı sattılar da, çağrı fiyatını düşük yapmak için mi 141-1.45 arasında baskılayarak tutuyorlar.. Nede olsa spk,son bir aylık fiyat ortalamasıni esas alıyor...
Banka satıldı falan mı, neler oluyor?
1.49 gördü kağıt!!!
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeker Bank gibi Kıytırık olan Albaraka bile 2.08 TL ...
TSKB desen 1.90 TL..
En ucuz ve uyuz olanı bizimkisi..1.50 bile değil...
Gelde çık işin içinden..
İyi tarafından bakmaya çalışalım bari Sn Karadam.
2 TL olmasina en az %30 kar marjı var bizim uyuz eşeğin:))
Şaka bir yana gerçekten bezdirdi bu kağıt beni, 3 günlük kervan dan bile daha iyi kar aldık. Buna bagladigimiz paraya mı yanayım, bedellisine mi bilemedim. Şu Sekergyo halka arzıni bekledim, o da iptal olursa zaten durulmaz buralarda..SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit Suisse'nin 17,xx milyon lot alışı gözükmekte.
Seker 20M satmış, kazaklar boşaltmaya devam ediyor sanırım
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazaklar milyon milyon satıyor bunu biliyoruz da peki kim alıyor bu maliyetlerle kime devrediliyor küçük yatırımcı herhalde bu kadar almaz zaten bu Ajdar alsa küçük olmaz banka için bu rakamlar komik değil mi ytd sadece kendi iç sesim düşüncem budur
Ajdar değil bu kadar olacak :)
Seker buldu piyasayı habire satıyor kazak mallarını, 47M oldu satışları. Tahta geri sarıyorSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.