Odabasi dillenen bir tarih varmi onay icin
c ile başlayan hissenin birazdan hareket etmesi lazim su an %2,39 primli
gümüs ile ilgili soru sormuslar
ben ilk günden beri uzun vadeci oldugumu söyledim
Şuan için yok.
Yönetim kurulu kararı 25.08'de aldı.
SPK'ya başvuru tarihi 14.09.
Daha bir ay olmadı. Aslında biraz erken ama işte Sabancı olunca bir beklenti oluştu daha kısa sürede SPK'dan cevap alabilirler mi acaba diye. Bir de geçen Perşembe'den beri baskılıyorlar hisseyi her gün taban yiyor. Genelde bu tür baskılar ve aşağı kırmalar SPK onayından önce oluyor diğer şirketlere baktığımızda.
Açıkçası kesin olan bir şey yok işte. Sadece kendimce çıkarımlar yapıyorum.
Bizim makamda gözümüz yok oynak beyimiz. Gönlümüz bir olsun yeter :)
Oynak beyliği sana, obabaşlığı da bana yeter. İnek obası herkese yeter :)
Onur hocam belki haklısın. Ama ben senin kadar uzman değilim. Kendi çizgilerim var ve onların dışına çıkmaya korkarım :)
Senin kadar uzman değilim, teknikten anlamıyorum. Sığ sulara açılırsam boğulurum. Şimdilik kıyıda böyle iyi benim için. Kıyıya vuran dalgalar ile eğleniyorum işte :)
Direk petrol fiyatından etkilenmiyo, fon etf alıyo diye biliyorum, uzun sürede etkilenir, Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasreddin hocaya adam sormuş ,
Hocam eşeğe neden ters biniyorsun ?
Nasreddin Hoca cevap vermiş , arkadan gelen riskleri görmek için demiş .
Adam bu sefer Hocam pekala önden gelecek riskleri nasıl göreceksin demiş?
Hoca cevap vermiş , önden gelen riskleri Eşek te görür demiş.
....................................
Dolar topiginde bosporos paylaşmış.
ihlgm tavanı kaçtı
KLGYO ve KATMR
Piyasada dolaşan lotların yarısı kadar işlem adedi oldu bugün. KAMTR'de devam ediyor hatta.
Bu kadar hacim korkutuyor beni. Sanki tahtacı komple elini boşaltmış gibi. Dolaşımdaki payların %25'i el değiştirdi bugün yahu. Çok yüksek oran değil mi?
forumun başlığı fonlar ve hisseler... ancak bunlar dışında her şey konuşuluyor maalesef... 16 saat önce baktığımda 21 sayfa vardı... şu an 78 sayfa olmuş... demek ki yazılanların çoğu laga luga... 16 saatte 57 sayfa yazılmış... böyle olunca buraları takip etmek zaman kaybı gibi geliyor ne yazık ki...
katmr tavan bozdu satışta 1 milyon lot var
merill geldi katmr hepsini aldi 😀😀
c ile başlayan hisse tam 1 saat beni bekletti
tek ayak cezası verecem
hissemiz CRDFA
sabahtan katmr almistim tavan oldu :)
ustaddan bir seyler kaptik
ateşdağlı'yı da erken satmayaydık iyiydi. bence birkac tavani daha var onun
CRDFA mı? Ben uzak duruyorum o kağıttan.
Patron hisse satıyordu o kağıtta. Bitti mi acaba. Bayağı yüklü milyon adet lottu. KAP açıklaması da var. 8'lere kadar çektiler sonra kademe kademe sattılar.
O kağıdın temettüsü iyiydi aslında. Bayağı takip ettim. 4 liraya yakın yakalasam alacaktım ama patronun yüklü satışı beni korkuttu. 5 küsurlarda şuan işlem görüyor sanırım.
Siz seçmece mi geliyorsunuz?
Dingile bak bir de şikayet ediyor. Daha konunun başlığını okumamış.
Burası özel başlık alooo. W bakışı diyor bak W.
Oynak beyimiz haşmetlimiz sayın @Webster ve onun inek obasına özel burası.
Beğenmiyorsan git bir sürü halka açık tartışma var onları takip et.
Akıllısı beni bulmaz, delisi peşimi bırakmaz!
Onurair buradamisin acil
https://hizliresim.com/7jbShY
alis satis kademeleri boş
ben bir eleştiri yaptım... kimseye hakaret falan da etmedim... foçabeyi denen zat, dingil demiş bana... buradaki çoluk çocuğun seviyesini anlamış olduk... siz bence irc ye mirc e falan gidin... ben 30 yıl önce oralardaydım... zavallılar sizi... bu son gelişimdi bu aptal foruma...
germiyelim ortami lütfen