Bunun yaptığı sıradan bir bedelliden çok farklı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bedelli döneminde tahtaya sahip çıkan tahtacı veya spek olmadı galiba.Son günler yaklaştı, inşallah bundan sonra veya birincil piyasa başladığında ana hissede güçlü spek olur.
Bedelliden sonra TKuruya değil de Kent gibi boğa hareketi yaparsa iyi olmaz mı? Bunun için finansman giderlerinden sonra operasyonel giderlerini de azaltırsa kara geçer gibi. Bir migros değilse de Bim kadar olamıyor yazık.
Teknosayı da yazılıma dönüştürüp ondan uygulamalarda destek alır mı? Yabancı ortak aynı mı kalır?
Kendim için fikir yürüttüm sadece.Sağlam işaretler alırsam devam ederim yoksa sabredenlere bol kazançlar.YTD.
Arkadaşlar bu hissedeki olay tam olarak nedir kısaca anlatırsanız çok sevinirim
https://www.google.com/url?sa=t&sour...Lvtvb__7p-8JxE
Yıldız Pazar kriteri; fiili dolaşım daki paylarin değerinin 750.000.000 dan büyük olması.
Bu durumda CRFSA.nin 01.01.2021 tarihine kadar Yıldız Pazar da olması için en az bu değere ulaşması gerekmiyor mu?
Migros ya da bim tamam da, neden bu hisse kent gibi yüzde 650 bedelsiz yapan bir hisseyle, yada küçücük bir şirket olan bir tkuru ile ya da başka başka hisselerle kıyaslanır anlayamıyorum.
Yıldız pazar gibi bir niyeti var mı acaba ? Eğer öyle bir niyeti varsa yılbaşına kadar ya 180 TL civarına ulaşması lazım ki bu zor görünüyor, ya da yüzde 5 için halka arz yapacak bunun içinde süre gerekiyor mu bilemiyorum. Dolayısıyla bu yıldız pazar işi zor görünüyor. Bakalım niyeti ne yılbaşından sonra az çok anlarız. Yanlışım varsa düzeltin lütfen..
Kafama takılan bir husus var. Yıldız pazar için dolaşımda olması gereken hisse payı %5 olması gerekiyor. Peki bu sermaye artirimindan önce, Sabancı oranı 50,61. Hollandalı ortak 46,02. Diger 3,37 idi. %5 için Sabancı hisse satsa idi, söz sahibi olma oranını kaybedecekti. şu anda yapılan bölünme işleminden sonra ise paylar Sabancı oranı 59,08. Hollandalı ortak 37,54 . Diger 3,38 olacak. Muhtemelen Hollandalı ortak bu yapılan bölünme işlemlerinde ki hakkını daha sonra yapılacak olan payların %5 e çıkarma işlemleri için feda etti. Bundan sonra hisse satış işlemi yapılsa Sabancı söz sahibi olma oranını kaybetmiş olmayacak. Yakın zamanda yıldız Pazar için bir bedelli başvurusu gelebilir diye düşünüyorum Teknosa gibi.
Yabancı ortagin sermaye artisindaki tüm haklarının bedelsiz olarak Sabancı'ya devredip ortaklık payını azaltması birbirlerine olan aşklarından olmadığı kesin.bedelli süreci bitsinde bakalim arkasından ne cikicak
Win win durumu var sanki
Arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini arayıp hesaba parayı koydum rüçhanı ana hisseme çevirin desem yapmaları mı lazım yoksa aralık 8 ini beklemek zorundasın diyebilirler mi? Teşekkürler şimdiden.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...26dd044fd4.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...366466038c.png
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gözlerim yaşardı. Endeksten ayrışıp tavana gidiyor. Nazar değmesin :)
Ne oldu acaba kafalarına saksı mı düştü nedir. Akşama bozmaz umarım gidişatı.
23.89 lot kaldı bölünme sonrası
2 Rüçhan daha alıp 24 lota cevirebilir miyim? 0.98 lot kalmasın diye
Al benden de o kadar. Eskiden 9.30 da kalkardım. Te ye bakardım piyasada Göz atardım ne olacak bugün diye. Bu 11 e doğru kalktım bizim kağıt uçmuş. İlk önce inanmadım herhalde rüya görüyorum diye. Sonra nasıl olsa düşer diye vurdum kafayı uykuya devam ettim. İnş buralar diptir de döner artık. Ne yediğimizden tat alıyoruz ne içtiğimizden. Bizde ne lazımsa carefoursa demek istiyoruz :)))
spek kardeş,Elazığlı kardeş eskiden çok hızlı tavana kitlerdin ,ne oldu sana korana mı oldun,şimdi aheste aheste gidiyorsun ,:rules:
Şimdi forumda yazan arkadaşlar rüçhan için 0.22 olarak düze hesap yapıyorlar ama minumum küsürat kalması için 0.2257 ile çarpılarak hesap yapılması daha doğru olacak. Örnek olarak;
111 Rüçhan * 0.22 hesap edilirse = 24.42 olarak hesaplanır
111 Rüçhan * 0.2257 hesap edilirse = 25.05 olur buda en az küsurat kalması anlamına gelir.
Arkadaşlar rüçhanları ana hisseye çevirmek için bankaya talimat vermenin son günü 2 aralık mı 8 aralık mı ? Bir de rüçhanlar için işlem günü olarak yarın mı son gün yoksa 2 aralık mı
En geç 2 aralık bildirim ve nakit bulundurmak için son gün
8 aralık rüçhan son işlem günü
Arkadaşlar,ben rüçhanları ana hisseye çevirmek için www.isbank.com.tr den girip talimat verdim.Ayrıca bankayı aramam gerekir mi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e0c309fa00.jpg
Güzel bir günümüz olsun inşallah
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...54c1abde28.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...07cb37b09e.png
Kısa düşen lilayı kırdık, geriye kaldı 38₺ zirvemizin büyük düşeni, oranın üstü “heaven-cennet” olsa keşke ...
amatörce çiziyorum
Benden başka kaç kişi kaldı hissede merak ediyordum :)
2 gündür anlamadığım bir şekilde rüçhanlar ana hisseden daha ucuza satılıyor. Yaklaşık 5 lira daha ucuz.
Tahtacı tuzak mı kuruyor acaba diye düşünmüyorum değil.
19dan aldigim bir takim ruchani 22.4 tan sattim 21den tekrar aldim biraz bakalim onlarida satasim yok esit fiyata gelmedikce yoksa lota cevirecez anlasilan ama nasil yapicaz gorelim bakalim hemen cevirirler umarim ytd
Yağmurelif nerelerde acaba yoksa manipülatör o muydu 🤔😱
Arkadaşlar yarın Rüçhan tahtası kapanıyor mu? Kaçına kadar devam edecekti göremedim.
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8/12/2020 tarihi, saat 16:00 kadar aşağıda belirtilen tutarı hesabı-
nıza yatırmanız gerekmektedir.Talimatınıza uygun tutar hesabınızdan
tahsil edilecektir.
Kullanmak istemediğiniz rüçhan hakkı kuponlarının, Borsa'da
satışı için son gün olan 02/12/2020 tarihine kadar satış talimatı
verebilirsiniz.
>>>>> 8/12/2020 saat:16:00 bedelli bitiş!!!
Rüçhan tahtası yarın son.
Valla bende yağmur Elif'in dediklerine göre çok hayal kurdum kısmen bedelliye katıldım aslında hiç niyetimde yoktu 594 bin Rüçhan dan bahsediyordu söylemleri çok profesyoneldi carfur bedellusini ovmek icin kötü ornek olarak gösterdiği hisseyi onun sayesinde tanıdım lot aldım iyide kaar yaptım:)) ama şu günlerde onun bu sayfada olup gelismeleri değerlendireceğini düşünüyordum. İlginçtir başka hiç bir sayfada yazisinida bulamadım acabami diyorum ancak vebal almakta istemiyorum
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.