92 kademesindeki 50bin lotu aldılar 18 e 50bin daha koymuşlar oraya gidiyor
Printable View
92 kademesindeki 50bin lotu aldılar 18 e 50bin daha koymuşlar oraya gidiyor
96 da 63bin lot var
18in üstünden satış geldi
Su kagit icin 18 faan cok komik rakamlar da Neyse , parasi olana firsat Alan daha alir :) Cok arariz bu fiyatlari
Sin durum ne robotu dovdulermi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Löp löp almaya devam 17.9x kademelerine koyulan her takozu 5er 10ar süpürüyor birileri
Global satış 220 000 lot takasta eksi oldu
Global tek başına tahtayı tutmaya çalışıyor
Alan kim
Global takasta eksi 5000 oldu
Ak yatırım 127000 lot
Vakıf 52000 lot
Satan global 227 bin iş yatırım 46 bin lot
Alcar tavana gidiyor buda gidermiki
Global takasta eksi 50 bin iş yatırımla beraber kağıda basıyorlar
18.03 e 80bin takoz koydu alırlarsa çok gider
Alcar tavanda 8000 lot satış vartadan olabilir
Normal şartlarda 18.2x lere kadar gitmesi beklentim
Alcar tavan 40000 alış
Global satışı 313 bin lot oldu
Bugün utandır bizi. Umarım bu devranın dönüm noktası bugün olur. Ama ne yapsa da insan geçmiş hareketlerinden güven duymuyor. Delihisse.
Ak yatırım aldıklarını geri verdi
Global e gıcık oldum bak. Bi çekil kenara akıllı ol.nedir yani. Hem bak eksidesin taklaya gelme. Seni düşündüğümden yani.
Tahtada manipülasyon un âlâ sı yapılıyor global deutsche ye 18.5-19 maliyetle geçen haftalarda 500 bin mal adı 17 lerden veriyor nasıl bir organize işin içindeyiz anlamadim ısrarla kâğıdı tutuyorlar bıraksa 20 satacak
Neredeyse yarim saattir belki daha fazladir 94 de alisveris oluyor. Birileri veriyor birileri aliyor ama salinmiyor
O noktayı destek yapıyor sanirim. Küçük bir katkıda da ben bulundum. Destek rüştünü ispat ederse 18 üstüne kararlı atması beklentim.
Agresif hareketler oluyor kademelerde
Anlık kademeler
https://i.ibb.co/dc13cxh/Screenshot-...eks-Trader.jpg
18 kademesinden işlemler başladı tekrar. Kapanışa kadar üzerinde kalması temennim ve beklentim. 18.10 kademesini savunacaklar. Üzerinde 22 kademesine kadar uzanabilir.
Harbiden ömür törpüsü..O kadar çok iyi aile çocuğu toplanmış ki tahtaya belki de tüm bistteki tahtalardan fazla. Küfür edip duruyorum kulakları çınlıyordur umarım ekran basında.
Hisse hiç yanıltmıyor. Kan kusturmadan gitmeyeceğini biliyorduk da belki bir umut o gün bugündür belki dedik ama yine sonuç hüsran. Mis gibi her şey var helva olmuyor bir türlü. Eskiler boşuna dememiş “yükselemeyen hisse kötüdür” diye. Neyleyeyim kafa rahatlığını, temel değerleri, f/k’yı, verdiği temettüyü. Daha temettü verdiği noktayı dahi aşamadı. Yazıklar olsun.
Kapanışa doğru nispeten iyi bir yerde kapatabilir. Çok baski var ama alıcı da var. 94 üstü güzel olacak
Güzel 18 üstüne atti. Artık kalıcı ol yeter..
Arkadaslar kademe analizi sizi yanlış yönlendirir, oyuncu bunlar, hata yaptırırlar size. Bir anda 18:20 ye çıkartırlar yada 17,80 e basarlar
Ytd
Löp löp alıyorlar hocam gerisi boş. Korku endise acabalar olmasa nasil alacaklar ellerinden kynin. Takip ettim bütün gün. 3 kez de trade etme fırsatı verdi. Seviyorum bu kağıdı 😊
Sabah bugun minimum yuzde 3 arti yapabilir demistim seans sonuna doğru 94 kademe ustu güzelleşir dedim. Inşallah bir kaç kişiye faydamız olmuştur. Güzel bir gündü. Her gün böyle olsa dimi dostlar.
18.2 girdi 18.3 çıkıyor. Yarın da iyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. Elimdekinin yarısını kaldırdım ama biraz tanıyorsam hisseyi tekrar alim fırsatı verecektir. Yarın yukarı bir pin bırakarak doji ya da benzeri bir mum birakabilir. Eninde sonunda 19.x li seviyeler tekrar görülecek ve hatta geçecek diye düşünüyorum
Guzel kapanis oldu insallah devam eder hacim ve gunluk mum guzel teknikcikerinde ilgisini cekecektir
darısı yarına inşallah...