Ortalama insan omru belli. Besim aganin yasi belli. Hareket cok uzak degil. Tekkeyi bekleyen corbayi icermis...
Printable View
Ortalama insan omru belli. Besim aganin yasi belli. Hareket cok uzak degil. Tekkeyi bekleyen corbayi icermis...
Dünyaya kazık kakacaklarını düşünüyor böyle iblis adamlar ve yatırımvisını rezil ediyorlar...ulan 6.14 e giden hisseyi tekrar 3.72 ye getirmek ne ile izah edilebilir...Hisseyi 10 tl üzerine atsa geberir mi...ki bu mümkündü 6.14 hareketinde....Allahından bulsun...İnşaallah ölemesin....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba.
ben 24 Agustos saat 14de yapilacak genel kurula insallah katilacagim Ankaradan. Bugun yatırımcı iliskilerini aradim. 61 gündür mütemadiyen niye düştüğünü sordum. milas projesinin durumunu sordum. hisse geri alimlari 1-19 temmuz arasi bilanço dönemi olduğu için yapilamiyormus.
niye merit pd/dd olarak 2,5 su anda biz niye 0,55 iz diye sordum. daha önce 2013de 2,1 $ i gören hisse niye simdi 0,45 dolarda dedim.
HEPSINI GENEL KURULA GELIP HANDE HANIMA SORUN DEDILER.
LÜTFEN GENEL KURULA GELIN ELINDE HISSE BULUNAN ARKADASLAR. BEN TWITTERDAN DA YAZACAGIM HERKESE. HISSEYE SAHIP CIKALIM GENEL KURULA KATILARAK.
02123580444
yatırımcı iliskilerinin teli. arayıp sizde bilgi isteyin ve GENEL KURULA katılın LÜTFEN.
Her sene aynı hikayeler...her genel kurulda aynı teraneler...adamlar sahtekar olduktan sonra ve hissesine sahip çıkmadıktan sonra anca duvara konuşursunuz genel kurulda...kötü niyetliler...iyi niyetli olsalar hisseyi 6.14 den buralara getirmezlerdi...haa zaten eğer durum kötü idiyse o zaman neden 6.14 e götürdün kardeşim...geçen yılki şartlarla bu yılki şartlar aynı..pandemi vs...demek ki bunlar hep yaptıkları gibi hisseyi yukarı basıp milletin dişinden tırnağından artırdığı üç kuruşa göz dikip millete mal kitliyorlar sonra da aşağı basıp topluyorlar....bunların yatacak yeri yok...zaten o ihtiyarı toprak kabul etmeyecek....ulan zaten hissenin nerdeyse tamamı ya sende ya şirketinde...maliyetimizi çıkarsak defolup gideceğiz hissenden...hissene de şirketine de sana da lanet olsun diyerek seni o çok sevdiğin 3 kuruşluk hisselerinle başbaşa bırakacağız...
Dustukce aliyorum. Besim aga oldukten sonra satacagim. Zaten iyice cokmus besim aga. Videolarda iyice bitmis gozukuyor.
Sorun yok. Daha cok alirim daha cok kazanirim. Bireysel emeklilik olarak dusun.
E-DEVLETTEN SPK'YA BAŞVURU YAPTIM. 100 KISI BASVURSA SPK KABUL ETMEZ ARKADASLAR.
"NET HOLDING'IN 31.12.2021 tarihine kadar şirketin geri aldığı hisselerin %10u aşan kısmının nitelikli yatırımcıya satılması veya sermaye katilmasi gerekiyordu. Bugün şirket KAP'a yaptığı başvuru ile bu sürenin 31.12.2022 ye uzatılmasını talep etti. Bu alenen küçük yatırımcı üzerinde baskı oluşturmak ve zarara uğratmak icin alınmış bir karardır. Buna SPK olarak izin vererek suça ortak olmayacağınızı ümit ediyorum. 2milyar dolarlık şirketi 200milyon dolarda yani degerinin onda birine islem görmesine neden bu baskıdır. Buna LÜTFEN engel olunuz. BU ALENEN SIRKET TARAFINDAN YAPILAN MANIPÜLASYONDUR. BUNA MUSADE EDEMEZSINIZ."
Ben genel kurulda bunu HANDE TIBUKa soracağım. LUTFEN Katılalım arkadaşlar.
TWITTERA AYAGA KALDIRIP BUNA ENGEL OLALIM
#spk #NTHOL ün geri alınan paylarının elden çıkarılma süresinin 31.12.2022 olacak şekilde ikinci defa ek süre verilmesi için yaptığı başvuruyu #kabuletme Küçük yatırımcıyı mağdur edip manipülasyona izin verme. #spkgöreve
Eren bey hande hanıma sor benim adıma ben genel kurula katılamıyacam da o sebeple sor diyorum de ki niye ayın 1 i ile 19 u arasında alım yapamıyorsunuz de bilanço dönemi olması neye engel oluyor de birde deki alan nasıl alıyor başkaları Bi dünya alıyor sen niye alamıyorsun de birde aralığın 17 sinden beri 50 milyon lot alacaksınız diye bekleyen ky yı niye kandırdınız de topu topu aldığınız lot geçen 9 ayda 2 750 000 lot hisse almışsınız de 50 milyon alacam deyip ky ya lolipop mu gösterdiniz de bu arada bu hisseyi satanlar yine sizin adamlarınızmı de
Birde hisse alımı mı artık elden çıkarılması mı siz ne dirseniz deyin ama 2022 ye kadar uzatılması için başvurmuş hande hanım
https://www.haber7.com/dunya/haber/3...evreye-giriyor
KKTC'de COVID-19 tedbirleri: "Adapass" sistemi devreye giriyor
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) koronavirüs ile mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığının belirlediği işletmelere giriş yapacak kişilerin test ve aşı durumlarını elektronik ortamda sorgulayacak "Adapass" sistemi devreye girecek.
NET HOLDİNG in daha once 2021 sonuna uzatma aldığı geri alım yaptığı payların elden cikarilmasi süresinin tekrar 2022 sonuna uzatma basvurusu alenen MANIPÜLASYONDUR. Bunu bilerek sirket 25 mayisa kadar geri alım yapiyormus gibi davranarak kağıdı 6.25 TL ye taşıdılar. buralardan şirket sahipleri borsa yasaklisi MECNUR COLAKla anlasmali hesaplardan küçük yatırımcıya sattılar ellerinde bulunan hisseleri. Sonrasındada 62 gündür kağıdı düşürüyorlar turizm sezonu harika olmasına ragmen. Sebebi yeni ortaya çıktı. Sadece onlar biliyordu GERI ALIM yapilan hisseler icin uzatma isteyeceklerini. Böylece yüksekten sattıkları hisseleri 3-4TL arasından tekrar yoplamaya basladilar. SPK olarak bu MANIPÜLASYONa dur demek elinizde Hisseleri nitelikli yatırımcıya satamazlarsa sermayeye ekleyebilirler. Bundan sirketin ve KÜÇÜK YATIRIMCININ kaybı olmaz. Sadece Bu manipülasyonu yapan TIBUK AILESININ ve MECNUR COLAKin zarari olur. LUTFEN BU SOYGUNA VE SUÇA ONAY VERMEYINIZ...
E DEVLETTEN 100 KISI YAZSA, SPK DIKKATE ALIYOR!
Eren bey burgan, a1 deki malın tamamı ve iş yatırımın yarısı bunların mı hande hanıma sormak lazım bunların değilse kimin hesapları bu hesaplar deniz yatırımdan yapılan satış veya virman bu hesaplarda birikti eğer bunların ise hisse düşüşe geçtiği tarihte satış yapıldıysa kap nerede yok satış yapmayıp virmanladıysanız niye hisse düşüşe geçtiğinde böyle bir işlem yaptınız ky yı etkileyen bir işlemde budur yok bu hesaplar bunların değilse ve satış işlemiyse kim sattı ve kimin hesabında toplandı veya yine bu hesaplar bunların değilse ve virman yapıldıysa yine şüpheli bir işlem çünkü ky yı satışa iten bir işlem olmuş oluyor ve bu hesap tanıdık kişilere mi ait eger öyleyse yine araştırılmalı söylediğim işlemler aşağı yukarı 20 25 milyon hisse az buz bir rakam değil
Besim hisse alıyor yine 1 milyon mal alır 300 milyon zarar açıklar ky yı bir müddet daha hissede tutar bir daha ki bilanço ya kadar iki tane daha alım ya yapar ya yapmaz bu arada iş tuttukları malı yine ky nın kafasına verir de verir geçen seferin senaryosu buydu
İçinizden geçenleri söyleyin tutmayın kendi kendinize içerlerseniz hasta olursunuz genel kurulda da suratlarına söyleyin hakediyorlar çünkü
Bürüt deki hissem bile bundan daha iyi bürütte bile kazandırıyor bu da bokuyla oynamaya devam
Muğla ili, Milas ilçesinde bulunan arsa ve araziler üzerinde yapılacak Milas Projesi kapsamında, "Düzenlenme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Hasılat Paylaşımı Esasına Göre İnşaat Sözleşmesi" Net Şirketler Grubu ile Ağaoğlu Şirketler Grubu arasında 2006 yılında imzalamıştır.
Bu sözleşme kapsamında, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun 2014 yılı Temmuz ayında grubumuza yaptığı bilgilendirme ile Milas Projesi hakkında bazı bilgiler verilmiş ve devamında Çevre Etki Değerlendirmesi Raporunun (ÇED) hazırlandığı ve onay beklendiği açıklanmıştır. Bu bilgi 24.07.2014 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile kamuya duyurulmuştur.
Bu defa, Ağaoğlu Şirketler Grubu söz konusu raporla ilgili olarak, ÇED Olumlu Belgesi'nin verildiğini bildirmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
Hadi hayirlisi...
Bu hisseyi alma sebeplerimden en önemlisi bu bodrum Milas arsasıydı 10 milyon metre kare boru değil çed raporu olumlu olmuş önünde hiç bir engel kalmamış projesinde hazır olmalı çed raporu onaylandığına göre etap atap yapılacaktır çok lüks villaların inşaatıyla işe başlanacağını tahmin ediyorum dünya zenginlerin ünlülerin satarlar projenin finansmanı böyle sağlanır zaten kazmayı 15 ekime vururlar ayrıca ced raporu altıncı ayın ikisinde çıkmış o tarihten bu yana hisseyi baskılamışlar ayrıca 5 li rakamların üstündeymiş hisse fiyatı artık kim baskıları niye bu haber bu tarihe kadar bekletildi siz düşünün kimse genel kurulun yapıldığı tarihte bu haberin geldiğine inandıramaz beni hem ağa oğlu böyle bişey niye yapsın
Genel kurula katildim. Hande hanıma bistte kottan çıkıp Londra borsasina kote olma gibi bir planiniz varmi dedim? yok dedi. Ayrica 300 milyon dolara hisseyi toptan satarmisiniz dedim? tabiki olmaz dedi. O zaman bizden niye bu fiyata satmamizi bekliyorsunuz, borsada 300milyon dolara islem görüyoruz dedim. Birde TIBUK ailesi baskiliyor diye imaj oluştu dedim. Tabiki öyle birşey yok dedi. Ama cok bozuldu. Bir dahada konusmadi. yerine yanindaki adam gündem maddelerine devam etti. CET rapurunu agizlarindan kaçırdılar akşamda hemen kap attilar gördüyseniz.
24 Agustos 2021 Salı saat 14de NET HOLDİNG genel kuruluna katıldım. katılım listesinde ismim görülebilir. Orda şirketin 1,5 ay önce alınan ÇED raporunu sümen altı ederek SPK ya bildirmediği ortaya çıktı. İl ticaret temdilcisi olaya bizzat şahittir. Bu hissede TIBUK AILESI alenen manipülasyon yapmaktadir. Sirket tarafından geri alınan hisselerin nitelikli yatırımcıya satımı icin 2021 sonuna kadar süre uzatimi almislardi. Bu arada hiçbir Nitelikli yatırımcıyla görüşmediklerini ifade ettiler. Bu yüzden 2022 sonuna kadar yeni süre uzatımı istediklerini ifade ettiler. SPK bu süre uzatımıni vererek sadece KÜÇÜK YATIRIMCI üzerinde baskı kurmalarına süre vermiş olacaktır.
Eğer bu süre verilmezse hisseler sermayeye ekleneceği için KÜÇÜK YATIRIMCI korunmuş olacaktır. Bu süre uzatımıni vermeyerek ülkemizin HUKUK DEVLETİ olduğunu lütfen bize gösterin. Bizim mağduriyetlerimizi giderin.
saygılarımla...
Daha önce de belirtmiştim...yüzsüz, kotü niyetli ve samimiyetsiz bir yapı ile yani şrytanlarla danstayız....zararımızı çıkartalım hele bir hisseleri de ßirketleri de arsaları da onların olsun canları cehenneme...ölemesinker....not: denenmiştir bedduam tutar....!
Şahsen ben artık yaptığım bu hatadan döneceğim yani bunları gerçek bir holding ve şirket zannedip de aldıığım hisselerini kendimce biraz daha ilk uygun fiyat yükselişinde verip gideceğim ve bir daha bunların otellerinin ya da dükkanlarının önünden bile geçmeyeceğim...
Bloomberg bugün bu haberi kullanıp turizm hisselerini speküle etmeye çalıştılar hissenin 4.55 e kadar arı sokmuş gibi bir anda çıkması sonrasında patlamış bolon gibi inmeside büyük Bi ihtimal bu sebepten neyse yarın GAP ını doldurur orada yüksek hacim olması gerek bakalım ne olacak haber hala ortada duruyor çed raporu şimdi ağaoğlundan bir haber gelmesi lazım ali ağaoğlu veya şirket ceo sundan güzel Bi basın toplantısı yapsalar fena olmaz
Bu arada bilanço dönemi de bitti 1~19 ağustosa bilanço dönemi diye hisse alamıyorlardıya üstünden 6 gün daha geçti hala lot alımı felan yok neden acaba yoksa şimdide spk yapaptıkları başvurunun sonucunu u bekliyorlar veya öyle derler hani süre uzatımı olmasa diye temkinli davranıyoruz derler ama ben size söyleyeyim asıl süre uzatımı olmazsa hisse müthiş hareketlenecek kalan lotları son 4 ayda toplayacaklardır eşte dosta tüm lotları şirkette toplanır Besim tibuktaki hisseler ortak hareket ediyoruz denir sonra büyük planlarını yumurtlama zamanı yoksa ne diye toplasın bukadar lotu
Olumsuz çıktı bilin diye söylüyorum hande zaten bu sonucu göz ardı etmemiştir herşey planlı programıdır
Şimdi kaldı calimeno nun sürprizi hemde 2 3 tane sürprizi varmış bakalım ney
Sermaye azaltimi olursa bizi nasil etliler. Bu konuda bilgisi olan yazabilirmi
uzun zamandır yazmıyorum....
gerçek yüzleri şimdi ortaya çıkıcak...
yeniden değerlendirme...:wave::cool::(
kaat kaba kaat.. kaat cok kalın...ben sahibi olsam... .....tl ile ....arası satardım...amma velakin..
bu parayı bunlara vericek birini bulmaları lazım..
ytd...
çok etken var ortalıkta ...zor zanaat..ne diim...
ytd..ytd..